6.5.2012

Pienet siniset housut ;)

Hei! Tällä kertaa ajattelin vähän esitellä meidän lempihousuja, tai siis yhtä paria niistä. Kyseessä on Monkee Genes housut (CLICK!), jotka ovat alunperin ystäväni hutiostos. Itseasiassa oli juuri itsekin ehtinyt ostaa jo yhden parin näitä slimmejä sammareita Epulle, kun kaveri tarjosi meille omiaan, ja olen aika huono kieltäytymään tällaisista. ;)


Itse tilasin siis Epulle Monkee Genesin tummansiniset sammarit syksyä ajatellen koossa 2, sen kummempia miettimättä. Kuvissa ne näyttivät vaan kivoilta ja slimmeiltä. Koko olikin ihan sopiva, tosin pituutta niissä on vielä reilusti, ja vyötäröäkin sai ottaa kumpparilla vähän sisään. Laitan näistä tummansinisistä josku myöhemmin kuvia.
Tästä kyseisestä sammarimallista on myös mainittu, että ne ovat pientä kokoa ja suositellaan ottamaan ehkä normaalia isompi koko. Tämä juttu oli minulta mennyt ihan ohi, mutta onneksi tuo koko 2 oli silti ihan sopiva Epulle. Muuten olisin varmaan tilannut koon 3. (Nämä koot on kai ajateltu menevän ikävuosien mukaan). Ystäväni, joka oli tarkempi, tilasi pojalleen sitten koon 3, joka on nyt meillä. Ja tässä sitten nähdään kuinka "pientä" kokoa ne ovat:

Jep. Pituutta on vaikka muille jakaa, ja vyötäröä sai kiristellä sisään monta pykälää molemmilta sivuilta. Tosin, Eppu on aika hoikka, mutta eipä tämä ole silti ensimmäinen kerta kun joku "tosi pieni" ei olekaan kovin pientä. Toisaalta, ystäväni taas luopui näistä, koska ne olivat hänen mielestään hieman liian slimmit. Ja kyseessä on hieman Eppua pidempi myös normaali/hoikahko poika, eli riippuu paljon myös siitä, mikä malli sopii kenellekin. Ja pakko meidän oli nämä housut silti isosta koosta huolimatta testata, koska väri oli niin ihana kirkas sininen, tosi keväinen.

p.s. Muistako kukaan kun kerroin että Eppunen ei suostu ajamaan Plaston mopolla aikaisempien tötöilyjensä takia. Ihmeiden aika ei ole ohi. Eilen poika nappasi ihan itse mopon alleen. Tässä vielä kuva todisteena..;-D Traumat ovat väistyneet ja Plasto kulkee.. wwwrrrrrrrummmm.. ;)

Beanie & coat: Mini Rodini /  sweatshirt: Bobo Choses /  skinny cord: Monkee Genes / sneakers: Converse.



20 kommenttia:

  1. eikä, on taas niin tutun näköisiä vaatteita, että! :) meillä on tuollainen pipo, rodinin musta vk-haalari (joka tosin on kaverini tytöllä lainassa kun on vielä iso) ja bobo choses -pariisimekko, jonka tosin laitoin juuri huutikseen kun se alkaa olla tytölle pieni eikä varmaan enää montaa kertaa ehdittäisi käyttää. nuo monkey genes -farkut vaikuttavat kivoilta, pitää kokeilla niitä sitten kun kolmet (oho) ostamani po.pin pillifarkut jäävät pieniksi. osaatko sanoa, onko tuossa mallissa kapeammat lahkeet kuin po.pin slimmeissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hyvä kun kommentoit kun rupesin lukemaan tota mun tekstiä ja huomasin että olin sekottanut paidat. Meillä kun tänään on toinen harmaa Marcin paita ja toi kuvassa olevahan on Bobon.. :D Nyt pitää äkkiä korjata!:-D
      Popin pillifarkut on tosi hyviä, ja meillä oli niitä kans joka koossa 86 asti. Näissä Monkeen farkuissa on vielä kapeammat lahkeet kuin Popin farkuissa, lähinnä tuolta puntista.
      Tosta piposta ollaan tykätty kans tosi paljon koska pysyy hyvin päässä.:)

      Poista
  2. Meillä on tuommoiset ihanan siniset farkut MG:ltä kokoa 4 ja täysin sopivat pojalle pituudesta (kumpparia saa meilläkin kiristää että pysyvät ylhäällä mutta se vika on suurimmassa osassa meidän housuja...). Tilasin ne mustat farkut kokoa 5, ne on vielä vähän liian pitkät.
    Nuo lahkeet on koon 4 farkuissa kyllä pillit mutta menee hyvin jalkaan, tosin pois ottaminen vaatii aina äidin apua kun poika ei saa niitä itse vedettyä... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne farkut on kans tosi ihania! Millaista niissä se denim on? Me jouduttiin kans vähän kiristämään siinä koossa 2, mutta ei ihan noin paljoa kuin näissä isommissa housuissa, joissa sai ottaa reilusti pois. No mut meneepähän noi sit ainakin pitkään, kun voi rullailla noita lahkeita alas ja löysätä vyötäröä. :D Ei kyllä haittaa yhtään, koska tykätään näistä tosi paljon.:)

      Poista
    2. Ne siniset on pehmeät mutta ei paljoa veny. Ne mustat taas on enemmän oikeaa farkkua ja jäykän tntuiset mutta kai ne käytössä pehmenee. =)
      Mäkin ostin ne siniset joskus vuosi sitten ja vielä mahtuvat jotenkuten, ne on olleet meidän luotto-housut! Ihan harmittaa jo etukäteen kun eivät mene enää kovin pitkään... =)

      Poista
  3. Ihanat vaatteet! Onko joustavaa nuo sammarit? Onko samanlaista kun Rodinin sammarit? Tilasin nuo meille riskillä koossa 2v kun Oii:sta sai puoleen hintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näissä on kyllä se 3% lycraa eli vähän joustavat. Ja laatukin on ihan mukavan pehmeä.
      Mutta ehkä se MR:n sammarilaatu on vielä vähän mukavempaa kuin näissä, koska se on eri laatua ja ns. babycordia (jota usein käytetään lapsilla), kun näissä MG:issä se on ihan corduroyta. Mutta ovat kyllä silti ihan hyvät nämäkin, että voin suositella.:)
      Mä katsoinkin aamulla että oli alennettu, mutta ei ollut kuin yksi ainoa 2-koko jäljellä, ja kaikki muut myyty jo loppuun.:(

      Poista
  4. Meillä on myös paljon (tai no 3 kpl) noita MG:n farkkuja - hamstrasin viime kesän alesta varastoon ja nyt keväällä ne on päässeet käyttöön. Koko 4 on Joakselle tosi hyvä pituudesta, hieman ehkä pepusta löysät, mutta saa ollakin. Kiristysnauha on kyllä hyvä juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ne farkut on kans tosi mageita. Ja ne kyllä saakin olla vähän löysät takaa, varsinkin pojilla.:) Näissä oli hyvät ne kiristykset, eikä mennyt silti vyötärö pahan näköiseksi vaikka sitä joutuikin reilummin ottamaan sisään näissä isommissa.
      Pitää ehkä katsastaa ja testata noi farkut kans jossain vaiheessa.:)

      Poista
  5. Ihanan väriset housut! Oon muutamat kiristysmahdollisuuden omaavat housut pojalle ostanut, mutta en tiedä onko vika pojan mallissa vai housuissa kun näyttävät aika kaameille jos kiristää tarpeeksi. Eikä varmaan ole mukavat päälläkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Meille lisää tällaisia kirkkaita sammareita.:) Toisissa housuissa se kiristys ei vaan näytä hyvältä, jos joutuu ottamaan enemmän sisään. Joissain housuissa meilläkin on mennyt vyötärökaitale kaameaan kurttuun eikä näyttänyt yhtään kivalta, ja tuntuu että silloin koko vyötärö "vetää". En oikein tiedä mistä johtuu, mutta täytyy tutkia tätä asiaa. :)

      Poista
  6. Minkäs pituinen Eppu muuten on, jos kerran koko 2 on hänelle sopiva? Toivottavasti mahtuu meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö, nyt pistit pahan.. 1,5-vuotis neuvolassa oli sen 86cm, mutta siitä on jo aikaa..:P mutta meillä siinä 2-koossa on kyllä pituudessa vielä varaa. Vertasin noihin Mini Rodinin keltaisiin, niin kokoko 2 MG on kokopituudelta (sivusaumat vastakkain) 2 cm lyhyempi kuin tuo Mini Rodinin 92/98. Ja jos vertaa lahkeen sisäsaumoja MG:t ovat 2,5-3 cm lyhyemmät kuin Mini Rodinit.
      Vyötärön leveyksissä ei ole suurtakaan eroa, mutta MG:t ovat erityisesti puntista kapeammat kuin nuo MR:t.

      Poista
    2. Maria: http://aijaa.com/0044110145749

      Poista
    3. Iso kiitos! Patrik oli 2v-mittauksessa 86cm ja viimeksi mitattuna pituus oli 89cm. Eli noin 90cm nyt. Pitäisi siis mahtua. Ja vyötäröltä nuo MR 92/98 kokoiset on vielä isot. Ja pituudessa vielä paljon ylimääräistä.

      Poista
    4. Ei mitään, luulen kyllä että sopivat teille, koska meilläkin oli niissä vielä pituudessa reiluutta. Ja nuo keltaiset MR:t ovat vielä jättimäiset E:lle.
      Luulen, että tekin pääsette kursimaan vyötäröä pienemmäksi. ;) minusta noissa "pientä kokoa" on ainoastaan nuo lahkeet, koska ovat punteista aika kapeat. :)

      Poista
  7. Ihana Eppunen ja mielettömän söpöt housut:)

    VastaaPoista
  8. Huippuväriset housut! Ihan Eppusen näköiset =)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)