10.7.2011

Kesäpäivän löytöjä

Tein taas pienen, mutta mukavan löydön Eppusen vaatekaapilta. Vuosi sitten jenkeistä ostamani farkkuhaalarishortsit tuntuivat olevan loputtomiin asti toivottoman suuret, ja ne olivat oikeastaan jo unohtuneet kaapin perälle. Nyt ne olivatkin juuri sopivat ja saimme ne käyttöön. Voi kuinka iloinen olin, kun ne näyttivät Epulla tosi söpöiltä yksinkertaisen t-paidan kanssa. Näitä haalareita meillä tullaan varmasti käyttämään paljon jatkossa. Koko taitaa olla hieman "nafti", koska se on 18 months, ja Eppu on vasta 11 kuukautta vanha. Muistelinkin, että olin alunperin ostamassa pienempää kokoa, mutta myyjä Macy's tavaratalossa kehotti kassalla vaihtamaan ne isompiin. Tämä ystävällinen rouva oli siis oikeassa, ja sain kuin sainkin juuri 1-vuotiaalle sopivat shortsit. Eppunen oli haalareiden ostohetkellä vasta masuvauva, ja koska hänen koostaan ei ollut mitään tietoa, mukana oli myös rutkasti tuuria. :)

Denim dungarees: TOMMY HILFIGER / T-shirt: GANT / cap: GAP / shoes: CIENTA.

9 kommenttia:

 1. Kivat haalarit! Nuo lapparit ovat olleet meilläkin suursuosikkeja tähän asti. Nyt, kun pikkumies käy itse hoitamassa vessahommat, ei hän enää suostu lappareita pukemaan. Isoveli kyllä niitä käytti vaikka kuinka monta vuotta.
  Eikös olekin ihanaa, kun tekee ihanan löydön oman kaapin perukoilta:) Onneksi löytyi nyt, eikä ensi kesänä (minulle käy välillä valitettavasti niin..)

  VastaaPoista
 2. Riikka: Kiitos! Ei mikään ihme jos pikkumiehet alkavat tuossa vaiheessa dissata lappareita, muistan omasta lapsuudesta kuinka hankalat ne olivat. :) Ja kyllä, tämä löytö oli mukava, mutta valitettavasti sieltä löytyi paljon muutakin, mikä ei olekaan enää sopivaa ja minun teki mieli itkeä.. Byyhyy :'(
  ;-)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään kanssa pojalla hirveästi shortsilappuhaalareista, farkkuiset ovat suosikkeja. Niiden ilmettä saa monenlaiseksi pukemalla erilaisen paidan alle.

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja niin on kuva ja mallikin ♥
  M;eillä oli myös Gapin shortsihaalareita ja oli ihan lempparit. Likka oli 13-15 kk kun oli kesä ja käytössä oli koko 18-24 m, eli nafteja ovat :)

  VastaaPoista
 5. M: Juurikin näin! Mietin juuri mistähän saisi ihanan räikeän ruutupaidan tuonne alle.. :)

  Anana: Kiitos :) Ja sama homma monissa muissakin Gapin vaatteissa :)

  VastaaPoista
 6. Heh, mä odottelen postista puna-valkoruudullista paitista meidän farkkuhaalarin alle.

  VastaaPoista
 7. M: Oikeesti?! :) Read my mind.. :))) Just mietin että punavalkoruudullinen ois ihana!

  VastaaPoista
 8. Söpö kuva! :) Oletko muuten jo suunnitellut yksivuotiskuvaukseen asukokonaisuuksia (mikäli aiotte ottaa yksivuotiskuvia)? Itselläni on tuo pähkäily nyt meneillään ja erityisesti asusteiden hankinta alkaa tuottaa jo vaikeuksia, kun kaikki ihanat lätsät ja olkihatut ovat jo tehneet kauppansa. Farkkua tulee meidän kuvissa varmasti näkymään. :)

  VastaaPoista
 9. Tiina: Tarkoitus olisi, mutta asia aina unohtuu koko ajan ja silloin kun muistan, mietin aina että pitäisi varata se kuvaus aika :D mutta hyvä kun kysyit niin nyt taas muistin. :)
  En ole vielä kauheasti miettinyt vaatetusta, mutta todennäköisesti joko denimiä tai sitten jotain musta-harmaa-valkoista-tosi-simppeliä. Täytyy varmaan keskustella kuvaajan kanssa ensin, minkätyylisiä kuvia otetaan (ja missä) niin sekin vähän vaikuttaa päätökseen. :) Mutta ainakin se on varma, että joku lätsä pitää olla päässä, kun se on "meijän juttu". :)
  Mutta varmasti palaan vielä asiaan piakkoin.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)