13.7.2011

Jos ei huvita..

Ystäväni Seela kysyi jokin aika sitten eräässä tilanteessa: "Jos ei huvita niin onko sitten pakko?" Mietin lausetta vielä myöhemmin ja se alkoi kuulostaa koko ajan vain paremmalta. Aloin myös käyttää tuota viisautta väärin ja jätin tiskit lojumaan tiskialtaaseen. Entä jos ei huvita mikään, voiko vaan jättää siivoamatta ja lähteä mopoilemaan? 
Niin me teimme! Ja kun on niin kuumakin koko ajan.. ;)


Polo T-shirt & cap:GANT / shorts: STEIFF / shoes: ECCO

8 kommenttia:

 1. Moi
  Tosi hienoja kuvia ja muutenkin tosi kiva ja kattava blogi:)
  Käy katsomassa blogini, jonka sisältö on muodista ihan perus arkeen:)

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com/

  t: Annika

  VastaaPoista
 2. Hei AnnikA,
  Kiitos, mukava kuulla! :) Täytyypä mennä heti kurkkaamaan. :)))

  VastaaPoista
 3. Hih, me käytetään tota samaa lausetta töissä kun ei millään jaksais ruokatauolta palata koneen ääreen... :D

  Ihanan värinen muuten tuo mopo, en tiennytkään että niitä saa tuon värisinäkin!

  VastaaPoista
 4. Mä olen kanssa ihmetellyt, että onko aina pakko jaksaa arjen tylsiä rutiineja. ja mikä on asioiden oikea tärkeysjärjestys. Hyvä, että lähditte mopoilemaan!

  VastaaPoista
 5. Ei tiskien jättö miehellä oo mitenkään tuon lauseen väärinkäyttöä...

  VastaaPoista
 6. Mrs Agatha: Se sopii moneen paikkaan! ;) Moposta; luulen että on joku vanhempi malli/väri, koska saatiin se ystävältä. :)

  M: Olen miettinyt usein samaa.. ja juurikin sitä tärkeysjärjestystä. Jos vaan voi valita, niin tiskit saa jatkossakin odottaa. Tuo pieni tuntuu kasvavan niin nopeasti, että välillä se tuntuu jopa haikealta. :)

  Minna: Kuten tiedät, mähän en varsinaisesti muutenkaan ole mikään kodinhengetär ;-D

  VastaaPoista
 7. Hih, olen tuota samaa lausetta ilmeisesti viljellyt kotona turhan usein, Neiti 8-vuotta kyseli samaa juuri viime viikolla, kun oli siivouspäivä;) Vastasin, että joo, on pakko ja nyt sain sitten nenilleni tällä viikolla, kyselin samaa mieheltäni, kun pesin perunoita ja olohuoneesta kuului napakka vastaus, Äiti, on se pakko, ei me muuten saada ruokaa:)

  VastaaPoista
 8. Riikka: Hih! :D Niinhän se menee, pian pitää minunkin alkaa miettiä mitä sitä päästelee. =) Yksi lempilauseistani on: "Pakko ei ole kuin kuolla ja maksaa veroja". Kohta voin alkaa ehkä lisätä: "...nukkua öisin, syödä kiltisti ja siivota kun äiti käskee jne jne.. ;-D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)