17.5.2012

Ne on täällä taas..

... nimittäin ihanaiset Lindexin baseball -takit. Meillähän oli tällainen Lindexin baseball -takki jo viime kesänä (kuva siitäkin löytyy alempaa). Valittelin jokin aika sitten eräiden takkikauppojen yhteydessä kuinka näitä ei saa sieltä Lindexin isompien poikien puolelta ollenkaan, ja poks, Taaperon äiti vinkkasi minulle, että nyt niitä on siellä, ja meninkin kipin kapin hakemaan omani. Hintaa tällä isompien poikien takilla oli 22,95€ eli ei paha.
Tämä swetaritakki päällä ulkoillaan näinä lämpimänä päivinä, jolloin ei kuitenkaan ihan vielä tarkene olla pelkällä teepparilla ulkona. Tosin tänäänkin iltapäivällä meidän pihassa oli 18 astetta lämmintä ja aurinko helotti täydeltä taivaalta. Pojilla oli lämmintä ja hauskaa leikkiä ulkona. Eppunen on nimittäin löytänyt naapurista ihan uuden kivan kaverin, saman ikäisen pienen pojan. Kaverin kanssa on kiva keinua vierekkäin, tehdä hiekkakakkuja yhdessä ja sitten höpöttää hassulla taaperokielellä ja kikattaa hurjasti päälle. Näitä kaveruksia on muuten todella huvittava seurata. :)

Täytyy vielä sen verran vinkata tuosta Lindexistä, että ainakin meidän läheisen myymälän kassalla oli jaossa lappusia, joissa on -30% alekoodi Lindexin verkkokauppaan. Eli jos olette sieltä jotain ostamassa, kannattaa käydä hakemassa tuo alekoodilappunen.

Nyt olen itse myös ryhdistäytynyt, ja sain kerättyä ison kasan Eppusen vanhoja leluja pois. Säilytystilat ovat aina rajalliset, joten on hyvä välillä laittaa vanhoja pois, jotta on taas tilaa. Varsinkin nuo ihan vauvojen lelut ovat olleet aika koskemattomia jo pitkään, nyt kun Eppu pääasiassa leikkii Dubloilla ja pikkuautoilla, silloin kun ei olla ulkona.
 Otimme ystävän kanssa yhteisen pöydän Vekarakirppikseltä, ja nyt täytyykin mainostaa tässä, että jos joku sinne eksyy, pöydästä numero 17. löytyy paljon kivoja lasten leluja sekä ihania ja eri kokoisia poikien vaatteita. Niitä on kuulemma paljon jo myytykin sieltä, mutta kyllä siellä varmasti vielä tavaraa on jäljellä. Täytyy vaan toivoa, että ei tarvitse kauheasti kantaa niitä takaisin kotiin. :)

Mukavaa helatorstaita ja rentouttavaa vapaapäivää kaikille!

PS. Kiitos kaverille ihanasta uudesta lippiksestä!;)



Cap: Gant / baseball sweatjacket: Lindex / baggy leggins: Popupshop / t-shirt: Boys & Girls / sneakers: Converse.







Last summer... 
Kirppispöydästä

22 kommenttia:

  1. Hei jee, ehditkin jo hakemaan takin :)) Ostin nyt meillekin sitten samaisen takin koossa 86, johan sitä ehdin tässä mietiskelläkin reilu kuukauden? :D Hei mitä kokoa Eppusen Popupshopin leggarit on, olin meille jo aiemmin tilailemassa mutta sitten oikea koko olikin loppu ja jostain luin keskustelua että ovat pientä mitoitusta ja sitten taas toisaalta että isoa mitoitusta...joten olisko sulla heittää mielipidettä tähän asiaan? :D
    Ja hei, Eppusen uusi lippis on hurjan söpö, samoin tutut punaiset tennarit :)) Conssit on niiiiiin suosikit, voisi olla niitä joka värissä, ei haittais yhtään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, meillä on niistä koko 92cm (18-24m) ja ovat ihan hyvät Epulle. Ei ne musta mitään kauhean pientä kokoa ole, meillä oli näistä viimeksi se koko 86 ja sekin oli musta ihan sitä vastaava. Nää on hyvät housut, on nytkin näitä harmaat ja mustat käytössä.:)
      Meillä oli myös nuo punaiset Conssit viime kesänä..mä olen hieman jumahtanut näihin joihinkin juttuihin :D http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2011/06/kenkamaniaa-osa-iii-unohdus-muttei.html
      Nyt on kesäksi kolmet eriväriset Conssit.. ehkä pitää vielä joku väri hankkia loppukesäksi..;) No ei kai sentään!;-D

      Poista
    2. Niin ja kiitos vinkistä tätäkin kautta vielä:)))

      Poista
    3. Ja tajusin juuri, että meillähän oli toi Boys & Girlsin paitakin viime kesänä, tosin collarina, mut silti. Onpa muuten tosi mielenkiintoinen blogi, kun on samat kamat joka sesonki..hehee ;-D

      Poista
    4. Okei, kiitos paljon avusta. Syksyksi ostan ehdottomasti nuo leggarit, varmaan sitten siinä kohtaa otan juurikin tuon 18-24m koon. Ja hei ei Consseihin jumahtamisessa ole mitään pahaa, ne on vaan niiiiiin ihanat <3 Meillä on nyt kahdet ja loppukesäksi/syksyksi jemmassa kahdet. AUTS! :D Kyllä täällä lukijoita varmasti kiinnostaa sun jutut vaikka välillä tutut paidat näkyiskin :))

      Poista
  2. Hahaa, mä tilasin viime viikolla just tuon saman takin ja pari muutakin juttua, kun oli tosiaan se 30% alekoodi!Eksyin jopa naistenosastolle ja löysin itsellenikin kivoja.Harmi kun netissä ei ollut 86 kokoa enää tosta takista, piti ottaa se 80 mut toivotaan että olisi sopiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei, mut tää on loistotakki, en olis muuten ostanut nyt toista.:D Kyllä sen 80cm pitäisi mennä Aatulle, koska toi Epunkin takin koko on 86/92.:) Mä en ehtinyt katsoa sieltä kaupasta mitään muuta nyt, mutta pitää ehkä käydä netissä kurkkimassa.:)

      Poista
    2. Sini musta se o 86 oli aika reilu joten voisi kuvitella että 80 menisi Aatulle kun menisi varmasti meidänkin N:lle. En vaan enää kykene ostamaan kokoa 80 kun tuntuu että jää ihan kohta pieneksi niin siksi otin sen isomman :)) N on nyt ehkä 77-78 cm pitkä.

      Poista
  3. Meillä on muutama noita Popupshopin vaatteita ja ovat kyllä melko niukkaa mitoitusta, ainakin lahkeet ovat tiukahkot ... mutta niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei muistaakseni ole ollut muita kun näitä baggy pantseja, niin en osaa sanoa noista muista, mutta Eppu on kai aika pieni, että meille toi mitoitus on ihan jees.:)
      Se teidän haalari on kyllä kaikkein ihanin!<3

      Poista
  4. Meilläkin on nuo takit pojille! Isoveikalle punainen ja pienelle tuo musta :)

    VastaaPoista
  5. Pakko oli heti käydä Lindexin nettisivuilla katsomassa, kun meillä on se 30% alekoodi ja akuutti tarve tän ajan takille vaan eihän noita sieltä löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan toi Sinin tilaama takki sitten sieltä Baby-puolelta(?) Noi isompien poikien takit on mun käsittääkseni tulleet vasta myymälään, joten voihan olla että ne tulevat verkkokauppaankin vasta hetken päästä.(?) Onko teillä yhtään Lindexin myymälää lähellä? Toisaalta sitten siitä ei saa sitä alea, minkä verkkokaupasta saisi..:(

      Poista
    2. Katoin muistaakseni Baby-puoleltakin ja pian myyntiin tulevista vaan ei näkynyt. Oisko sitten kuitenkin myyty jo loppuun? Täytyy varmaan käydä samalla liikkeessä kun joskus täältä möngitään ihmisten ilmoille kaupungin menoa ihmettelemään. Ja ellei tuota löydy niin eipä se maailma siihen kaadu :)

      Poista
  6. Saman ikäisen pojan äitinä pähkäilen että miten tuon ikäinen poikalapsi voi näyttää ulkona leikkiessä tuolta... Pitäis laittaa viereen kuva meidän pojasta joka juuri saapui hiekassamudassamullassa yltäpäältä naamaa myöten...Että en paljon tuollaisia vaatteita raaskisi ulkoleikeissä pitää, varmasti ei millään enää puhtaaksi lähtisi... Vai onko nuo vain teidän kuvausvaatteet ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne meidänkin vaatteet likaantuu ulkona ihan samanlailla kun muillakin, mutta nuo kuvat on otettu aika alkuvaiheessa sitä ulkoilua, eli ennen kun ne ovat vielä ihan ruskeat.;)
      Meillä on aika kuivaa täällä, että mitään suurempia mutikkoja ei ole, mutta kyllä ne hihansuut ja polvet on yleensä parin tunnin ulkoilun jälkeen aika ruskeat, mutta sitten ne vaatteet menee pyykkiin. :) Esim. nuo kuvan housut olivat polvista aika ruskeat eilen illalla ja tuolla ne nyt pyörivät koneessa..;) Nuo ylläolevat vaatteetkin ovat kaikki perus puuvillatrikoota/swettiä eli puhdistuvat helposti 40-60 asteessa. Mutta jos on oikeasti kunnon märkäkurakeli niin sitten meillä kyllä ollaan "kunnon" ulkovarusteet päällä..niitäkin on täällä blogissa jokunen vilahtanut.
      Meillä ei ole erikseen mitään "kuvausvaatteita" vaan kaikki olen ostanut ihan käytettäväksi, eikä niitä erityisemmin varota tai säästellä, koska pyykkikone pyörii, ja ne ovat kuitenkin vain vaatteita..:) Jos olen ostanut vaikka hyvät Popupshopin verskat niin niitä kyllä käytetään koko rahan edestä eikä säästellä.:)

      Poista
  7. Blogissani on sulle tunnustus :)

    - Jenni

    VastaaPoista
  8. Missä Lindexillä noita on isojen puolella ollut? Mekin tahdotaan! Kahdessa Lindexissä missä kattonut, niin on sellaista sinipunasta vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Ainakin Jumbossa ja muistaakseni myös Sellossa on näitä. Mutta kannattaa ensin soittaa vaikka sinne myymälään ja kysyä onko niitä vielä jäljellä, ja voithan vaikka puhelimessa varata yhden jos et pääse heti hakemaan.:)

      Poista
    2. Kiitos! Pitääkin soitella, kun näillä näkymin huomenna mennään Korkeasaareen niin vois samalla hakea jos vielä löytyy;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)