12.9.2011

Muutama pieni tuliainen Lontoon Baby GAPilta..

GAP ja Baby GAP ovat olleet suosikkejani jo pitkään. Miksi näin, siihen palaan joskus myöhemmin, mutta nyt meitä Eppusen kanssa lykästi kun isukki kotiin tullessaan toi meille muutaman pienen tuliaisen Lontoon myymälästä. Kun mies aiemmin kyseli, mitä Eppu tarvitsisi, pyysin jotain todella todella B A S I C:ia, joka sopisi myös meidän muiden kotivaatteiden kanssa (nämä täällä). Olen monta kertaa ystävieni kanssa keskustellut siitä, että Euroopan GAPin valikoima on todella köyhä verrattua esimerkiksi jenkkien GAP -sivuihin (vrt. http://www.gap.com/ ja http://www.gap.eu/?tid=GOFIINT
Nyt tämä väittämä tuli todellakin todistettua, koska myös mieheni totesi, että Lontoon Baby GAP on tosi köyhä. Ja hän harvemmin sortuu lastenvaateostoksille.:)
 Joskus olemme saaneet GAP -tuliaisia myös Kaukoidästä, ja olenkin ehkä jo aiemmin maininnut kuinka siellä jenkeissä alempaa keskihintaluokkaa (?) edustava GAP on asemoitu Kaukoidässä ns. ylemmän hintaluokan brändiksi, ja hinnatkin ovat sen mukaiset. :-/ Hmm...

Nyt kuitenkin mies onnistui löytämään niitä "tosi basiceja" -juttuja, joita sanoin tarvitsevamme. Tässä muutamia kuvia niistä alla. Erityisesti olen ihastunut Baby GAPin pyjamasetteihin, ja niitä meille onkin kertynyt useampi. Talveksi toki myös tarvitsemme yhden uuden ja nyt sen saimme. :) 
Body, jossa on tummansinisiä buldooggeja, oli näistä tuliaisista oma ehdoton suosikkini. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä on mielestäni jotain tosi hauskaa. 
GAPin logoteeppari on sitten sellainen must-have juttu, jonka haluan joka kaudelle jossain muodossa. Minusta tuossa isossa logossa vain on jotain hauskaa "kasaria". :) Näiden lisäksi mies toi Epulle vielä joitain jarrusukkia, koska niitä meiltä todellakin puuttuu. Tosin pikkumiehelle on kehittynyt hassu tapa, että aina ulkoa sisään tullessamme hän haluaa aina kiskoa pikaisesti sukat pois jalasta. Ehkä paljain varpain on mukavin läpsytellä kotona.. ? :D

P.S. Blogikirppiksemme (tämä) yllätti minut suosiollaan kun ensin vähän pelkäsin että ketään ei kiinnosta..toki on siellä vielä paljon vaatteita "vapaanakin" . :) 
Koitan huomenna vielä lisätä ihan pari uutta kuvaa (jos vain suinkin ehdin). Poistelen sitten myydyt tuotteet, kun paketit lähtevät matkalle, ja ilmoittelen siellä jos jotain tulee uudelleen myyntiin, koska aika monelle jutulle oli useampi kyselijä. Seuraavan kerran pääsenkin sinne kunnolla laittamaan kuvia vasta viikonloppuna. 

Pajamas: BABY GAP.

Bodysuit: BABY GAP.
Long sleeve t-shirt: BABY GAP.
Socks with gripper logo at sole: BABY GAP.4 kommenttia:

 1. Kyllä teidän isi osaa! Meillä isi on tosi varovainen vaateostoksissa lapsille ja ehkä se on ihan hyvä...

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoja ostoksia, perusvaatteita tarvitaan aina ja Gapin yökkärit on kyllä ihan parhaita.

  VastaaPoista
 3. Arvaa kellä on sama yökkäri...

  VastaaPoista
 4. -M-: Juu, hän on taitava! :))) Tosin, jos saisi kokonaan päättää, pukisi lapsen täysin eri tyylisesti.. kai.. :D

  Ida-Antonia: Joo, ja meillä tota pyykkiä tulee päivittäin ihan kiitettävästi niin tuli tarpeeseen. :)

  Minna: Sulla? Mulla? ;) Veellä? ♥ Voidaan pitää pyjamapartyt ensi vkolla.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)