18.4.2012

JUMPSUIT X 10

Joko teillä on jumpsuit? Tai onsie? Tai onepiece? Tai siis se trikoinen kokohaalari, joka on nyt tosi hottis tänä keväänä. Melkein jokaisella merkillä tuntuu löytyvän tämä hauska ja ah-niin-helppo swetari kokopuku mallistosta, joten valikoimaa riittää. Meille kotiutui itseasiassa jo viime syksynä meleerattu harmaa jumpsuit Mini Rodinilta (tämä täällä), ja tylsänä tyypinä päätin, että jatkamme samalla mallilla myös tänä keväänä, tosin koko on vain isompi.
Mutta muille vaihtelunhaluisille vaihtoehtoja riittää. Siksi keräsinkin 10 kivointa jumpsuittia eri mallistoista. Löysin monia erilaisia ja eri hintaisia vaihtoehtoja. Jokaiselle jotakin. Pottailu tai wc-käynnit eivät ehkä ole herkkua tämän puvun kanssa, mutta kuinka mukava onkaan sujahtaa pehmoisen ja lämpimän swetarihaalarin sisään. Ja on se myös nopeaa. Pukijat tykkää.
Toiset merkit kuten Popupshop ja Mini Rodini ovat tehneet myös lyhytlahkeiset ja -hihaiset versiot kesäksi. Myös tällainen meidän piti saada. Tytöille taas löytyy tyttömäisempiä trikoisia kesähaalareita.
Mutta mitä sanotte aikuisten swettihaalareista? Onko se isojen ihmisten potkupuku, vai supermukava vapaa-ajanasu? Löytyykö teiltä jumpsuit? Onko tämä koko villitys suosikki vai inhokki? Mikä on näistä suosikkinne?






1. Cloo Collection 91€
2. Kappahl  19,95€
3. Lindex 17,95€
4. Alba Baby 53,90€
5. The Brand 59€
6. Villervalla 34,95€
7. Kappahl 29,95€
8. Ebbe 41€
9. Mini Rodini 41,90€
10. Popupshop 46€

PS. Osan hinnoista jouduin kääntämään kruunuista euroiksi, joten ne ovat vain viitteellisiä.. :)

35 kommenttia:

  1. tykkään ja tunne on ihana kun sellainen on päällä, mulla ja miehelläni Jumpin merkkiset ja Jaakobilla Mini rodini (taitaa olla kohta pieni)

    Mä tykkäsin paljon tosta Ebben haalarista, kun sain ihan käsin kosketella. Naapurini ostikin sen kutsuilla. ja Popupshop kiinnostaa seuraavaksi ja niillä isoja kokojakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kyllä tykätään kans siitä MR:n haalarista, mutta itse kans noissa kuvissa ihastuin tuohon Ebben haalariin. Pitäisi kans päästä näkemään se livenä (ja koskemaan) niin saisi pareman kuvan materiaalista. :)

      Poista
  2. Heips,

    Ostin pikkuneidille tuon Ebben haalarin ja on aivan ihana, suosittelen! Ostin kokoa isomman kuin mitä tyttö nyt muuten kayttää ja hyvä niin, hyvä että on väljyyttä kontata. Myyjä sanoi että 86 olisi tästä puvusta isoin koko, harmi olisin ostanut seuraavan koon jo varastoon syksyä varten. Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, se siis on ihana muutenkin kuin kuvissa.:) Munkin mielestä tuo haalari saa olla reilu, ja ei mene heti sitten pieneksikään. Harmi ettei niitä ole isompana, mekin tarvittais varmasti nyt jo se koko 92.

      Poista
  3. Voi, tuo eka olisi niin ihana, miksi ihastun noihin kalleimpiin aina? Myös ebben oma ja mini rodinin ovat kivat. Nää on niin parhaita, mutta itselle ei pysty. Ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, se oli myös mun 1. suosikki. Mua kans vähän hymyilytti tuo hinta kun se on 91 ja Lindexin haalarin hinta 19.. että.. :-D
      Meilläkin ainoa haalarin käyttäjä on Eppu, ei oikein sovi mulle.

      Poista
  4. hihii meillä olikin tänään juuri ekan kerran päällä Popupshopin musta jumpsuit. Koko on 18-24m ja mielestäni aika kapeaa ja reilua mitoitusta. Se oli aivan ihana, jumpsuit tulee ehdottomasti olemaan vaatekaapissa jatkossakin. Sitten meiltä löytyyy myös Villervallan ja Paul Frankin jumpsuitit :) Itse en osaisi tuollaisessa hiippailla kuin ehkä enintään kotona, jos täälläkään...:D Tuo ensimmäisen kuvan jumpsuit on kyllä ihan tosi magee, mutta niin on kyllä hintakin...yhtä kallis kuin välikausihaalari :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mä niin rakastan Popupshoppia ja niiden vaatteita. Kelpaisi tuo musta meillekin.. ehkä pitää vielä joskus hankkia.
      Ja joo, toi ekan hinta alkaa olla jo hieman kipurajoilla, onneksi, niin ei tarvinnut click-click-tilata sitä. ;-D

      Poista
    2. Hihiii :D Huomasin kirjoitusvirheen; mielestäni popupshop siis kapeaa ja pientä mitoitusta...Eli otettiin meille käyttöön jo vaikka poju onkin vasta reilu yks vee :))

      Poista
  5. Pienimmällä on ollut monenlaista kokopukua, viimeisimpänä pieneksi jäi hiippahuppuinen velourhaalari Kameleont designilta.
    Näistä tuo Villervallan puku olisi eniten mieleen (tai Albababy toisen värisenä, mutta niitäpä ei saa mistään!), ja mahdollsesti vielä ehkä kenties meille kotiutuukin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mun täytyykin käydä katsomassa tuo Kameleon, millaisia heillä on. Mä jotenkin näen ton Villervallan JUST teillä, on ihan teidän näköinen.:)

      Poista
    2. Kameleontilla on nyt yksivärisiä, meillä oli moniväriraidallinen ja sitä ennen tähtikuosillinen <3
      Hih, kieltämättä tuossa Villervallassa olis "ihan pikkasen" meitä miellyttäviä piirteitä :D

      Poista
  6. Toi eka on tosi ihana, mutta ah niin kallis ettei koskaan meille kotiudu. Toi AlbaBabyn jumppis meillä onkin, ja keltainen Villervallakin on saapumassa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, rajoittaa mukavasti ostohaluja täälläkin :-D Muuten kyllä ottaisin sen kovin miellelläni.:D
      Oi, teillä on tuo Albababy, onko sulla kuvia siitä käytössä (?), olisi kiva nähdä millainen se on päällä.:)

      Poista
    2. Ei ole vielä kuvia, kun puku on kokoa 110/116 =) Mutta siis jouduin ottamaan ton kokoisen, koska puvussa on todella pieni niska-haaramitta, meidän koossa 50cm. Tosta mainoskuvasta poiketen siinä on oikeasti todella pitkät lahkeet myös, luonnossa on enemmän alla olevan Kappahlin jumppiksen mallinen. Täytyy sovittaa pukua tässä lähiaikoina ja ottaa pari kuvaa =)

      Poista
  7. Meilläkin on noita ihania jumppiksia, mutta ei enää juurikaan sällillä. Tuntuu aika vaikealle itse pöntöllä käyvällä. Ehkä olisi vain tottumuskysymys, sekä pojalla että äidillä :) Sällin vauva-aikana pidin paljon ja nyt tulevallekin pikkuselle on useita haalareita jemmassa. Po.pia, Mini Rodinia, Villervallaa ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, ei ole kiva riisuutua aina siitä kun menee potalle, mutta vielä kun meillä se ei ole sellaista omatoimista menemistä niin olen sitten riipaissut koko haalarin pois pottailijalta. Onhan se kyllä vähän tylyä, mutta ehkä me käytetään enemmän kans keväällä sitten ulkona. :)

      Poista
  8. Kiitos, just oikeaan aikaan satuit postaamaan aiheesta! Kovasti mietinnässä tämä (siis vain ja ainoastaan taaperoa ajatellen ;))! Meillä oli viimeksi vauva-aikana käytössä, nyt haluaisin hankkia R:lle juuri mukavuuden vuoksi. Mun mieleen näistä on Cloo Collectionin malli, aivan superihana. Villervallan bongasin myös Taaperon tyylillä blogista, sekin on tosi suloinen. Saas nähdä, mihin ratkaisuun päädyn.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, eipä kestä. :) Toihan on tosi kiva sitten keväällä ja alkukesästä, ainakin me käytettiin tuolloin syksyllä tosi paljon tuota harmaata MR:a.
      Ehkä saamme sitten lukea minkä valkkasit teille? :)

      Poista
  9. Meidän parivuotiaalla on Mini Rodinin harmaa elefanttiselkäinen kokoa 92/98, taitaa enemmän vastata tuota isompaa kokoa l. 98cm. Mielestäni haalari on sopivan kapea. Saa nyt sitten nähdä löytyykö sellaista päivää jolloin se olisi sopiva pukea tuolle lammikoissa kylpijälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se onkin isoa kokoa, juuri otettiin se 92/98 käyttöön, ja se on kyllä vielä tosi reilu. Vielä mahtuisi Epulle se 80/86, mutta kun se on jatkuvasti pesussa, niin otettiin jo tämä ismpikin käyttöön.
      Ja JUURI tuon kapeuden takia tykkään niin tosta MR:n mallista.
      Kröhöm.. lammikoista puheen ollen.. me taidetaan odottaa niin kauan kunnes tuolla on kuivaa.. ;-D

      Poista
  10. Meiltä löytyy villervallan ja popupshopin jumpperit kuopukselle ja 5v:lle löysin just lindexin aletangosta omansa 15 eurolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin on siis noi molemmat ihanuudet!:) Sähän teit sitten loistavan löydön, kuulostaa tosi hyvältä hinnalta.:)

      Poista
  11. Mä olen näitä lapsilla tykännyt käyttää kotiasuina jo ennen kuin tulivat muotiin. Ovat vaan niin helppoja ja mukavia päällä :) Nyt onkin sitten tietysti ihanaa, kun näitä löytääkin lähes joka kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ovat siis ihanan helppoja pukea, erityisesti mies tykkää meillä. :) Ja olen ihan samaa mieltä että mukava kun on tullut vielä paljon erilaisia vaihtoehtoja, syksylläkään ei ollut niin paljoa valinnan varaa.:)

      Poista
  12. Minun silmäääni parhaat on Lindex ja Alba baby :) Pikkuisilla toosi suloisia, ja olen meidänkin pojalle harkinnut. Mutta jotenkin ajatuksena se vaipanvaihto kun pitää koko haalari repiä pois? niin en ole sitten kokeillut. Itselleni en moista pukua päälle laittaisi, teineillä ovat hauskoja myös. M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin myös tuohon Lindexin haalariin, ihanan keväinen ja merihenkinen. Sepä se, onhan se ärsyttävää riisua aina koko haalari pois. Mutta sitten tuo on kyllä helppo pukea. :) Ja vähän samoissa ajatuksissa siis kuten minä, ei ole kuitenkaan mun juttu, vaikka pojalle tykkäänkin pukea.:)

      Poista
  13. Mä ostin miehelle onpicen synttärilahjaksi viime syksynä.On tykännyt käyttää sitä kotona ja se onkin tosi mukava. Mihillä toimii, itse en tykkää kun se pitää riisua vessassa käymisen takia.

    Vauvalle meiltä löytyy monta haalaria mm popilta, rodinilta ja lindexiltä. Noita popupshopinin mustia haalareita mietin meidän pojille,mutta ovatkin niin kapeaa mallia ettei noilla näyttäisi kivalta, vaan makkarankuorilta. Mini Rodinin on kivoin. Eka myös kiva. Toi Lindexin meiltä löytyy sini-valko-punaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on taatusti mukava kotiasu. Ja eipä ole yhtä helppoa naisilla.:-)
      Mä luulen että Popupshoppin haalari vois taas meillä olla hyvä kun Eppunen on mallia kukkakeppi. :D Ostin ton vihreän MR:n kesähaalarin Epulle kun aattelin että se näyttäis hauskalta tollasessa lyhyessä haalarissa..katsotaan olenko kesällä vielä samaa mieltä..;)
      Mä tykkään kans tuosta Lindexin haalarista, meille kelpais kans sinipunavalkoinen.

      Poista
  14. Mä olen salaa halunnut tuollaisen mustan tai harmaan Onepiecen jo toista vuotta. Olisi varmasti supermukava kotiasu, saattaisin uskaltautua sillä jopa lähikauppaan ... ehkä?! Mutta Siisselille olen yrittänyt metsästää tuollaista sinivalkoraidallista jumpsuitia jo tovin, huonolla menestyksellä toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ainakin lähikauppaan saa mennä ihan kotivaatteissa, tai ainakaan en itse kauheasti panosta noihin reissuihin.:D Kumpaa sinivalkoraidallista tarkoitat? Ainakin tuota Lindexin raidallista näkyy olevan Lindexin nettikaupassa, ja tuota The Brandin raidallista on Oiidesign nettikaupassa. :)

      Poista
  15. Meillä kohta 6-vuotiaalla tytöllä vihreä tämän kevään Villervallan kokohaalari ja 10-kuisella on harmaa Mini Rodini, keltainen shortsimallin Mini Rodini, turkoosi ja vihreä tämän kevään Villervalla, puna-valkoraidallinen froteinen Mini Boden sekä Metsolan froteinen kelta-harmaa haalari. Eli tykkään varsinkin tuolla pienimmällä näistä kokohaalareista! =) Niin helppoja, kivan näköisiä ja monikäyttöisiä.

    Itselle en ole edes harkinnut. Ei ole aikuisten vaate...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teiltä löytyy siis kaikki ihanuudet! Katsoinkin joskus että Mini Bodenilla on aivan ihania kokopukuja juuri ihan pienille.:)
      Ja varsinkin noilla pienillä ovat ihan ykkösiä, ihanan helppoa.:)
      Myös nyt ulos lähtiessä on aika helppoa vetäistä ulkohaalarin alle haalari.:)

      Poista
  16. Itse muka harkitsin myös tuota ekaan, kun Babyshopissa oli kaikki -20 % , mutta sittenkin vähän liikaa tuollaisesta puvusta ja merkin täytyisi kyllä olla superpommin kestävää ja pestävää. Harmi, ettei Po.pilla ole jumpsuitteja isommille. Meilla on nyt Mini Rodinin harmaa käytössä ja Villervallan mustavalkoraidallinen. Tuo VV olikin yllättävän sopiva jo nyt, vaikka tilasin koon 98 syksyä ajatellen. Pottailijalla jumpsuit ei ole tosin superkätevä, aluksi meillä hermostuttiin, kun koko vaatekerta otettiin pois potalle mentäessä. Lisäksi jumpsuit on vähän turhan kätevä riisua itse, jumpsuit päivinä meillä kirmailee yhtenään pieni nakuilija. Onneksi on helppo pukea takaisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aika hintava, vaikka saisi alenkin. Ihme juttu, että Po.P jäänyt tästä junasta, olisin uskonut että jos heillä olisi tällainen ollut mallistossa, olisivat päässeet myymään hyvin. Joskushan Popilla oli niitä swetarihaalareita, Epullakin oli vauvana muutama sellainen raidallinen.

      Villervallan trikoot taitaakin olla aika nafteja, muistelen että meillä kun on noita yläosia ollut,o vat kaikki jääneet tosi pian pieneksi.
      E. on kans tuon vetskarin tajunnut ja varsinkin noista Mini Rodinin ohuemmista trikoopuvuista nykii helposti ketjun auki..:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)