12.5.2012

Ihan pieniä lastenhuoneen sisustusjuttuja ja halpisvinkkejä

Pakkasin eilen illalla (yöllä) ison kasan vauvan leluja kirpparille vietäväksi. Tuntuu silti, että leluja on joka paikassa, varsinkin sellaisia ihan pieniä. Ja hyvät sisustuslaatikot ja korit ovat ihan ykkösiä auttamaan pitämään pienet autot, ukkelit ja muut tavarat joten kuten järjestyksessä lastenhuoneessa. Niihin on tosi nopea kerätä lattialta lelut ja jos korit näyttävät kivoilta, ne voivat hyvin olla esillä, vaikka niissä olisikin sitten pieniä autoja tai muita lasten aarteita. Tai jos lastenhuoneesta löytyy yöpöytä, siinäkin voi olla vielä joku kori, jossa on jotain tärkeää.
Jo jokin aika sitten ostin Eva and Oli -merkkiset kangaskorit, jotka ovat taas hyvä lisä Epun huoneeseen. Tässä muutamia kuvia niistä. Toiseen, pienempään koriin laitoin Epun pikkuautoja, jotka olivat ennen huoneessa olevalla taulukehyksellä. Mutta koska niiden määrä on näköjään kasvava, laitoin niitä nyt myös koreihin, josta ne on myös helppo napata leikkihin, ja kerätä takaisin.





Toinen suosikkini, josta olen ennenkin postannut (täällä) on Itikseen ja Kamppiin Tanskasta rantautunut Tiger. Tiger on kyllä kova kilpailija Tiimarille, koska kaikki siellä maksaa vain euron tai pari, ja ainakin minusta on ihana käydä katsomassa mitä kaikkea uutta sinne on tullut. Tuo kauppa on kyllä sellainen, mistä ei oikeasti tarvitse yhtään mitään, mutta aina mukaan jää jotain ihanaa ja pientä, ja ah-niin-halpaa. Onneksi ostokset eivät useinkaan maksa montaa euroa.
Tällä kertaa mukaan lähti uusi pikkusalkku sekä puisia lasten henkareita Epulle. Salkku maksoi kolme euroa ja henkarit kaksi euroa / kappale. Harmi vaan, että tuolta Tigerista tuntuu nuo kivat jutut myös loppuvan aika nopeasti, koska olisin halunnut noita henkareita vielä muutaman lisää, mutta kun menin seuraavan kerran käymään, ne olivatkin jo loppu. Noita salkkuja meillä on useampikin, ja niissä on kans hyvä säilyttää tavaraa lastenhuoneessa. Usein kyllä salkut ovat myös Epun leikeissä mukana.
Täytyy nyt vinkata, että tuolla Tigerissa on myös kivoja juttuja lasten synttäreille. Siellä on tarjolla kivoja paketointijuttuja, sekä ihan juhlatarvikkeita. Tai sitten sieltä voi löytää hauskan lahjan kaverisynttäreille, tai vaikka pikkulahjoja vieraiden lahjapussukoihin. Laitoin tuonne loppuun vielä kuvia, mitä kaikkea Tigerista voi juhliin löytää.

Juhlista puheenollen.. miten aiotte juhlistaa äitienpäivää huomenna? :)
Käsi kädessä, poski poskea vasten. Hyvä on olla Äidin ja lapsen.







21 kommenttia:

  1. Voi miten ihania juttuja! Ollapa jossain "pikkasen" lähempänä tuollainen kauppa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on kyllä kaikkea pientä ihanaa, ja on jo ihan hauska katsella että mitä kaikkea sieltä löytyy. Toivotaan, että ketju leviää muuallekin Suomeen. :)

      Poista
  2. Tigerissä en ole vielä käynytkään jostain syystä. Korjaan asian esni tilassa ;)

    VastaaPoista
  3. Tigerissä en ole vielä käynytkään jostain syystä. Korjaan asian ensi tilassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen poikkeamaan, ja varoitan että sieltä voi jäädä jotain pientä kivaa matkaan!:D

      Poista
  4. Toivottavasti tuollainen löytäisi joskus tiensä tännekin päin maailmaa :) Tai jos sitä kesällä saisi vaikka liikuttua sen verran, että pääsisi edes käymään. Tosin kuulostaa Tellun unelmapaikalta, kun rakastaa salkkuja, juhlajuttuja jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin. Mutta jos tulee liikuttua Helsingissä tai Hyvinkäällä, jossa on liikkeitä, niin kannattaa käväistä.:)

      Poista
  5. Mäkin löysin 'Tigerin ihan sattumalta vastikään, monesti ohi kävellyt mutten astunut sisään. Aivan ihana liike ja niiiin ihania pikku juttuja, juuri tällä viikolla hain neidin synttäripakettiin sieltä pientä kivaa, mm.hyppynarun..ja vahingossa mukaan tarttui pari naulakkoa ja helmihenkaria, niin ihania ja niin halpoja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mä taisin nähdä ne helmihenkarit, ne oli tosi ihania! :) Ja just noihin synttäripaketteihin sieltä löytää kaikkea kiva...ja vähän muutenkin.. ;-D

      Poista
  6. Ainiin, ja Hyvinkään kauppakeskus Willassa on myös tuo liike.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos kun laitoit tämän, eli ei välttämättä tarvitse ajaa Helsinkiin asti jos haluaa Tigeriin. :)

      Poista
  7. Hei aivan ihanasti kiteytetty olennainen tuossa viimeisessä lauseessa. "Hyvä on olla" - kaikkein tärkeintä.

    Tosi söötti leppäkerttusalkku ja henkarit! :)

    VastaaPoista
  8. IHana postaus! <3<3<3 Ja hei Tigeriin vie tieni ensi viikolla kun vihdoin on aikaa kesälomailla :)) Ihanaa Äitienpäivän iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja suosittelen poikkeamaan. Varsinkin noi lasten salkut on ihania. Meillä on kohta varmaan sata salkkua.. :D
      Ja kiitos!:)

      Poista
  9. En tiedä kuinka moni tämän ihanan blogin on jo siinä mielessä huomioinut, mutta blogissani olisi sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  10. Ihania juttuja olet tuolta Tigeristä löytänyt, täytyykin poiketa siellä kun kohta sinne pääkaupunkiseudulle tullaan lomailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen poikkeamaan! Toki siellä joukossa on kaikkea hassua rojuakin, mutta mukana on paljon helmiä.:) Ja ihanan halvalla!:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)