7.5.2012

Jalkapallofani

Nämä meidän kuvat ja postaukset ovat nyt vähän pihapainotteisia, koska jos ulkona on upea auringonpaiste, siellä olemme myös me. Ja niin paljon kuin mahdollista.
Eppunen on nyt niin innostunut jalkapallosta, että tahtoi viime yönä nukkua iso jalkapallo kainalossaan. Ja kun aamuyöstä poika tulikin meidän viereemme, kainalossa tuli myös jalkapallo. Minulla ei riittänyt tahdonvoimaa siihen aikaan aamuyöstä alkaa neuvottelemaan tästä erikoisesta unilelusta ja niinpä nukuin viime yön mieheni, Eppusen ja jalkapallon vieressä. Sopu (l.väsy) sijaa antaa.

Eppusella oli tänään ekan kerran lippis päässä sitten viime kesän. Poika ei olisi huolinut lippistä pitkän pipokauden jälkeen millään, mutta onneksi puistossa oli Epun suuri ihailun kohde, naapurin 5-vuotias tyttö, jolla sattui myös olemaan lippis, niin johan kelpasi lippis Epullekin. Eppu seuraa muutenkin tuota tyttöä kuin hai laivaa, ja tekee kaiken perässä. Niin hyvässä kuin pahassa. Nyt on mukava kun ulkona on koko ajan paljon muitakin lapsia, niin aika kuluu kuin siivillä.











Cap: Gant / coat: COS / hoodie: Nova Star / pants: Polarn O. Pyret / sneakers: Converse.



10 kommenttia:

  1. Vähänkö kesäistä!Täällä on edelleen niin kamalan kylmä tuuli, että pipo ja hanskat saa olla kädessä itselläkin :( Joskohan se kohta lämpenis täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli kyllä varsinkin iltapäivällä ja vielä illalla tosi lämmin, ja kun seisoskelin tuossa hiekkiksen luona, niin vielä aika myöhään ihan selkää alkoi kuumottaa kun aurinko paistoi tummaan takkiin. Tässä on vielä niin suojaisaa, että ei edes tuule yhtään. Hyvä olla täällä metsän keskellä. ;D Noi lapsethan nyt vielä juoksee melkein koko ajan niin ei varmasti palele.:)

      Poista
  2. Ihana Eppu! Noita kuvia katsoessa sitä itsekin toivoo pääsevänsä pian ulos ihanista keleistä nauttimaan. Meilläkin poika seuraa Tellua ihan joka paikkaan ja varustuksen täytyisi olla aivan samanlainen. On kyllä varsinainen tuhokaksikko. Tellu siis yllyttää pienempää hölmöilemään. Jos paikalla sattuu olemaan muita lapsia niin siellä se pieninkin yrittää perässä pysyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, aika hauska! Siskoahan on just mukava seurata!:) Mä oikein ihmettelin kuinka lippisjuttu meni niin hyvin läpi eilen.;)

      Poista
  3. Moikka, ihanaa kun pääsee vähentämään jo vaatetta. Meillä on menty varsinkin vielä monena aamuna jopa kypärämyssy päässä ulos. Mutta iltapäivisin on kyllä jo monesti ollut todella lämmin. Eilen käytiin ensimmäisellä irtojätskillä, vähänkö maistui hyvältä! Jalkapallo unikaverina *hahahaa*! -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, No sanopa muuta!=) Tänään mulla oli päivällä sellanen ohuempi tikkitakki niin tuli kuuma, vaikka en tehnyt juuri mitään. Tuohon leikkipaikalle ei tuule yhtään, niin on ihanan lämmin.:)
      Jalkapallo oli vieressä myös päikkäreillä, ehkä tää on joku vaihe.. (?) :D

      Poista
  4. Onpas teillä jo lämmintä! Täällä saa itelleenkin vielä kiskoa pipoa korville ja hanskat käsiin ainakin aamulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin kun ei tuule. :) Nyt vaan peukut pystyssä että tämä jatkuisi, harmaat sadepäivät on niin masentavia.:)

      Poista
  5. Voi, miten tyylikäs jalkapalloilija. Monta yhtäläisyyttä löytyi taas: meilläkin poika tykkää potkia isin kanssa palloa. Vielä ei ole otettu palloa unikaveriksi ;-) Meilläkin Gantin lippis on suosikki toista kesää ja pari päivää sitten sai laittaa ekaa kertaa päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Meillä on kans viime kesästä tummansininen, mutta missäköhän se mahtaa olla..pitääkin etsiä se. :)
      Tässä on nyt useampi yö menty futispallon kanssa..;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)