4.3.2013

PO.Pin KEVÄTUUTUUKSIA

Kävin jo jokin aika sitten kuvaamassa myös Polarn O. Pyretin kevätjuttuja, joten tässä nyt muutamia ottamiani kuvia omista suosikeistani. Meillä on ollut paljon POPin vaatteita ihan vauvasta asti, ja nytkin olemme käyttäneet päivittäin trikoisia POP sisävaatteita päiväkodissa. Ne kestävät pesua sekä laiskan äidin kuivuria (tunnustan!), ja pysyvät silti hyvässä kuosissa. Kevään suosikkikuosini on ollut sininen nallekuosi, joka vilahteli jo tammikuussa aikaisemmassa postauksessani, ja näkyy tässäkin ekassa ja ihan vikassa kuvassa. Tuo ihana nallekuosi tuo mieleen oman lapsuuden ja 70- ja 80 lukujen väri ja printtimaailman. Ihastuin siihen niin, että ostin nallepaidan vielä vihreänäkin, vihreiden kangashousujen kaveriksi kevättä ajatellen.

Kevätvauvoille on luvassa söpöä pikku pupukuosia valkoisena ja turkoosina, tosi raikkaita settejä. Yksi suosikeistani oli poikien ruudullinen ja värikäs kauluspaita, jonka voi helposti yhdistää vaikka värikkäisen twillhousujen kanssa, jotka muuten ovat juuri sopivasti kapeat.
Uutuuksista löysin vielä ihanan kamerapaidan, joka on varmaan vielä käytävä ostamassa. Myös poikien denim suoralippa on varmaan myös monen pikkumiehen must have juttu! Nyt vaan niitä lippis kelejä odotellessa! :)












20 kommenttia:

  1. Farkkulippis ja kamerapaita on kyllä kivoja!Odottelen, että tulisi jotain kivoja kesämekkoja, ainakaan vielä ei ole mikään oikein iskenyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkulippa pitää hankkia! :) Kesämekoista en sano yhtikäs mitään. ;-D

      Poista
  2. Meilläkin on tuo vikan kuvan setti yöpukuna ja itsellenikin ostin paidan yöpaidaksi :D Tuli totaalinen hurahdus! Ja farkku cap on myös valmiina kevättä varten, tulispa jo kesä! Ihan E.n näkönen tuo kamerapaita :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh, oliko niitä aikuisillein? :O Mäkin haluan, toi on ihana kuosi! :)
      Joo, kamerapaita pitänee hankkia..;)

      Poista
  3. Kivoja juttuja onkin ollut taas paljon! Meillä myöskin vihreä nallepaita, vihreiden kangashousujen kanssa odottelee lämpimiä kevätpuistoiluja! Tänä vuonna muukin ulkovaatetus on Popilta; farkkudenim takki ja keltainen fleece olivat rakkautta ensisilmäyksellä;) alesta ostetut jemmat myin pois. Siistimmäksi takiksi on mini rodinin safariparka, asusteet kyllä tuohon takkiin puuttuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sama setti siis ja olen ajatellut ihan samaan tarkoitukseen kuin sinäkin.:) Tuolla ne kaapissa odottaa, voi kun saisi ne äkkiä käyttöön! :)
      Itseasiassa mun täytyy tunnustaa, että meiltäkin löytyy tuo samainen denim setti ja keltainen fleece, mutta ne taitavat sittenkin jäädä syksyyn. :)
      Meillä on myös tuo viime kevään safariparka..josko sen tänä kesänä saisi käyttöön? :D Viime vuonna koko oli vielä niin iso, että jäi pitämättä. Nyt uusi yritys kehiin! ;)

      Poista
    2. No johan nyt olikin paljon samaa :D
      Kevät tänne -ja heti!

      Poista
  4. Mä tykkään kovasti noista pilkkuhameista ja odotankin jo niitä saapuviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi nättejä! Mä tykkään muutenkin pilkuista! :)

      Poista
  5. Oliko tuota kamerapaitaa myös pienempiä kokoja? Nettisivujen mukaan sitä olisi vain koululaismallistossa, mutta se voi tietty olla virhe... liikkeeseen asti en ole vielä ehtinyt. -Hanna

    VastaaPoista
  6. Löytyi! :) (Edellistä viestiäni ei tarvitse julkaista.) -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun löysit! :) Jos satut sen ostamaan, niin olisi kiva kuulla millainen se on livenä? :)

      Poista
  7. Farkkulippis täytyy kyllä ehdottomasti saada! Ja ainakin jotain pientä suloista myös :)

    VastaaPoista
  8. Mä oon varmaan jotenkin "outo", kun en POP-fanina oo vielä löytänyt mitään pakko saada -vaatetta uudesta mallistosta. Punaisista chinoista tykkään ja ne ajattelin ostaa kahdelle pojalla. Olisin kaivannut samoja vihreinä meidän "vihreille pojille". Harmi, ettei ole. Vihreät chinot siis vielä etsinnässä. Noista punaisista ruutushortseista tykkään, mutta jälleen kerran olis kiva rinnalle jokin toinenkin väri, vaikka se vihreä ;) No, ehkä sieltä on vielä jotain kivaa tulossa meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No osa jutuista on kyllä kieltämättä ollut vähän vaisuja, mutta kyllä mä pari sellaista "pakko saada" juttua löysin meille. :) Oletko nähnyt nämä vihreät housut: http://www.polarnopyret.fi/tuote/housut-98-116/60183192/
      Eräs tuttu ne näytti minulle myymälässä, ja sitten kun aikani olin niitä miettinyt, piti ne hankkia. :) Laatu on tosi kiva! j ane on vihreät! ;)

      Poista
    2. Joo, huomasin kyllä noi housut, mutta ovat niin eri tyyliset chinoihin verrattuna, kun lahje ei ole suora. Ja ajatuksena olis, että pojat käyttäis housuja samaan aikaan, niin siksi ei toimi. Samalla mallilla meillä on 3v:lla vihreät sammarit ja ostin vielä toiset samanlaiset alesta jemmaan isommassa koossa ;)

      Poista
    3. Joo, noi on vähän sporttisemmat kuin chinot, eli totta, ei ne sitten käy. :) Ne vihreät sammarit on aikas ihanat! :)

      Poista
  9. Ihania noi vauvajen pilkkujutut, oispa vaan se vauva... Eilen kävin kotiuttamassa sellaisen sinisen hupparin värikkäillä raidoilla, joka oli mulle sellainen pakko saada -popjuttu. Myyjän kanssa selailtiin jotain nitten kuvastoa, ja siellä näytti olevan vielä tulossa aika monta pakko saada juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Nyt ei voi kun ihailla niitä! :) Mä käyn tuolla Ruotsin sivuilla aina vakoilemassa mitä on tulossa, siellä on vähän aiemmin jutut myynnissä kuin Suomessa. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)