26.6.2012

Bugaboo Neon Collection

Bugaboo on julkaissut toukokuussa uuden special collection -mallin. Tämä on Cameleon malliin tehty Bugaboo Neon Collection, johon kuuluu myös sävy sävyyn sointuva footmuff eli lämpöpeite. Luin tästä ensimmäistä kertaa Punavuoren peikon facebook sivuilta, ja nyt kun Babyshopin mainos näistä upeista uusista vaunuista tupsahti meiliin, oli pakko myös postata näistä. Minulle ainakin kelpaisivat tällaiset hienot 90-l- vaikutteiset kärryt. Uskon silti, että nämäkin jakavat mielipiteitä. Onko kukaan vielä hankkinut uusia Bugaboo Cameleon Fluorescent Limited Edition vaunuja?
Tässä vielä suora lainaus Bugaboon sivuilta:
"Neon is popping up all around us. Inspired by these striking urban colours, Bugaboo launches its newest special: BUGABOO NEON Collection. The collection starts off with a Bugaboo Cameleon and matching footmuff.
The Bugaboo Cameleon Neon features fluorescent red accents on the wheels, zippers, logo, label and harness buckles, making a truly bold statement. The Neon details stand out on the first ever navy-blue chassis and fabric. The new Bugaboo Neon Collection gives you ultimate streetability."
www.bugaboo.com




Jos jotakuta kiinnostaa lukea vielä enemmän Bugaboo Camelon vaunuista, oma kokemukseni noista ko. vaunuista löytyy täältä:
http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/04/bugaboo-cameleon.html





11 kommenttia:

  1. No onhan noi ihan mageet, ehkei kuitenkaan meille. Mini rodinin pandakärryt kyllä olisin ottanut kiljuen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, samoin! Ottaisin kans pandakärryt kiljuen, mutta kyllä nääkin mulle kelpais, on ihan uuden näköiset!:)

      Poista
  2. Nuo ei iske kyllä yhtään :D Mulla on mielikuva että tää Neon olisin cam3? Ja tän c3 jälkeen tulee ulos neon bee, kuulin huhuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua!:D Musta nää on niin mageet! :D Oijoi, millainenkohan on neon Bee? Kerro lisää huhuja!!! pyytää utelias Bugaboo -fani, eli minä!:D

      Poista
    2. en tiedä muuta, mutta tuollainen huhu liikkuu.. :D
      c3 on paranneltu kasaamista, kopan saa litteäksi helpommin, samoin pyörien irroitus helpottuu..

      Poista
    3. Oijoi, kuulostaa hyvältä! Juuri tuossa kasaamiessa Beet meneekin Cameleonien ohi, tosi mielenkiintoista seurata mitä uutta noihin c3 tulee.:)

      Poista
    4. sitten tavarakorin kiinnitys muuttuu, se rannenauha lyhenee ja hmm. ei niitä eroja ollut kun muistaakseni 6.
      runkoa ainakin pitäisi saada kasattua pystyyn sitten yhdellä kädellä, että kuuluu klik kun se on varmasti heilautuksella auki. ja joitain satoja grammoja painavampi.
      mulla on kyllä aika hatara tää muisti taas, toivottavasti en huijaa nyt :D

      Poista
  3. Minäkin näin nuo jo NK:ssa... Ei oikein nappaa... Mini Rodinit olivat vieressä ja ne olivat kyllä aivan syötävän suloiset! Ja ne olivat vielä koko rajoitetun erän 1. kappale:). Tällä kertaa jouduin tyytymään pelkkään `hypistelyyn`... Bee+:aa odotellessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnekas, sait nähdä livenä ne MR Bugikset! Mä en ole päässyt kuin tiirailemaan kuvista niitä, olen kyllä kade ja haluisin kans NK:lle niitä ihastelemaan!
      Näin kans kuvia joistain ihanista valkoisista Bee -vaunuista..oi jospa sellaiset joskus saisin..:)

      Poista
  4. Hei! Terkkuja taalta Saksassa. Olin lasten kanssa pyoralenkilla, ja nama tulivat vastaan. Spottasin ne heti ja ajattelin, etta onpas kivat. Ovat katukaytossa raikkaat ja noi punaiset pyorat tosi kivat. Iloista kesaa Suomeen, Tintti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tintti,
      Hauska kuulla että joku on nähnyt nämä livenäkin, voivat nimittäin olla kuitenkin sitten erilaiset kuin kuvissa. Itse kyllä tykkään näistä juuri noiden punaisten renkaiden takia, ja myös siksi kun ovat pitkästä aikaa ihan uuden näköiset!:)
      Kiitos, ja mukavaa kesää myös sinne!:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)