9.7.2011

Kenkämaniaa osa IV

Havaianas! Flip-flopit ovat omat suosikkini kesähelteillä, ja omaan kenkäkaappiin niitä onkin tullut haalittua useita pareja. Hoidettuani ystäväni poikaa eräänä aamupäivänä, hän yllätti minut tuomalla Eppuselle lahjakassin, jossa kaiken muun ihanan lisäksi oli pikkuruiset Hawaianakset. Oih ja voih, kuinka suloiset ne ovatkaan! Sattumalta nämä söpöiset minisandaalit ovat aivan samanväriset kuin Epun aurinkolasit. Ystäväni omistaa kyllä huippuhyvän värisilmän. Tässä muutama kuva ihanista pikkukengistä pulleissa vauvanjaloissa. :)
http://fi.havaianas.com/fi-FI/products/sandals-kids/#/?id=798


p.s. Kurkkaa myös alla oleva päivitys trendivinkkejä (osa I) ensi kesään :)


Flip-flops: HAVAIANAS / shorts: MAYORAL / t-shirt: ZARA / cap: GANT.

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu. Eksyin tänne toisen blogin kautta ja heti luin useamman päivityksen. Ihana blogi! Eppusen vaatemaku kolahtaa ihan täysillä. :)

  VastaaPoista
 2. Hei Tiina! Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan lastenmuodista! :)))
  Ja tosi mukava kuulla! =)

  VastaaPoista
 3. Aika söpöt, ei muuta voi sanoa!
  Katseltiin samanlaisia viime kesänä reissussa Pikkuveljelle, mutta hän ei niitä suostunut edes kokeilemaan:( Nyt hiihtelee Isosiskon kukkavarppiksissa puolet ajasta, eli pitäisi tuollaiset kyllä jostain löytää!!

  VastaaPoista
 4. Riikka: Eppuhan ei osaa vielä kävellä ilman tukea, joten meillä nuo ovat vielä vain "söpöstely" kenkinä rattaissa, mutta pienellä, joka kävelee olisi varmaan jo enemmänkin käyttöä. :)) Ja ainakin on vilpoiset jalassa =)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)