27.6.2012

TICKET TO HEAVEN AW2012

Tässä pieni sneak peak Ticketin syksyyn ja talveen. Nyt alennusmyyntien alkaessa kannattaakin muistaa, että pian kauppoihin kolahtavat jo uudet ihanat syksyvaatteet, eikä kaikkia roposia kannata tuhlata alennusmyynneissä (tämä muistutus erityisesti itselleni!;)
Poimin kuvista omia suosikkejani, ja erityisesti ihastuin tummansiniseen talvipukuun punavalkoisilla tähtiasusteilla, tottakai!;) Tuon puvun tummansininen sävy on juuri "se oikea". Myös poikien sisävaatetuksessa oli muutamia ihan meidän näköisiä juttuja. Eniten tykkäsin noista college -tyylisistä casual vaatteista, ja university hengestä printeissä. Aika preppy!
Ja tähtien ystävät, huomatkaa poikien ruskea alloverprinted tähtitoppis. Ihana!
Tasapuolisuuden nimissä sanottakoon muutama sananen myös tyttöjen vaatteista. Mallistossa näkyi olevan paljon kauniita punaisen, lilan ja violetin eri sävyjä, syksyisesti taittuen. Vadelma, dahlia, hyasintti, orkkidea ja fuksia. Vaikka en itse pääsekään shoppailemaan tyttöjenvaatteita, ellen sitten osta itselleni, tykkäsin tosi paljon tuosta tyttöjen monivärisestä talvipuvusta. Se on tosi kaunis.

Sadeasuissa suosikkini oli yksivärinen ja todella tyylikäs graniitin harmaa puku, jota voikin asustaa vaikka neonväreillä. Viitaten eiliseen postaukseen Bugiksien neon -versiosta, tätä neonväritrendiä yhdistettynä ysäri grungeen oli nähtävissä jo esim. Gapin poikien puolella viime syksynä Nykissä useissa eri esillepanoissa. Jokohan sitä näkyy ensi syksynä täälläkin katukuvassa? Muutenkin näitä neontrendejä ja jotain ihan uudennäköistä odottaville on luvassa lisää upeita kuvia illalla. Ja lisäksi Ticket arvonnan voittajan julkistaminen siinä samalla, joten pysykäähän linjoilla. ;)







31 kommenttia:

  1. Nämä pitää kyllä livenä nähdä, nyt joukossa on sellaista settiä, mikä ei hirveästi nappaa. On tietty myös ihan kivoja, kuten 1., 2., 4. kuvassa.

    Ehkä tää on just niitä, joiden kohdalla mieli muuttuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin haluaisin nähdä kyllä livenä, koska kuitenkin ovat sitten erilaisia kuin kuvissa.:)

      Poista
  2. Luulin että liila on jo nähty mutta ei. Ja näkyihän ne merkit jo aiemmin messukuvista jossain. Ruskeakin on minusta nähty. Ja fuchsia. ...ehkä vika on minussa :D

    Musta olis kiva jos osa mallistosta olisi pastellisempaa, vaikka joku vaaleanpunainen ja beige -vivahde. Sitä voisi yhdistää sitten näihin tummempiin väreihin. Tummansininen on kiva (ohom, sanoinko ton ääneen). Jos tähtitakkia saisi valeanpunaisena ostaisin sen rieumusta kiljuen ja samoin jos vieressä olevaa parkaa olisi beigenä. Onneksi taitaa tytöllä olla housuja lukuunottamatta kamppeet viime talvelta. Ja housut me tarvitaan, jospa tänä vuonna olisi yksiväriset skimbahousut ilman mitään eriväritikkauksia, here´s hoping!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne taitavat nuo samat kaupalliset värit kiertää vuodesta toiseen, ja mallistosta ja merkistä toiseen.:)
      Ja nyt se "tummansininen on kiva" -kommentti jäi tänne todisteeksi. ;-D

      Poista
  3. Meilläkään ei tähän mennessä nähdyn perusteella ole kovin paljon ostettavaa Ticketin tämän talven mallistosta. Ainoastaan beigen väriset toppahousut tarvitaan ja sen värin pitäisi nyt tehdä paluu Ticketin mallistoon. Poikien sinisävyinen versio tuosta leveäraitaisesta haalarista on myös kiva, mutta voi olla että etsitään joku vielä reippaampi väri, kun jemmassa on jo musta Ver de Terren haalari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla jotain beigeä näyttäisi olevan. Tykkäsin itse kans viime talvena tosi paljon yhdestä Ver de Terren haalarista, mutta siinä ko. mallissa, jota katsoin, ei ollut heijastimia niin jätin ostamatta. Mutta en muista enää mikä malli se oli. Ne ovat kyllä kans ihania. :)

      Poista
  4. Tuo ruskea tähti-kuosi on aika kiva. Mutta minua oikeastaan kiinnostaa ihan eniten Molon KELTAINEN haalari :D Oliskohan se sellainen tosi kiva sopivan lämmin keltainen, vai onko se liian jyrkkä neon... sitä mielisin päästä näkemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi kyllä kiva tietää millainen keltainen sieltä tulee. Ja mä tykkään myös ruskeista tähdistä.:)

      Poista
  5. Kuvastosta löysin muutaman tosi kivan jutun, täytyy kuitenkin vielä katsella paremmat kuvat kun tulevat myyntiin. Oliviahin tavoin tarvetta olisi beigen värisislle toppahousuille ja ne onneksi vissiin löytyvät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin kaikki tarvitsevat ensi talvena beigejä toppahousuja? ;-) Me ei tarvita! Kai? ;D

      Poista
  6. Multicolorhaalarin näen meidän Nöpöllä, se on aikalailla must have! ♥

    VastaaPoista
  7. Tuo sininen haalari on kyllä hyvän sininen! Tellulla oon tykännyt Ticketin ulkovaatteista ja varmaan saa niitä ensi talveenkin. Pojalla taas haalari näyttää kauhean leveältä päällä, ihan kun mahtuisi lähes kaksi poikaa vierekkäin, joten en tiedä mihin merkkiin hänen ulkovaatteissaan kallistuisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään niin tuosta sinisen sävystä. Meidän vauvahaalari oli kans aika leveä malli, mutta noista kids -haalareista ei ole mitään kokemusta.:)

      Poista
  8. Molo Kidsin talvihaalarit ovat vieneet sydämeni. Materiaalit joissain näissä perinteisissä malleissa on Ticketillä kyllä tosi hyviä, mallit usein turhan leveitä ja hihat lyhyitä. Ruskea tähti on nou nou. Harmaa Plain rain on kyllä tyylikäs ja menisi sekä tytölle ja pojalle mutta ei ole mielestäni oikein syksyn sadeasu vaan ennemmin kesäpuku. Rubber rain on parempi syksyn kylmille, fleecellä tai sitten villa-asulla... Mutta tosiaan mieli voi muuttua... ja jos ilmaiseksi saisin, niin montakin noista voisin ottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kyllä kans paljon kehuttu. Meillä ei ole mitään kokemusta, MUTTA ostin nyt syksyksi molo kidsin vk-housut softshell takin kaveriksi, ja vaikka ei olla niitä vielä kokeiltu, niin ainakin vaikuttavat hyviltä ihan noin näppituntumalla.:)

      Ja sinäpä sen sanoit! olenkin miettinyt että sen takia näitä haalari- ja talvipukuasioita niin paljon mietitäänkin, koska ne ovat tosi kalliita, ettei voi monen montaa haalaria hankkia yhdeksi talveksi, mutta niitä myös käytetään tosi paljon, eli mieleinen ja hyvä sen pitäisi olla. Voi tätä valinnan vaikeutta.:)

      Poista
  9. Tähtipipo ja -huivi on tosi kivat. Ne haluan ehdottomasti :) ( kertaa neljä :/ ) Sopis kivasti sinisen tai punaisen takin kanssa, myös esim. tikkitakin/muun syksyisen "kaupunkitakin" kanssa. Ehkä talvisen duffelinkin kanssa.

    Ruskea- ja tähtifanina kyllä tykkään tosta ruskeasta takista valkoisilla tähdillä. Hassua vaan, että siinä on tummansiniset vetoketjut ja nuo housut. Mulla on jo jemmassa pikkupojille kokoruskeat Ticketin takit (ja haalarit) ensi talveksi, joten toisille ei liene tarvetta :/ Beige väri tosiaan tekee paluun ja siitä tykkäsin. Isot pojat haluaa itselleen ne kolmiväriset takit (lime(?)vihreä / turkoosi / musta) ja niihin yksväriset housut. Itse en tykännyt niistä yhtään :(, mutta käyttäjät saavat valita. Lisäksi sitten jotkut neutraalit yksiväriset takit isommille. Nekin taitaa olla jemmassa (tummansinisenä) viime alesta. Housuille on tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika Rahikaisella! Paitsi että vain kertaa 1. :D Mietiskelin kans että kävisivät kivasti monen muunkin jutun kanssa.;)
      Ja minä myös tykkäsin ruskeasta tähtikuosista. Tosin kokoruskeakin puku voisi olla kiva, koska tykkään muutenkin ruskeasta.:)

      Poista
  10. Tummansininen ja liila haalari olisi aika jees, mutta noi killtäväpintaiset haalarit kuluu ihan kamaliksi polvista ja pepusta noilla isommilla (meillä tytöt 5v ja 6v), ei mitenkään henno ostaa noin kallista haalaria kun ei siitä ole mihinkään enää toiselle. Jos niitä saa mattana niin naps naps.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, niinkö? Tästä meillä ei olekaan mitään kokemusta. Harmi juttu jos noin voi käydä, ihastuin itse ainakin juuri tuohon kiiltävään matskuun.

      Poista
  11. Mulla on tähtitakki t..sinisenä jemmassa talveksi...toivottavasti ei ole liian suuri sillon. Tähtipipo ja huivi on tosi kivat, ne voisin huolia :)) Po.Pin haalari löytyy myös jemmasta, tarviikohan toisen? Ma ei tiedä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sinä onnekas tähtitakin omistaja! :)
      Mä en vielä tiedä yhtään mitä meille tulee ensi talvena..:)

      Poista
    2. Meillä on maaliskuussa 2v täyttävälle 2x haalari, ja toppahpusut. Takki puuttuu jokaiselta meidän lapselta vielä :) Siihen toki riittää joku semivedenpitävä, koska uskon että tän kolmannenkin kanssa on se haalari pääasia talvella täällä lumessa.

      Poista
  12. Olen siirtynyt kaksi vuotta sitten po.piin ja koloon talven vaatteissa eikä ensi talvi näytä tekevän taaskaan poikkeusta. Kuulin että mopon keltainen olisi tikun keltainen. Tiedä sitten, siis tipun keltainen.
    En tykännyt näistä ticketeistä. Ehkä tuo tummansininen juuri ja juuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä viime talvena se yksi ja ainoa haalari Popilta, käytettiin paljon ja tykättiin, että ei valittamista. Niin ja mallikin oli hyvä. Mutta tänä vuonna haluaisin toisenkin talvipuvun niin en oikein tiedä sitten mihin tässä vielä päädytään.

      Poista
  13. Jotain beigeä on tulossa, ja valkoista takkia :) Jos tietäisi että tulisi lunta eikä kuraa, niin se olisi aika kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, valkoinen takki siellä oli myös isoille tytöille kuvastossa, mutta en nyt laittanut sen kuvaa tähän.
      Meille ei tule valkoista takkia, koska se olisi valkoinen vain hyvin, hyvin vähän aikaa. :D

      Poista
  14. Tuo malli ei nyt kyllä iske yhtään, eikä värit. Mutta ehkä jotain meille löytyy jos on tarvetta, joillekin housuille ainakin. Haalarit mieluummin Mololta (ne vaan ovat parhaita!), ja Popin vaatteet meillä rules isommilla neideillä, tosi myös Ticket (erityisesti takit) siellä jos on hyviä malleja ja värejä.

    Katami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ketjussa kehuttiin aiemminkin Molon haalareita ja olen kyllä kuullut niistä ennenkin hyvää. Meillä on ollut sekä Poppia että Ticketiä, ja molemmista on kyllä löytynyt suosikkeja. Mutta vielä en tiedä mihin meillä päädytään. :)

      Poista
  15. Ääh, tuo t.sininen! =D Himskutti. Pojalle, kun on jo ver de terren haalari odottamassa,mutta tuo olisi juuri noilla asusteilla tosi kiva. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niinpä..:D Tota settiä mäkin olen ihastellut, ja juuri noilla asusteilla!:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)