12.3.2012

Nokia LUNAn voitti....

Halusin tehdä tämän kilpailun niin, ettei se olisi pelkästään arvonta, vaan että osallistujat joutuisivat vähän näkemään myös vaivaa. ;) näin ollen myös vastauksia on paljon mukavampi lueskella. 
Mutta mutta.. eipä sitten ollutkaan ihan helppo nakki päättää voittajaa, joten ulkoistin päätöksenteon "arvoisalle raadille". 
Perustelut; tässä vastauksessa oli pitkään jatkunut, ja ilmeisesti myös tulevaisuudessa pitkään jatkuva ongelma, johon tarvitaan pysyvä (ja pinkki) ratkaisu.


Voittaja on anonyymi, joka kirjoitti:

Oikeastaan vasta tämän postauksesi luettuani tajusin, että tuollainen vekotinhan voisi olla ratkaisu surkeaan ongelmaan, josta olen kärsinyt jo 3,5 vuotta (kaiken ajan nykyisessä kodissamme). Täällä ei kuulu puhelin! Tai joo, kuuluu, jos seisoo siten, että puhelimen yläosa ottaa kiinni keittiön tai olohuoneen ikkunan tiettyyn kohtaan. Askelkin kauemmas ja yhteys katkeaa. Tämä hieno piirre on "ihan pikkuisen" rajoittanut sosiaalisia kontakteja ja varsinkin, kun tuo (nyt 1,5-vuotias) juoksee samalla ympäri kotia, on äidin aivan mahdotonta seistä jöpöttää jommankumman ikkunan edessä ja kertoa (edes puhelinmyyjälle) kokonaisella lauseella, että nyt(kään) en voi puhua kanssasi. Jospa puhelinta voisi pitää ikkunan edessä ja tuota nappia korvalla edes kolme askelta ikkunaa kauempana, voisin samalla vahtia lasta ja ehkä jopa soittaa jollekin niistä kadonneista, vanhoista ystävistäni... Tai jopa istua! Ah, luksusta!

T: kaverikelkasta pudonnut kotiäiti.

Ps. Eikä tuo nyt ainakaan VAIKEUTTAISI niitä hetkiä, kun työntää lasta rattaissa ja yrittää hillitä vastaantulijoille rähisevää ja hihnassa jalkojen ja rattaiden ympärillä tempovaa koiraa... :) Toiseen käteen vielä sateenvarjo ja tilanteita riittää... Kerääpä siinä sitten kakatkin vielä. Ja kun ne ulkoiluhetket on ainoita, jolloin puhelin kuuluu kunnolla...


Ottaisitko "kaverikelkasta pudonnut äiti" yhteyttä pikaisesti eppuscloset@gmail.com

PS. ja nyt tämän äidin kaverit, ei enää selityksiä, hän pystyy taas puhumaan kanssanne puhelimessa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)