27.6.2012

TICKET TO HEAVEN AW12 PART II sekä Ticket arvonnan voittaja

Tässä muutama kuva lisää uusia Ticketin talven 2012 kuvia. Halusin laittaa tähän mukaan tuon mainoslehtisen kannen, koska siinä tuntuu olevan aika hyvä läpiveto tulevasta talvesta ja tärkeimmät pääkohdat. Lisäksi siinä näkyy yksi beige-rosa raidallinen tyttöjen Ticket, jonka veikkaisin olevan aika kaupallinen. ;)
Tässä mallistossa on mukana myös noita neonvärejä, joita on putkahdellut vähitellen sieltä täältä. Lasketteliko kukaan muu minun lisäkseni lapsuudessaan samoissa neonväreissä suuret tupsupipot päässä keikkuen?;) Vaikka tupsupipoja ei nyt olekaan, värit ovat tutut. Itse arvelen, että nämä neonväriset vaatteet jakavat vahvasti mielipiteitä, mutta omasta mielestäni ne ovat kyllä myös kaikkein trendikkäimmät, ja selvästi ihan uudet jutut. Mutta nuo ovatkin Skiing -osastoa, ja ainakin minusta sopivat mainiosti juuri rinteeseen. Ja sitten tuo siellä täällä pilkahtava uusi tummanvihreä on mielestäni juuri sitä "ysärivaikutetta" väreissä, josta puhuinkin jo viime postauksessa. :)








Ai niin, ja sitten vielä tähtipaidan voittaja...


Vastauksia ja arpoja oli niin paljon, että piti ihan miettiä miten saan ne parhaiten laskettua. Lämmin kiitos kaikille osallistujille! 
Päädyin taas käyttämään Random generaattoria ja tällä kertaa voitto osui arpaan numero 173.


Voittaja on Hippuli, joka kirjoitti:
" Kahdella arvalla mukana. Juuri tuota tähtipaitaa olen itsekin himoinnyt pojalle. Kokokin olisi passeli ensi talveksi! "

Onnea voittajalle! Enää ei tarvitse himoita tähtipaitaa!:)

Toivottavasti voin taas pian järjestää jonkun uuden kivan arvonnan!

PS. Voittaja, otathan minuun pikaisesti yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com
       Jos voittajasta ei kuulu mitään kohtuullisen ajan sisällä, arvon palkinnon uudelleen.

30 kommenttia:

  1. Tuo hopean värinen takki ois tosi kivan näköinen sellaiseksi siistiksi kaupunkitakiksi, mutta toisaalta siihen ei viitsisi mielettömiä sijoittaa kun jää kuitenkin vähemmälle käytölle. :)
    Muuten meillä taidetaan ensi talven ticketin tilailla outletin puolelta kun kokoja näytti olevan vielä ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hopea on kyllä hieno. Mun täytyy tunnustaa, ettei itselläni ole vielä aavistustakaan minkälaiset talvivaatteet hankitaan ensi talveksi. Viime talvena meillä oli sattuman takia vain yksi haalari, ja toinen kyllä olisi ollut hyvä, eli toivottavasti ensi talvi mennään kuitenkin kahdella haalarilla/puvulla.:)Ehkä pitäisi hankkia kasi ihan erilaista.:)

      Poista
  2. Oi, vähän söötti tuo kaupallinen beige-roosa! Meillä keskimmäinen tarvitsee ensi talveen haalarin (muilla on alejemmat), ja tuo voisi olla tosi nätti. Toppatakit on yllättävän kivoja malliltaan, siis nuo tyttöjen ns. siistimmät. Kiva mallisto tulossa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi ihana! Harmi ettei minulla ollut laittaa siitä isompaa kuvaa, mutta jos itse ostaisin tytölle ulkoilua talveksi, niin tuo olisi kyllä yksi suosikki. Se on tosi kaunis!:)

      Poista
  3. Tuo "kaupallinen" tyttöjen haalari voisi lähteä meille kevään aleista. :) Poikien beige-hopeatakkikaan ei hullummalta näytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ON ihana! Ja mä myös tykkäsin tosi paljon tuosta poikien beige-hopeasta, tosi hyvä väri. :)

      Poista
  4. Mistäköhän löytäisi pojalle siistin takin "kaupunkitakiksi"? Sellainen vähän parkamallinen on mielessä itsellä, pusakkamallista ei tee mieli kun on paljon huppareita. Ajattelin kysyä sinulta kun blogissa on näkynyt kivoja siistimpiä takkeja.

    hjälp!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sellainen "kevyttoppa" tummansininen vähän siistimpi kaupunkitakki Mini Rodinilta syksyksi. Ostin sen viime kevättalvella alesta, mutta uskon että tänäkin syksynä tulee jotain vastaavaa mallia MR:lle. Se on ainakin parkamallinen, mutta en tiedä tykkäätkö (?) Se on täällä:
      http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/01/pienet-aleostokseni.html

      Sitten meillä on toinen parkamallinen takki syksyksi COSsilta, mutta se on ihan vuoriton, ja näissä kuvissa vielä iso:
      http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/04/ei-se-olekaan-niin-pieni.html

      Sitten ostin yhden parkamallisen H&M:lta, tässä on irrotettava vuori ja myös reiluhko vielä näissä kuvissa E:lle, mutta syksyllä varmaan sopiva
      :
      http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/03/tanaan-kavimme-hoitamassa-asioita-ja.html

      Mulla on pieni "ongelma" näiden takkien kanssa, tykkään takeista vähän liikaa..:)

      Poista
    2. Tilasin babyshopista Ralph Laurenin punaisen takin, olikohan se joku windbreaker nimellä. Käy katsomassa, olis ihan teillekin ;) Tosin teidän kokoa ei ollut. Oli mun mielestä ihanan raikas pojalle tuo punainen väri (löytyy tummansiniset asusteet, pipo ja Gant tähtikaulaliina tum.sin.) ja tiedäkkö: Mulla on tyttökin, mutta ihan tätä peruspunaista käyttää meillä vain poika. Musta se on ihan pojan väri :) Mieskin käyttää punaista, mutta meidän perheen naisilla punaista on oikeestaan vaan jouluna :)

      Poista
  5. Terve,

    Onko katalogissa mahdollisesti tuon hopeisen/mustan takin nimeä? Olisi täydellinen takki koululaiselle, voisin yrittää nimen perusteella kaivaa sen jostain nettikaupasta.

    Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Hopeinen on Kenzia Coat, style 121-946-123 väri 040.
      Musta on Kicki Coat, style 108-908-123 väri 945.

      Poista
    2. Oi kiitos tosi pikaisesta vastauksesta!

      Poista
    3. Eipä kestä, toivottavasti löydätte hyvän takin!:)

      Poista
  6. Onkohan tuossa beige-roosassa isojen kokoja vai onko vaan pienille? Uppoaisi täysin varmasti Tellulle ja miellyttää omaakin silmääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, minä en tiedä, mutta voin selvittää. Ellei joku muu täällä kävijä osaisi kertoa? :)

      Poista
  7. Meidän isot pojat halusi juuri nuo neonväriset (?) asut (jossa poika makaa kyljellään). Mä en tykkää kyllä yhtään, mutta oon ne luvannut, itsehän niitä käyttävät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onhan ne mageet! Ja jos saavat itse valita niin silloin varmaan tulee pidettyäkin kun tulee mieleiset.:)

      Poista
  8. Onkohan tuo beige-roosa sittenkin tulossa valikoimiin?, koska kun olin itse ostoilla ticketillä, minulle kerrottiin että se jää pois mallistosta. Minä ihmettelin sitä kovasti koska se oli niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voihan harmitus! :( Täytyypä kysellä, josko joku sattuisi tietämään. Se kun sattuu vielä olemaan tuossa kannessa ja näyttää tosi ihanalta..:-/

      Poista
    2. Beige-roosa raidallisen haalarin kohtalosta en tiedä, mutta kevään mallistossa oli vähän samanlainen tapaus eli joka ikisessä kevätmalliston mainoksessa ja katalogissa ollut takki malli jätettiin kokonaan pois mallistosta (ja tietysti olin iskenyt silmäni juuri siihen takkiin) Mistään (kankaan)tuotanto-ongelmastakaan tuskin oli kyse, kun saman kuosisesta kankaasta tuli sitten muita takkimalleja. Jotenkin tuntuu tässäkin tapauksessa hölmöltä, että noin näkyvästi esitelty malli jätetään kokonaan pois eikä esitteitä uusita.

      Poista
    3. Hei, onko joku selvittänyt tuleeko tätä beige-roosaa haalaria? Maahantuoja lomailee, en tiedä saisiko sieltä nyt edes vastausta, mutta ajattelin onko muilla tietoa. Mustakin on ikävää että eivät uusi esitteitä ja tuo haalari ois ollut hitti!

      Poista
  9. 2 vetoketjua = baby baggie, 98cm isoin koko. näin minä veikkaisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan pihalla noista mallinimistä. :) Kiitos taas Kippuralla!:)))))

      Poista
  10. Kiva kun postaat ja kokoat yhteen parhaita paloja, näistä saa paljon inspistä siihen, mistä itse tykkäisi. Kiitos siis valtavasti sulle! Ja voi ei ne neonvärit! Mulla oli myös just tuollaista vinoraitaakin jossain lasketteluhaalarissa, ja jättitupsupipo tietty, onneksi ne eivät ole palanneet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, ja tosi mukava jos näistä on hyötyä. :)
      Mulla oli myös tollainen vinoraitainen lasketteluhaalari, muistaakseni keltainen/fuxia/turkoosi tms.. ;)

      Poista
  11. Kiva kun postaat ja kokoat yhteen parhaita paloja, näistä saa paljon inspistä siihen, mistä itse eniten pitäisi. Kiitos siis valtavasti sulle! Ja voi ei ne neonvärit! Mulla oli myös just tuollaista vinoraitaakin jossain laskettelupuvussa. Ja jättitupsupipo tietty. Onneksi ne eivät ole palanneet ;)

    VastaaPoista
  12. Mä olen kanssa iskenyt silmäni muutamaan malliin, tuo beige poikein takki on tosi ihana!Toivotaan, että mun suosikit pääsis sinne tuotantoon asti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin tykkäsin tuosta beigestä poikien takista, tosi nätti! :)
      Tai sit toi t.sin haalari..;)

      Poista
  13. Oi, tuo beige-roosa puku olisi niin ihana!! Ja kyllä, on muistissa neonvärit ja iiisot tupsupipot rinteessä :D Ja on nuo neonvärit kyllä taas kivoja, raikkaita. Oli mukava postaus, kiva makustella tulevaa talvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, toivottavasti se nyt kuitenkin tulisi tuotantoon eikä peruuntuisi. Jos itse ostaisin tytölle jotain, tuo olisi suosikki.:)
      Munkin mielestä on kiva, että tulee jotain ihan uutta, kuten nyt nuo neonvärit.:)
      Ja mukava kuulla, että tästä tykättiin.:)))))))

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)