29.6.2012

Alepaita X 2

Tällä viikolla blogeissa on vilissyt paljon ihania alelöytöjä. Kyllä minäkin joitain juttuja innostuin alesta ostamaan, vaikka joka kerta vannon etten osta mitään. Lapselle tekee kuitenkin hyviä löytöjä, ja kootkin pystyy helposti arvioimaan. Olen silti koittanut olla ostamatta monia juttuja etukäteen, koska tiedän että mieleni ehtii muuttua noin 584 kertaa ennenkuin vaatteet ovat sopivia. Joten parempi olla hamstrailematta liikoja ja keskittyä sellaisiin juttuihin, joita tarvitaan nyt tai kohta.
Tässä postauksen kuvissa on muutama pienen pieni aleostos. Toinen on Bobo chosesin paita, jonka eräs ystäväni linkkasi joskus aikoja sitten Facebook sivuilleni, koska se oli aivan Epun näköinen paita, ja siitä lähtien tuo t-paita on kumitellut mielessäni. Ainoa miinuspuoli siinä oli hinta (joka oli mielestäni hävyttömän kallis postikuluineen), ja vaikka se ei vieläkään erityisen halpa ollut, päätin nyt kuitenkin ostaa sen. Tämä oli nyt sellainen must-have juttu.
 Bobo Chosesin kokopolitiikasta vielä muutama sananen. Muistelin joskus lukeneeni MrsAgathan blogista, että Bobon koot ovat tosi pieniä, ja päätin pelata varman päälle. Tilasin sitten Eppuselle koon 4-5 years sillä ajatuksella, että ei haittaa vaikka se olisi vielä reilu, koska t-paitoja nyt tarvitaan aina, ja viimeistään ensi kesänä se olisi sopiva. Mutta mitä vielä. Paita on jo nyt ihan käytettävissä. Toki se menee kyllä pitkään, ja on reiluhko, mutta yllättävän pientä kokoa se todellakin on.
Paita muuten saapui meille englantilaisesta nettikaupasta Sisters Guildista pikavauhdilla, ja ihanaan pinkkiin käärittynä. Kannattaa muuten tsekata tuo nettikauppa. Siellä on paljon muutakin ihanaa. Sisters Guildilla on myös ihana blogi, jonne kannattaa kurkata. Se löytyy täältä.
Lisäksi tilasin useita alejuttuja COSsilta, ja jopa jonkun paidan itselleni. Tässä nyt myös COSsilta tilaamani t-paita, joka ei itseasiassa edes ollut alennuksessa, mutta eikös sen voi laskea alepaidaksi kun se tuli muiden aleostosten mukana? ;)
Ööö, tuota.. käykö kenellekään muulle ikinä niin, että lähtee aleostoksille tai tilaamaan jotain alejuttua, ja päätyykin sitten ostamaan normaalihintaisia tuotteita? :)

PS. Arvonnan voittanut Hippuli huhuu..ottaisitko yhteyttä? :)

Alepaita Bobo Choses.

Melkein alepaita COS.

17 kommenttia:

  1. Jep, pieniä on Bobo Chosesin vaatteet... En ole enää vuoteen ostanut tuolle 4 vuotiaalle merkin 4-5 v. vaatteita. =)

    Mä just viime viikolla kävin COS:lla ja ostin alesta itelle ja pojalle paidat. Ja sit itelle täyshintasen mekon... Mulle käy usein niin että menen aleostoksille ja löydän täyshintasta... ;) Tilasin muuten Monkistakin itelle paitoja (kun en kerinnyt liikkeeseen asti), pitäisköhän ne omatkin ostokset esitellä blogissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vieläkin ihan ihmeissäni, että "Ai näin pieniä!" :D
      Mut ei se mitään, kiva kun saatiin uusi paita heti käyttöön.:)
      Mun pitää katsoa Monkin ale netistä vielä, eilen taisi tulla joku uutiskirje lisäalesta tms(?). Olin kyllä eilen keskustassa, mutta en ehtinyt Monkiin. Kävin COSsilla. Kävin myös tänään COSsilla.. :D Tämä alkaa olla jo huolestuttavaa..;-D

      Poista
  2. Ihanat paidat :) Jaksaisitko tehdä jonkinlaisen koosteen noista teidän raitapaidoista? Olis hyödyllinen ainakin tälle raitafanille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, voin tehdä!:) Mun oli tatkoitus tehdä sellainen jo jokin aika sitten, mutta ajattelin ettei ketään kiinnosta, mutta teen ehdottomasti jos joku haluaa.:))) Kivaa!:))))

      Poista
  3. oioi, aivan ihanat paidat ja se kauppa...

    VastaaPoista
  4. V:n ulkokamat on nyt 74cm ja posti toi pari viikkoa sitten VKhaalarin koossa 98cm ja se on reilua mitoitusta kuulemma ;)
    Mulla harvemmin maku muuttuu, joten voin jemmailla rauhassa. Ainoat vaatteet mitä keskimmäisen jälkiltä on jääneet käyttämättä, on ne uusretrot.. Uskon että jos V jatkaa tätä tahtia kasvamista (hiiiiidasta) niin kaikki ulkokamat menee arviolta ihan nappiin. Uusi VKhaalari varmaan tarvitaan syksylle, kun tuo 74 alkaa kiristellä kun kyykkii. Mutta toisaalta meillä on pari kaksiosaista settiä joten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teiltä löytyy siis jo vaikka mitä!:) Kyllä mäkin ennen ostin jemmaan ja paljonkin, mutta nyt olen koittanut rajoittaa, kun muutan näköjään mieltäni vähän väliä. Mutta kyllä mulla sitten on niitäkin juttuja, joihin olen jumahtaut ja ostan aina samat jutut joka koossa.. :D

      Poista
  5. Ihanat paidat. Tuo COS:n teeppari meiltä löytyykin. Tuon Bobon paidan oisin alesta ostanut, mutta koot oli joka paikassa loppu. Tuolta sun linkkaamasta sais vielä tuon 4-5v, mutta pitäisi olla ehkä jo se seuraava ens kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän siitä oli ja siksi mullekin tuli hätä ostaa se. toi on kyllä aika reilu vielä E:lle, että menisi varmasti nyt hyvin Patrikillein, mutta en sitten tiedä enää ensi kesästä, koska Patrik on kuitenkin E:a sen verran vanhempi. :) Mutta laitan tässä kuvia siitä kun vaan ehdin niin voit tsekkailla sitä 4-5 kokoa jos haluat.:)

      Poista
  6. Ihanat paidat! Itse olen ostanut alesta aina jemmaan seuraavaa kokoa, jostain pakko saada jutusta ehkä sitä seuraavan. Jos maku on sattunutkin muuttumaan niin käytetään sitten surutta mökillä niin ei tarvitse pelätä pihkaantumista yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin joitain uttuja olen ostanut, mutta huomattavasti vähemmän kun ennen. Ei nimittäin ole tuo jemmalaatikko suurensuuri, mutta sitten noita "käytetään nyt" kokoja on kyllä ihan tarpeeksi. Ehkä pitäisi kuitenkin alkaa ostaa myös niitä isompia kokoja.:)

      Poista
  7. Tilasin viime viikolla Cossista tuon saman V:lle ja sen punaisen, joka on Epullakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne sopivat molemmat tosi hyvin V:lle! COSsin sivut on ihanat, huolestuttavan koukuttavat ;)

      Poista
  8. Tilasin viime viikolla Cossista tuon saman V:lle - ja sen punaisen, joka Epullakin on... Aika ihanat, tekis just mieli niitä seuraavassa koossa...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)