7.3.2013

MINI RODINI STRIPE SNEAKER

Jei! Minä olen parin päivän kesälomalla, aurinko paistaa ja uusia Mini Rodinin juttuja tipahtelee postista. Täällä me istuskelemme pojan kanssa rauhassa aamupalapöydässä ihan rauhassa. Ihanaa! Kerroinkin teille aiemmin, että tällä kertaa tilasin meille uudesta Mini Rodinin satsista myös kesälenkkarit ihan kokeeksi. Odotukset eivät olleet mitkään suuret, mutta tennarit näyttivät kuvissa tosi kivoilta, niin ajattelin, että kokeillaan.
Raidalliset pikku tennarit saapuivat söpössä pienessä pahvilaatikossa ja tällä kertaa myös poika ja isä todella innostuivat postin tuomasta paketista. He alkoivat heti sovitella tennareita pojan jalkaan, ja sitten niitä piti mennä ihmettelemään oikein peilistäkin. Yleensä poika ei jaksa uusista vaatteista hirveästi intoilla, mutta nämä raidalliset lenkkarit jalassa hän olisi halunnut tepsutella koko illan. Joo, on ne hienot! ;)

Tennareiden kokoarviokin meni ihan nappiin. Meillä on nyt ollut käytössä pääasiassa koko 25(+) ja arvioin, että koko 26 menee näistä keväällä. Nämä Mini Rodinin tennarit eivät ole ainakaan mitään tosi isoa mitoitusta, koska jo nyt tuo koko näytti aika hyvältä, eikä miltään jätti-isolta ja luulen, että se on ihan nappi hyvä keväällä. Tarralenkkarit ovat siinä mielessä hyvä juttu, että poika saa ne itsekin helposti auki, kiinni ja jalkaan. Nyt kun tuo itse pukeutuminen on ollut meillä hyvin ajankohtaista, on hyvä, että kengätkin ovat sellaiset, jotka poika saa laittaa jalkaan ihan "ITTE!". 
Tennarit eivät ole mitkään painavat, mikä on minusta hyvä juttu, mutta ne ovat huomattavasti tukevammat kuin aluksi epäilin. Eli eivät ne mitkään ihan "lelut" ole. :) Toki täytyy sanoa, että nämä eivät ole meidän ainoat kevät- tai kesäkengät, ja en kyllä uskokaan, että kukaan muukaan antaa lapsen kävellä pelkillä tennareilla. Muovihan nämä ovat, eikä mitään aitoa nahkaa, mutta ajavat asiansa, jos etsii kivoja tennareita. :)






24 kommenttia:

  1. Kengät on meilläkin suosikki-postia! ;) Ja nuo on kyllä kivat, sopinee hyvin sen keltasen takin kanssa! :)

    Mekin ollaan pojan kanssa loppuviikko kotona, tänään on puheterapiaa ja huomenna ihan vaan vapaapäivä, ajateltiin mennä SeaLife:n kun voitin sinne vapaaliput. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on! Aika hienot ne teidän vihreät hummelit! :)

      WoW! Sealife kuulostaa tosi hyvältä! Sinne pitäis meidänkin joskus mennä!

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Meillä myös kengät keskimmäisen lempparipostia! Meille on tulossa nuo samat; varmaan tänään ovat postissa. :) Kiva kuulla jo etukäteen, että ovat hyvät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan ne! Hei, kerro sitten millaiset olivat kun saat ne! :)

      Poista
  3. Huippu kesälomapäivät teillä :) Ja iiihanan pirtsakat lenkkarit :) Huomenna sitten kemuissa nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess, nythän on kunnon auringonpaistekin ja tarkoitus olla paljon ulkona nauttimassa siitä! Samoin oli eilen, ihanaa!
      Ja huomenna sitten nähdään! :)

      Poista
  4. noi on kyllä hienot tennarit! on vaan turhan tyyriit, jos on vaan muovia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmittavan vähän on täysnahkaisia lasten tennareita, taitavat monet olla valitettavasti tekonahkaa.

      Poista
  5. En tiedä,hintaa, mutta itse olen sen verran nuuka, etten uskalla ostaa maaliskuun alussa vielä kesäkenkiä, jalkaa kasvaa tuonikäisellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi ei kannatakaan ostaa niitä kenkiä liian sopivina, jos ostaa ajoissa. :)

      Mutta tietysti esim. Pohjois-Suomessa se kevät ja tennaritkelitkin tulee vähän myöhemmin, kuin vaikka täällä Etelä-Suomessa, että varmasti sekin ratkaisee koska tarvitsee ja mitä. :)

      Poista
  6. Hauskat on tennarit ja aika kivaa, kun poikakin on niistä niin tohkeissaan. Meillä yleensä poika vähät välittää, mitä äiti pukee päälle (tai välittää sen verran, että yleensä inhoaa pukemista kun se keskeyttää hyvät leikit). Mutta yksi popin lentokoneyöpaita talven mallistosta on sellainen lemppari, että sitä ei koskaan saisi riisua pois. Lentokoneista hän innostui meidän taannoisen Köpiksen reissun myötä. Ja toinen juttu mistä hän on aivan ekstaasissa, on kartat. Ne ovat kaikki "sääkarttoja", hän rakastaa tv:n säätiedotuksia. Siksipä katselinkin, että toi kuvissa Eppusella oleva Mini Rodinin kartta-asu olisi kyllä varmaan tosi mieluisa omallekin pojalle. Meillä on ainoastaan se karttat-paita odottamassa kesää. Eli, kun tuo teidän asu tulee Eppuselle pieneksi, olisin kyllä kiinnostunut ostamaan sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kun yleensä poika ei juuri itse noista välitä. Paitsi pipot haluaa nykyään ITTE valita. ;) Mä taidan tietää sen Popin lentokonesetin, onko sellainen vaal. sinipohjainen?
      Tän karttasetin ostin vuosi sitten ja onkin ollut kovassa käytössä. Jotkut näistä olen ajatellut jemmata, mutta jos laitan tämän kiertoon kun se on pieni, niin muistan sinua! :)
      Me ollaan pidetty näitä MR ja Popin settejä koti- ja yöasuina, ja sitten pelkkää paitaa muutenkin. Ovat tosi mukavia päällä, niin tulee käytettyäkin. :)

      Poista
  7. Toi meidän lentokoneyöpaitasetti on tän talven mallistosta sellainen sinipohjainen, jossa mustareunaisia valkoisia lentokoneita, helikoptereita ja jotain kuumailmapalloja. Meillä oli myös vuosi sitten se vaaleansinipohjainen popin "ilmailukuosillinen" body, joka oli tosi kiva kanssa. Kiva, jos päädyt tuon teidän setin joskus myymään, niin pistä tosiaan viestiä! Täytyykin ehkä testata sitä meidän omaa vastaavaa t-paitaa (sekä MR:n farkkuja samassa sävyssä) tässä joku päivä pojalle, että mitä tuumaa. Hänen lempikirjansa on tosiaan tällä hetkellä mun vanha Koulun Kartasto kirja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin, että onkohan se se ilmailukuosi, se on yks ihan suosikeista, vaikka meillä ei ole sitä koskaan ollutkaan. Tän uudemman mä olen missannut kokonaan, niin en tiedä mikä se on. :) Oi, se teeppa ja ne housut vois olla ihanat yhdessä. :)
      Meillä oli viime kesänä myös tosta karttasarjasta sellainen hihaton toppi, mutta nyt en löydä sitä enää mistään. :(

      Voi ihanaa pientä, vähän söpö toi karttakirjan lukija! <3

      Poista
  8. Onpas kivat kengät! Meillä on kengänkoko vaatimattomasti viisi numeroa isompi! Eipähän ainakaan näinä kahtena päivänä ulkona ollut kova tuuli kaatanut helposti, kun on pojalla tukevasti jalat maassa ;)

    VastaaPoista
  9. Hauskaa, miten lapset aina haluaa pitää noita kenkiä sisällä! Ihanat tennarit ja olen miettinyt aivan samoja :)

    VastaaPoista
  10. Voi hitsi, miten mä olen unohtanut noita kenkiä etsiä. Alunperin ne oli se juttu mitä mun piti tästä mallistosta ostaa. Pitääkin mennä heti tutkimaan jos vielä jostain saisi. Ihanat! Sama karttapaitakin meillä on, joten näköjään menis hyvin pariksi ;)

    Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon hanhensilmämattoon? Sama on mulla ehkä-listalla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)