13.9.2011

Pikkumies ja haalari

Meillä oli tänään suunnitelmissa tehdä jotain ihan muuta kuin kököttää sisällä, mutta tuo kamala kaatosade, joka täällä meidän yllä majailee, muutti suunnitelmat täysin. Tässä kameran kätköistä parin päivän takaisia kuvia pienestä miehestä sekä haalarista. 
Vaikka Eppunen jo kävelee, silti kärrykin vielä kelpaa ja vauhti vaan kiihtyy. Kärryä on mukava ulkoiluttaa vaikka juosta vaappuen. Haalari tai "jumpsuit" on helppo ulkoiluasu niille päiville kun ei sada. Tässä meidän syksyn uutukainen, Mini Rodinin meleerattu harmaa jumpsuit. Mies lisäsi tähän päälle vielä takin päivänä, jolloin oli jo viileämpää, ja sekin yhdistelmä näytti hauskalta, mutta siitä ehkä lisää myöhemmin. 


Beanie: POLARN O. PYRET / jumpsuit: MINI RODINI / trainers: ADIDAS.

11 kommenttia:

 1. Hienot kuvat ja suloinen jumpsuit!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katri, tämä on myös super-käytännöllinen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kärrypoika ja haalari. Meillä kanssa juostaan kärryn kanssa lujempaa kuin mitä taidot on :-) Meiltä puuttuukin tollainen jumpsuit. En ole uskaltanut tilata, kun poika ei jotenkin istu haalareiden mitoiutuksiin ja malleihin. Aina joku paikka on väärän kokoinen. Millainen mitoitus on tossa haalarissa?

  VastaaPoista
 4. -M- : Kiitos:) Eikös ole hurjaa kun kärry tuntuu joskus menevän lujempaa kuin poika? :D Toi koko on 80/86 eli pituudessa on vielä varaa kuten ehkä nilkoista huomaist, mutta malli ei ole kovin leveä, joten Eppunenkaan ei huku tuonne. :) Mä tykkään tosta mallista, koska ei ole säkki, mutta sopivan rento ja simppeli.

  Minna: Tarkoitit varmaan siis kauluri? ;-D

  VastaaPoista
 5. Kassullakin on Mini Rodinin violetti haalari ja tykkään siitä tosi paljo sen kapeuden vuoksi. Lähinnä ollaan sitä sisähaalarina käytetty. Myös The Brand merkiltä meillä on ollut vastaava haalari mutta se oli eri mallinen, mutta ehkä muuten kivemman näköinen.

  VastaaPoista
 6. meilläkin on harmaameleerattu mini rodinin jumpsuit, jossa on tiikerin kuva selässä. harmittaa vain, kun se alkaa olla liian pieni. ei kai auta kuin ostaa uusi :)

  VastaaPoista
 7. Salla: Joo, siis se on loistava, koska ei ole hullun leveä. Koitin etsiä The Brandilta, mutta nyt en löytänyt kuin sellaisia, joissa on sellanen tosi iso printti.. :/ Mutta oliko se teidän jo aiemmin ostettu?

  Nna: Joo, kyllä mäkin mietin, että pitää saada kevääksi tämä kanssa.. ;)

  Riikka: Kiitos, kiitos :)))))

  VastaaPoista
 8. Heippa, ihana menijä! Kyllä nuo collegehaalarit pienillä on super suloisia. -Tiina

  VastaaPoista
 9. Hei -A-d-é-a-, kiitos kiitos:) On ne suloisia ja hyviä käytössä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)