25.12.2012

LASTENVAATE ALEVINKKI -50%

Tässäpä tulee oikein perinteinen Nelly -kollaasi. ;) Ei vaan, mutta mukana on myös ihan hyvä alevinkki. Nellystä saa myös kivoja lastenvaatteita, ja olen kyttäillyt alen alkua jo jonkin aikaa, koska himoitsin yhtä Ej Sikke Lejn neuletakkia, josta olen täälläkin aikaisemmin kirjoitellut. Mutta voi voi, meidän kokoa ei enää ollut jäljellä, nyt kun -50% alet alkoivat. Muita kokoja kyllä löytyi, joten jos olet katsellut tuota samaa neuletakkia, nyt kannattaa toimia. :)
Itse löysin pojalle punaiset varrelliset Converset hintaan 26,95€. Ei paha! Nämä olisin ostanut meille joka tapauksessa keväällä. Muutkin kengät kannattaa tsekata, koska alessa oli Vikingin talvikenkiä -50%.

Alla vielä esimerkkejä hyvistä -50% aletuotteista:
1. Ej Sikke Lej kettuneule 36,95%
2. I dig denim Alabama slim jeans 35,95€
3. Converse Small star canvas high 26,95€
4. Ebbe Day leggins 10.95€
5. Ticket Outdoor Baggie Multisuit 89,95€
6. Molo Polaris Junior 99,95€
7. Maxomorra tunika 13,95€
8. Viking talvikengät 53,95€

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

(Mainoslinkkejä)














6 kommenttia:

  1. Arvaa mitä? Juuri muutama tunti sitten ajattelin, että täytyy lähteä "jahtaamaan" tuota EJ Sikke Lejn kettuneuletta (joka vei mun sydämeni siinä sun aiemmassa postauksessa, mutta jota en malttanut ovh:lla ostaa) alesta. Ja nyt postasit siitä. Siinä olis koko meidän kolmoselle ensi talveksi, mutta kolmostakin enemmän haluaisin sen meidän kuopukselle eikä hänelle ollut enää kokoja. Tykkään myös siitä vihreäpohjaisesta pöllöpaidasta ja olikohan pesukarhuja ne ruskeat valkoisella pohjalla. Niistäkään ei ollut kokoja "oikealle" lapselle. No, täytyy vaan kestää, ellei muualta löydy jossain vaiheessa. Tuollaisen kettuneuleen voisi ehkä tehdä itsekin sovellettuna... ;) Mutta ei siihen kyllä sais tarvikkeitakaan 36e:lla vai mitä se nyt alehinnalla maksoi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole totta? :D Ihanaa, mäkin olen tuota etsiskellyt ja ajattelin, että jos tuolta nappaisin alen alkaessa, mutta nopeet syö hitaat. :) Se 110cm on meille vielä hirmu iso, 98 tai 104 kokoa etsiskelin.
      mäkin katsoin sitä samaa ruskeaa pesukarhupaitaa, mutta nyt on niin paljon paitoja että ei voi tilata. Nuo Conssit kuitenkin tilasin, koska ne olisin joka tapauksessa ostanut kesäksi, ja toi hinta oli nyt tosi hyvä! :)
      Toi -50% oli tuosta kettuneuleesta hyvä, Oiissa se oli nyt -30% ja toi sininen väri oli loppu..

      Poista
    2. Joo,kurkkasin myös Oii:n sivuille. -50 olis kuitenki ollu passelimpi,etenki jos olisin joutunu ostamaan kaksi. Conssit oli kyllä hyvä löytö! Mä jatkan etsiskelyä. Popinkin verkkokaupassa olis muutama houkutus,vielä olis kokoja koko poikapesueelle,kauaa ei voi miettiä ;)

      Poista
    3. No todellakin! Harmittaa kun missasin itse tuon sinisen, mutta toisaalta en ihmette miksi ne loppuivat niin äkkiä. :)
      Ja Popilta koitan pysyä poissa, koska se ei tiedä kun rahan menoa..;-D

      Poista
  2. Tekisikö myös hyvän alekollaasin naisten vaatteista. Ois kiva löytää itellekin jotain uutta ja tietty hyvillä alennuksilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, voin kyllä tehdä, teen vaikka muutamia eri kollaaseja, koska itsekin etsiskelen alesta kevääksi jotain itselleni. Eka saattaa tulla jo huomenna, joten pysyhän linjoilla. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)