15.7.2011

NÄHTÄVYYSVINKKEJÄ - osa I : "Maailman ihanin paikka(?)"

"Maailman ihanin paikka" löytyi ohikulkumatkalla Tuusulan Jussilasta, aivan Tuusulan ja Vantaan rajamailta. Koiramäen pajutalli http://www.koiramaenpajutalli.fi/ on aivan ihana kesäkohde lapsiperheelle(kin). Tarkoituksemme oli vain poiketa kahvilla ja jätskillä, mutta paikasta löytyi ihasteltavaa koko perheelle, ja äidille myös vähän shoppailtavaa. ;) 
 Upeaa pihaa koristavat upeat "pajuveistokset" Koiramäen hahmoista ihaniin sisustustavaroihin, ja kaikki on tietenkin tehty pajusta. Kahvila sijaitsee ihanassa entisöidyssä, vanhassa puutalossa, josta löytyy myös pieni lahjapuoti täynnä toienn toistaan ihanampia tavaroita. 
Pihapiirissä on useampi vanha rakennus, joissa oli mm. pajutavaroiden "myymälä", museoaitta, lastenaitta (lasten pieni vanhanaikainen leikkikauppa) ja jopa "puputalo", jossa puput majailevat ihanasti sisustetussa vanhassa saunassa. Katsovaa ja nähtävää siis löytyy koko perheelle. Kaiken ihasteltavan lisäksi löysin puodista vielä todella kauniit verhot meidän uuteen makuuhuoneeseen, ja saimme todella ystävällistä ja kärsivällistä apua verhojen valinnassa. 
Suosittelen! :)


p.s. Heillä näytti olevan myös Facebookissa sivut nimellä "Koiramäen pajutalli".

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! :)