15.5.2012

Baggy pants for Spring

Ihan jokin aika sitten MrsAgatha postasi ihanasta nettikaupasta Sinionnista ja sieltä saamistaan Nununu baggy pantseista. Tähtiä? Ai missä? Tämä vinkki oli pakko laittaa korvan taa, ja hetken pohdittuani (tilaan-en tilaa-tilaan..) tilasin meillekin ihanat-ihanat baggy pantsit, tähtihousut. MrsAgatha kertoi merkin olevan pientä kokoa, ja tilasin sitten meille koon 4 varmuudeksi. Malli näytti aika samalta kuvissa kuin Popupshopin baggy legginsit, joita meillä on ollut useita, joten uskoin, että myös nämä ovat hyvät Epulle.
Housut saapuivat pikavauhdilla Hollannista, ja saimme ne nyt käyttöön. Tykkään kyllä noista kovasti. Housujen materiaali näyttäisi olevan 100% cotton interlockia ja ne ovat huomattavasti vilpoisemmat kuin esimerkiksi nuo mainitsemani Popupshopin vastaavat baggy leggarit. Näitä siis meillä varmasti käytetään pajon keväällä ja kesällä. Ja ovathan tällaiset ihanat löysät löppäpöksyt myös viileämmät kuin jotkut kireät housut.
Housujen vyötäröllä on hyvä kuminauha sekä kiristysnyörit, joten ne pysyvät hyvin ylhäällä hoikemallakin käyttäjällä. Toinen mainitsemisen arvoinen juttu, josta tykkäsin housuissa on niiden sivutaskut. Vaikka ne eivät olekaan kovin funktionaaliset tällaisella pienellä taaperolla, ne näyttävät tosi kivalta yksityiskohdalta housuissa.
Pienenä miinuksena housuissa mainittakoon vahva haju. En tiedä mikä se on. Usein Intiasta tulevat tavarat tuoksahtavat hiukan samalle, mutta nämä oli tehty muualla. Haju tai tuoksu on kuitenkin sen verran vahva, että kun mieheni tuli kotiin, hän kuiskasi että meillä haisee vanhalle mummolle. Jouduin kertomaan miehelle, että tämä tuoksahdus ei tule kyläilevistä isovanhemmista vaan Epun uusista housuista. Joten ainakin tässä meidän housuparissa tuuletus tai pesu ennen käyttöä oli tarpeen.
Tässä hieman kuvia baggy pantseista aurinkoisena päivänä...

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

Beanie & coat: Mini Rodini / pants Nununu / sneakers: Converse.















35 kommenttia:

  1. Ihan yhtä kivoilta ne teilläkin näyttää :D Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Voi kun mopokuski on söpö :) Kivan värinen tuo teidän Plasto!

    Hhm juuri kirjoitin eilen mun oman blogin kommenttiosioon pienen komman, kun poitsu ulkoili eilisessä postauksessa verkkareissa ja olin täällä kertonut pari päivää aiemmin, että meillä ei verkkareissa ulkoilla :) Sain sinulta kimmokkeen, että voihan sitä joskus verkkareissakin ulkoilla ja pyhitimme parit verkat vain ulkokäyttöön. Poika on onnensa kukkuloilla, koska jostain syystä ne verran on nyt niiiin rakaita tässä kohtaa elämää. Onhan ne tietysti mukavatkin. On nämä blogit kivoja, kun voi saada inspikiä ihan tavallisistakin asioista :)

    Kiitos kivasta blogistasi! Ja muksaa päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo on joku vanhempi Plasto, jonka saimme ystävältä. :)
      Meillä ulkoillaan verkkareissa lähinnä minun laiskuuden ja mukavuudenhalun takia.:D Ne on nimittäin niin nopea ja helppo pukea, ja helppo pestä minkä tahansa muun pyykin mukana, ja tietty ovat mukavat päällä. Nämä housut ovatkin sitten oikein kunnon löppäpöksyt. ;-D
      Kiitos ja mukavaa päivää myös sinulle!:)

      Poista
  3. Ai hitsit nuo on kivat! Minäkin ihastuin noihin jo aiemmin, mutta pitää katsella josko saisi jostain Suomesta. Tosi tyylikäs vesseli, taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja suosittelen kylä näitä! Ja tuossa alla Jenni jo kommentoikin että Lilla Companyyn tulossa tätä merkkiä. :)

      Poista
  4. Voih, nuo on niiiiiin mun must-have listalla (olleet jo tovin). Kiva saada niistä tietoja! Tosi pientä mitoitusta ovat! IHANAT!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat tosi pientä kokoa, toki näissäkin vielä hitusen on tuota pituutta reilusti, mutta ei niin paljon kun ajattelin. Ja vyötärökin on kivan napakka.:)

      Poista
  5. Onpas ihanaa lukea blogeista näistä ihanista pöksyistä! Nununu tulee nimittäin meille myyntiin syksyllä :) Ja luvassa on mm. baggyhousuja tähtikuosissa + paaaaaljon muuta ihanaa. Kiitokset myös tuosta tarkasta infosta liittyen mitoitukseen, toimivuuteen ja hmmmm, tuoksuun :/ Pitää muistaa tämä asia tai laitanpa ehkä siitä kyselyä valmistajalle jo ennakkoon.

    -Jenni

    P.S. Tulipas monta ihana-sanaa tähän kommenttiin. Ei voi mitään, Nununu on IHANA! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin oikein, jeee!!! :DD En viitsinyt kirjoittaa, kun en ollut ihan varma, mutta jes. En malta odottaa! :D

      Poista
    2. Jenni: Jos saat vastausta tuohon hajuasian, olisi mukava kuulla, mistä se johtuu. :) Sulla on kyllä hyvä merkkivalikoima Lilla companyssa, tykkään!
      Mä tykkään erityisesti tän merkin nimestä koska Epullahan on tuo koiraystävä "Nuu-Nuu".. ;-D
      Mulle tämä merkki oli uusi tuttavuus, ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Tai en oikeastaan tiennyt mitä odottaa kun tilasin housut, ja nyt voi sanoa että hyvät on.:)

      Katja: Eli kohta saa myös Suomesta. :)

      Poista
    3. Hyvä Katja, kyllä tämä on tosiaan tulossa meille :)

      Heidi: Koetan selvitellä tuotahajuasiaa. Hih, mitenköhän kysyisin sitä heiltä korrektisti, etteivät ihmettele ;)

      -Jenni

      Poista
    4. Kyselin tuosta hajusta ja sain vastauksen, että tuotteet saattavat alkuun tuoksua, mutta haju lähtee pesussa pois. Ei siis mikään hirveän selkeä vastaus :/ Mutta lukaisin tuosta alta, että Sarin pökät ei ole edes tuoksuneet eli liekö sitten nuo teille tulleet olleet jossain pussissa, josta on tarttunut voimakas tuoksu. Mene ja tiedä. Hajusta huolimatta tilasin lisää noita tähtipöksyjä syksyyn :)

      -Jenni

      Poista
  6. Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ❤ Mitähän siellä on, pitää mennä kohta katsastamaan. :)

      Poista
  7. Oi ihanaa että Lilla Companyyn tulee näitä! Pakko saada- listalle, ehdottomasti :)) Kuvien perusteella Eppunen ja Plasto ovat tätä nykyä oikein hyviä kavereita :)) Jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ainakin toisinaan!:D Toisinaan E. meinaa vielä ottaa sen muumiauton, mutta mä olen nyt ajatellut laittaa sen pois, koska se on selvästi tarkotettu pienemmille lapsille ja hiljaiseen vauhtiin tasamaalla, koska esim. jos on pienikin ylämäki niin muumiautolla vetää helposti lipat kun tasapainopiste muuttuu. Joten Plasto saa kelvata niin kauan kunnes saadaan joku muu fillari tai kolmipyöräinen. :)

      Poista
  8. Moikka, pieni talonmies pihapuuhissa, söpö. Mukavannäköiset "lökäpökät" ja tosi kiva kuosi, tähdet ne aina vetoaa. -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä onkin hyvin ahkera talonmies ja aika usein haravoi ja lakaisee myös pensaita ;-D
      Pojille on niin vähän kivoja kuoseja, että tähdet on kyllä sellainen kestosuosikki.:)

      Poista
  9. Mä rakastan tähtiä, joten nyt pistää jo lujille etten heti laita tilausta menemään. Ihanat siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet on kestosuosikki! Ja näitähän saa kohta myös Lilla Companysta. :)

      Poista
  10. Ovat kyllä ihanat, sekä teillä että meillä! :D
    Tähdet on myös mun kestosuosikki, tosi kiva kuosi sekä pojille että tytöille (juuri vuosi sitten tähtiä ihoonkin ottaneena täytyy kehua että hyvin sopivat näin naisimmeisellekin... ;D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan hyvästä vinkistä, taas!:) Ja juu, käy kyllä tytöillekin ihan hyvin, sekä vaatteisiin, että ihoon! :D

      Poista
    2. Täytyi vielä tulla tuosta hajusta sanomaan että ei meidän housut kyllä haise millekään joten ei taida olla yleinen ongelma?

      Poista
    3. Pitikin kysyä sulta, että oliko teidän housuissa sellaista. Mikähän ihme toi noissa on. Se tuoksu/haju oli nimittäin todella vahva, enkä mä ole mikään hirveän hajuherkkä ihminen. Ihan ekana tuli nuo Intian tavarat mieleen.

      Poista
  11. Voi nää on niin Eppua!Tosi stylet ja mukavan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on myös tosi mukavat päällä, tai siis uskoisin niin koska materiaali on kivan tuntuinen. :)

      Poista
  12. Ihanat housut! Ja ihanat tähdet;) Harmi vaan jos nyötärö kovin napakka ilman kiristystäkin; meillä hieman pyöreämpi vyötärö:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tessa, Tuo kuminauha itsessään ei ole kovin kireä, mutta koska housut ovat aika pientä kokoa, myös vyötärö on suhteessa pieni, siis kokoon 4. Meillähän muuten varmaan otettaisiin koko 2.
      En tiedä olisko tästä yhtään apua, mutta mittasin, että vyötärö oli 19,5cm leveä (siis puolikas). Lisäksi mittasin vyötärön myös kuminauha venytettynä, jolloin puolikas oli n.30cm, eli näissä on kyllä myös hyvin joustava se kuminauha (eli kuminauha täysin venytettynä ympärys 60cm). Eli kiteytettynä, vaikka se valmismitta on pieni, niin venytetty mitta (meillä töissä sanotaan waist stretched) on aika iso, eli uskon että tuon joustavuuden takia menevät silti monellaiselle vartalolle.
      Ja yleensä kyllä tän ikäisillä lapsilla on pieni pömppömaha, eli se kuminauha ei kyllä missään housuissa saa kauheasti painaa. :) Mutta sitten ainakin kun näitä tulee Suomeen niin kannattaa sovittaa, koska silloin on helpompi palauttaakin, jos ne eivät käykään.:)

      Poista
  13. Haastaisin sut vastaamaan muutamaan tiukkaan (not) kysymykseen ;)

    http://vari-epa-suora.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-aanestyksen-tulos.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huiiiii, mitähän siellä on, pitää tulla kurkkimaan..;)

      Poista
  14. Ihanat pökät! :)

    Vinkki muuten: Lapsi-messuilla oli Happeak-merkki esillä ja sieltä ostamani saman tyyliset baggy legginsit ovat ehkä parhaimpaa mallia, materiaalia ja laatua mitä oon ikinä tavannut: http://www.happeak.eu/to-wear/trousers-shorts/1518 Heidän facebook-sivuillaan näkee nuo housut lasten päällä ja ne on niin makeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi, Kiitos vinkistä ja linkistä!:) Nuo näyttävät tosi kivoilta! Myydäänköhän tuota Happeakia missään Suomessa? Ainakin heillä on nettikauppa tuolla, joten varmaankin toimittavat myös Suomeen(?) Ihanan näköisiä muitakin juttuja tuolla. :)

      Poista
  15. Ei muistaakseni/tietääkseni myydä vielä Suomessa. Uskoisin, että toimittavat Suomeen. Ajattelin tilata noita housuja lisää, joten pian selviää ;) Ostin messuilta myös paidan ja tuollaisen kokopuvun ja niidenkin laatu aivan loistava. Koukussa oon ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)