8.3.2013

& OTHER STORIES

Hola kaikki fashionistat! Tämä uutinen ei liity lastenvaatteisiin, mutta vaatteisiin, joista ainakin tämä äiti tykkää. H&M:n jo kauan odotettu luxusmerkki avasi tänään ovensa Lontoossa, sekä netissä, ja suomalaisetkin pääsevät nyt ihastelemaan näitä ihanuuksia. & other stories hinnat lähtevät H&M ketjun yläpäästä, eli luvassa on hieman laadukkaampi mallisto. Konsepti näyttää upealta, ja ainakin minä olen odottanut tätä jo pitkään. Tämän konseptin tuloa on fiilistelty muutaman kollegan kanssa melkein jokaisella lounaalla, ja nyt se vihdoin sitten tapahtui.
Nettiin on koko alkuvuoden valunut vähitellen pieniä sneak peek videoita sekä kuvia tästä uudesta brändistä, ja jo ne lupasivat hyvää. Ja nettisivutkaan eivät pettäneet. Pääsin jo eilen illalla testaamaan etukäteen nettikauppaa, ja se näytti todella upealta sekä toimi hyvin. Muutama juttukin tuli tilattua itselle. Tämä äiti osti nyt ihanan nahkaisen olkalaukun ja siihen sopivat nahka slippersit.

& other stories valikoimiin kuuluu naisten vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja ja asusteita, sekä kauneustuotteita. Laatuun on panostettu myös kuvissa, koska nettikaupaa ainakin näyttää aivan upealta. Pstikulut Suomeen ovat 6€. Mutta jos nettishoppailu ei riitä, & other stories avaa liikkeen Tukholmaan 22.3 (Biblioteksgatan 11). Sitä odotellessa: http://www.stories.com/

PS. Kannattaa kurkkia myös http://and-other-stories.tumblr.com/








4 kommenttia:

  1. Kylläpä näyttikin hyvältä. Pitää pysytellä pois tuolta siihen asti, kun palaan töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kelaillut noita sivuja ees ja taas, mutta onneksi shoppailua rajoittavat nuo hinnat, jotka ovatkin kaukana henkkamuakasta. :D Mutta aivan ihania kuvia, niitä on ihana katsella.

      Poista
  2. Oi noi kengät olisi just semmoiset kuin tarvitsisin!Kuvassa ainakin näyttää hyviltä, teethän sitten näistä postauksen kun saapuvat ja kerro mitlä vaikuttivat!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)