13.8.2012

Synttärijuhlat!

Eilen vietimme Eppusen synttärijuhlia. Paikalle oli kutsuttu muutamia ystäviä lähistöltä ja tarkoitus oli viettää kunnon lastenjuhlat. Teemana meillä oli sirkus, joka sopi hyvin kesäjuhliin, ja koska pojalla ei ole vielä toivomuksia mistään tietyistä teemajuhlista kuten Cars -synttäreistä. Tai no ehkä jos Eppunen olisi itse saanut päättää, olisimme varmasti viettäneet juhlat Postimies Pate -teemalla. ;)
Mies lupasi tehdä pojalle kakun, ja päätti sitten tehdä sirkusnorsulta näyttävän kakun. Lisäksi hän leipoi juhliin sirkusmarenkeja. Meillä mies laittaa paljon ruokaa, mutta minä olen yleensä hoitanut leipomisen. Hän sanoikin, että tästä tulee joko tosi hieno kakku, tai sitten vain tosi hyvä tarina. Noh, mies saa sitten tästä lähtien hoitaa kakutkin, koska kakusta tuli tosi hieno, mutta se oli myös tosi hyvän makuinen. Eikä pelkästään minun mielestäni. :)

Koristelimme koko talon sekä pihan sirkusteeman mukaisesti. Löysin Tiger kaupasta hauskoja teemaan sopivia koristeita, ja tietysti valtavasti ilmapalloja. Näin juhlia järjestäessä tuli myös kierreltyä muitakin kauppoja, ja täytyy sanoa, että Tigerissa nuo juhlakoristeet olivat huomattavasti halvempia, ja myös hienompia kuin missään muualla. Esimerkiksi ilmapallot maksoivat Tiimarissa 3,90€ pussi, kun taas Tigerissa vastaava pussi ilmapalloja maksoi euron, ja erikoispallot kaksi euroa. Yhdessä pussissa se hintaero ei nyt ehkä ole valtava, mutta jos niitä ostaa pussitolkulla, kuten me teimme, alkavat hintaerot jo näkyä. Ostimme Tigerista myös sirkusteeman mukaiset lautaset, mukit ja pillit sekä runsaasti lippuviirejä ja muita värikkäitä koristeita. Löysimme myös pellepelin, jossa pellejulisteeseen sai silmät sidottuina koittaa laittaa pellennenätarroja. Vähän niinkuin aasin häntä peli minun lapsuudessani. 

Lisäksi olimme ostaneet Toys 'r' us -lelukaupasta isoja saippuakuplapulloja, sekä erilaisia ja erimuotoisia puhaltimia. Niiden parissa ihan pienimmätkin vieraat viihtyivät hyvin. Muutenkin lapset leikkivät aika paljon pihalla, koska oli kuitenkin lämmin ja aurinkoinen ilma. 
 Ostin myös pieniä paperipusseja, joihin laitoin popcornia. Nämä popcornpussit olivatkin tosi suosittuja pienten vieraiden keskuudessa. Karkkeja emme halunneet tarjota liikaa, mutta ostimme pieniä Smarties askeja sekä karkkihampurilaisia, joita oli hauska laittaa juhlapöytään.
Tigerista löytyivät myös vieraille pikkulahjat, lahjapussit hain Tiimarista. Lahjapussit sitten ripustimme "pyykkinarulle" pienillä puisilla sirkusaiheisilla pyykkipojilla, ja narulta pienet vieraat saivat hakea omat lahjapussinsa ennen kotiinlähtöä.

Alunperin tarkoitus oli myös laittaa kaksi uima-allasta pihalle, mutta koska aurinko meni vähän väliä pilveen, pool party osuus jäi sitten vähän väliin, ja täytimme altaat ilmapalloilla. Mutta kun juhlat olivat jo lopussa ja enää yksi kaveri jäljellä, Eppunen ja tämä toinen poika menivät vielä uimaan. Sitten olikin kiva tulla sisään ja availla ihania lahjoja, joita vieraat olivat tuoneet.
Tällaiset olivat meidän synttärikekkerit. Ja huomenna juhlinta jatkuu vielä vähän. :) Tässä muutamia kuvia alla.

PS. Jos ette ole vielä osallistuneet Mini Rodini -arvontaan, sinne pääsee TÄSTÄ. :)








30 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos. :) Virallinen päivä oli jo yli viikko sitten, mutta juhlimme kunnolla vasta nyt. :)

      Poista
  2. Ihanat synttärit! Onnea vielä 2-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juhlat olivat kyllä onnistuneet. :) Nyt uskaltaa ehkä järjestää toistekin.:)

      Poista
  3. On kyllä ihanan näköiset synttärit ja upea kakku (meilläkin muuten mies hoitaa kakun teon)! =)
    Multakin vielä onnittelut 2-vuotiaalle, iso poika jo. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että muillakin isät leipovat. Ja kiitos, onhan tuo jo 2-vuotias!:)

      Poista
  4. Onnea vielä! (: Näyttääpä kivoilta synttäreiltä! :) Täytyypä käydä ittekin siellä Tiger -kaupassa käydä. Pitkään on pitänyt jo mennä tutustumaan, mut vielä en oo ehtinyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Kannattaa käydä, siellä on aina myös ihania sisustussalkkuja 3€/kpl ja muutakin kivaa.:)

      Poista
  5. Ihanan näköiset juhlat! Ja tietysti paljon onnea synttärisankarille =)

    Mistä toi ihana turkoosi pilkullinen monikerrostarjotin oikein on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista vielä, ja turkoosi tarjoiluastia on myös Tigerista 4€. ;)

      Poista
    2. Mun täytyy päästä Tigeriin =D

      Poista
  6. kakku todellakin oli hyvää, seuraavia juhlia odotellessa :D kiitos juhlanjärjestäjille, oli superhienot kekkerit ja ihanan lystikäs tunnelma:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa kun pääsitte!:) Kiitos myös ihanista lahjoista vielä tätäkin kautta! <3
      Voi olla, että seuraavat kekkerit on vasta vuoden päästä, ellei sitten intouduta järjestämään jotain lasten pikkujouluja.:)

      Poista
  7. Ihan mahtavan näköiset synttärit!Ja kakku näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, myös pieni Eppu tykkäsi kakusta kun se oli norsu. :D

      Poista
  8. Onnea Epulle! :) Tosi ihanan näköiset juhlat!

    VastaaPoista
  9. Oi kuinka ihanan ja hauskan oloiset juhlat sekä upea kakku!

    VastaaPoista
  10. Onnea Epulle! Onpa tosiaan hieno ja herkullisen näköinen kakku!

    VastaaPoista
  11. Vitsit miten hienot juhlat onkaan Eppusella ollut! Kakkukin näyttää kyllä tosi hienolta, mä en ole vielä uskaltanut alkaa tuonlaisia kokeilemaan ;) Pitääkin katsastaa tuo Tiger, ilmeisesti on puodilla nettikauppakin. Oi, mä olisin voinut katsoa enemmänkin kuvia näistä juhlista! -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En mäkään, mutta onneksi tuo mies on rohkea leipuri.:D Ja hieman parempi kokki kuin minä.;)
      Kannattaa katsastaa Tiger, varsinkin jos on järkkäämässä lastenjuhlia!:)

      Poista
    2. Pitää vielä lisätä tähän, että vielä ei taida olla nettikauppaa Tigerilla(?) mutta myymälät löytyvät ainakin Kampista ja Itiksestä. :)
      Olisi mulla ollut enemmänkin kuvia juhlista, mutta kaikissa näkyi "sata" muutakin lasta ja en jaksanut alkaa laittamaan kyselyjä kaikille, että saanko laittaa kuvat blogiin, niin päädyin sitten vaan helppoon ratkaisuun ja pistin vaan muutaman kuvan.:)

      Poista
  12. Ihana postaus! Onnea päivänsankarille! Rekvisiitta ja kakku tosi hienot :) Sirkustunnelman voi oikein aistia :) Meidän perheessä lasten synttärit osuu lyhyelle aikavälille. Usein meillä on teema valmiiksi mietittynä, mutta siihen liittyvät lisäideat mm. koristelun ja ohjelman suhteen ovat aina tervetulleita ;) Nyt on yhden pojan synttärit pari viikkoa sitten vietetty, syyskuussa on kahdella ja lokakuussa vielä yhdellä. Nuo syksyn juhlat on kahden viikon välein. Olen ajatellut, että joku vuosi pidän pikkupojille yhteiset sirkusjuhlat. Siksikin tämä oli kiva postaus. Toivottavasti tämä on vielä silloin nähtävillä ;)
    Meillä juhlitaan tänä vuonna dinosaurus-, Tintti-, Koiramäki- ja pöllöteemoilla. Mitäs Eppu sai lahjaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Nämä olivatkin ekat lastenjuhlat mitä me järjestimme, ja olivat kyllä onnistuneet, vaikka aluksi jännitti, että mitenköhän kaikki sujuu. Itsellekin jäi oikein iloinen mieli juhlista. :)
      Teillä onkin kunnon juhlaputki sitten syksyllä tulossa. :D On siinä kyllä aina kova homma järjestää, varsinkin vielä noin monet juhlat. :) Ihania teemoja teillä on kyllä ollut.
      Eppunen sai pelejä, leluja ja vaatteitakin, täytyy ehkä tehdä oma postaus niistä. :)

      Poista
  13. Hurjan paljon onnea Eppuselle! Ihanan näköiset ja kuuloiset juhlat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä ,että saatiin nyt järkättyä nämä kun oikea synttäripäivä meni matkoilla. :)

      Poista
  14. Paljon onnea vielä poitsulle, hurmaavat kekkerit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, nyt on sitten juhlittu synttäreitä kunnolla. :)

      Poista
  15. Ihana teema, täytyypä harkita meidän 1v juhliin parin viikon päästä yhtä värikästä teemaa :) Vau mikä kakku! Musta on tosi hassua, että jotkut miehet osaavat leipoa :O vaikka, eipä se nykyaikaan ole mitenkään outoa, päinvastoin hienoa! Hyvä idea myös nuo pienet karkkirasiat. Paljon onnea vielä Eppuselle :)

    VastaaPoista
  16. vau! upea kakku! meidän 1v synttärit oli pojan silloisella (ja vähän äidinkin) suosikilla, barbapapateemalla. Kaksvuotis synttäreillä ei ollut mitään erityisempää teemaa ja nyt kolme vee synttäreille hän on toivonut Angry Birdsejä! Voe kiesus... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)