10.2.2012

POPin lempipaidat :)

Kiitos kahdesta ihanasta tunnustuksesta Mrs Agathalle ja Ida-Antonialle. Palaan näihin vielä myöhemmin! Koitan myös pähkäillä, millaisen arvonnan voisin järjestää.. haluaisin keksiä jotain kivaa sen kunniaksi, että lukijoita on pian sata.. hmm..pitääpä pohtia... :)

Ja sitten itse asiaan... nimittäin Popin lempparipaitoihin. Puen Epulle usein päivisin sisällä mukavaa trikoota, ja käytämme paljon ihan perus pitkähihaisia trikoopuseroita. Ihan äskettäin huomasin, että Eppunen on ihan yhtäkkiä venähtänyt hurjasti pituutta, ja useat vaatteet ovat jääneet pieneksi aivan yllättäen. Masu ja selkä vaan vilkkuvat monista puseroista ja olenkin saanut viikata vinon pinon vaatteita laatikoista pois. Mietin, että pitäisi käydä ostamassa jotain kivoja käyttöpaitoja, mutta en ole jotenkin saanut aikaiseksi, ja viime aikoina myöskään ehtinyt. Mutta, mutta.. onneksi on ystäviä ja sukulaisia.. 
Eräällä vierailullaan siskoni toi tuliaisiksi Epulle ihanan sinisen Popin "töllö"paidan. Sitten vielä heti perään ystäväni, jota en ole nähnyt pitkään aikaan, toi Epulle lahjaksi toisen Popin paidan, punaisen koirapuseron. Kiiiiitos ihanat. :) Nämä olivatkin juuri tarpeen! Ja molemmista tykkään tosi paljon. 

Meillä sotkeentuu tosi paljon vaatteita edelleen joka päivä, ja pesukone pyörii armottomasti joka päivä. Olenkin välillä vähän kade siististi syövien lasten vanhemmille. Miten te teette sen? Meillä kun ruokaa lentelee sinne sun tänne kaikessa tohinassa, ja joka päivä pojan vaatteita koristaa päivän ruokalista. Ja kyllä me niitä ruokalappuja ja takkejakin käytämme. :D
Täytynee vielä hankkia muutama muu trikoopaita kevääksi. Nyt viimeiset shoppailuni ovatkin olleet lähinnä tulevan kesän vaatteita, mutta niihin palaan vielä myöhemmin... :)


Shirt: Polarn O. Pyret




Shirt: Polarn O. Pyret

22 kommenttia:

  1. Meidän 2v on vieläkin tosi sottanen. Eikä suostu käyttämään minkäänlaista ruokalappuviristystä. Lähes joka ruokailulla kaataa myös lasillisen juotavaa pöydälle.
    Nim. kerniliinat kunniaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, meilläkin lentää se "kaukaloruokalappu" välillä kaaressa. :D Me ei olla vielä kertaakaan selvitty ulkonasyönnistä ilman että jonkun lasi kaatuu ikkuisen toimesta.. vaikka aina muka ennakoin ja koitan olla tosi kärppänä.. :P :)

      Poista
  2. Olen vakuuttunut ettei ole vanhemmista kiinni syökö lapsi sottaisesti vai ei. Se on geeneissä -tai sitten ei.
    Täällä ykköslapsi on ollut se sottasuu, edelleen 10 -vuotiaana. Ja tämä tyttölaps nro. 2, on ollut supersiisti ihan pienestä asti. Joskus tytön ollessa 1-2 vitsailtiin että voidaan antaa ne ruokalaput isoveljelle lainaksi kun tuntui että tarve olisi ollut kovempi siellä suunnalla =D
    Ei tule nyt yhtään kertaa mieleen että olisi tytöllä ollut paidalla ruokaa, varmasti niin on joskus tapahtunut mutta erittäin harvinaista -ja kuten todetty, erittäin yksilöllistä ;)

    Ainiin, ja olen varma ettei jokainen sottaisempi lapsi enää 10 -vuotiaan ole sottainen, että elä nytten sitä pelkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Meillä se on sitten erittäin vahvasti geeneissä. :D Ihanaa, enää 8-vuotta tätä.. ;-D Ja varmasti tähän kyllä vaikuttaa tuo lapsen temperamenttikin.. ja sitten meillä on vielä Epun ruokailua "vauhdittavat" ruoka-automaatista herkkupaloja kerjäävät porsaat (ent. koirat), se ei myöskään ole omiaan rauhoittamaan näitä ruokailuhetkiä. :-D

      Poista
  3. Täälläkin pienin sottaa ja pyykkikasa kasvaa. Tyttö oli pienestä asti siisti, joten en tiedä missä meni nyt vikaan? Geeneissä taitaa ainakin olla viha ruokalappuja kohtaan sillä sellaisia ei kumpainenkaan ole koskaan suostunut sekunttia kauempaa pitämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muitakin sottapyttyjen äitejä siis linjoilla? ;) meillä tuo "kaukalo" kelpasi siihen asti, kunnes poika huomasi miten helposti sen saa itse pois. Nyttemmin tuollaiset isot taakse rusetille laitettavat laput suojaavat VÄHÄN paremmin. :D

      Poista
  4. Tosi hauskat paidat, eipä ihme että suosikit!

    Kyllä se sottaaminen aikanaa loppuu. Siihen asti voi vaikka koittaa nauttia siitä, että saa nähdä pirpanansa useissa eri kamppeissa päivän aikana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jarna!:) Ahahaa, tuo on kyllä hyvä pointti!:D Muilla kun on päivän asu, meillä on päivän asuT.. ;-D Sitä loppumista odotellessa... :-D

      Poista
  5. Meillä sotkee sekä 1- että 2 -vuotias. Pesukone siis pyörii päivittäin täälläkin.

    Ihanat paidat. Meillä tykätään käyttää Po.P:n raitasettejä yö/oloasuina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyykkivuoren koko on stabiili.;-D
      Popin raidat on meidänkin ykkössuosikkeja.:D Se punavalkoraidallinen paita (ja body) on ollut joka koossa meillä, nyt ajattelin ottaa sitten vaihteluksi sinistä.. ;-) Mutta tykään, kun ne ovat niin ajattomia, ja laatu kestää tuota jatkuvaa pyykkäystä.. :)

      Poista
  6. Ihania paitoja:)) Meilläkin mennään päivät kotona aika pehmeissä trikoissa, Po.Pit on lemppareita :)) Hei ootkohan muistant mun mailia, joko ootte terveitä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ne on tosi hyviä kotiasuja, ja kestää sitä normaalielämää, kaikkine sotkuineen.:) Ööööööh... :P Laitoin sulle just meiliä.. ;)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Toi on muuten aikas isoa kokoa, jopa verrattuna tohon koiruuspaitaan, vaikka ovat samaa kokoa.. :o)

      Poista
  8. Kivat popit! :-) Hiih, meillä on Oliver samaa mallia, Oliver syö koko paidalla. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Hahahahaa! Toi oli tosi hauska ja erittäin kuvaava "syö koko paidalla" :-D

      Poista
  9. Tosi kivoja paitoja!
    Jotenkin tulee harvoin käytyä POPissa vaikka siellä olisikin vaikka mitä kivaa. Nyt tosin uusi duunipaikka (ei siis uusi duuni, vaan vaihdettiin vain toimistoa...) on ihan Sellon vieressä joten ehkäpä jatkossa tulee sielläkin useammin käytyä... =)

    Meillä syödään edelleen sotkusesti. Ja hieman nolona myönnän että tuolla melkein 4 vuotiaalla on edelleen kaukalo käytössä kotona jottei vaatteet olisi aina likasina... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me aina välillä käydään tsekkaamassa mitä siellä on, mutta syksyllä oli pitkä aika kun meiltäkin unohtui. Mutta yleensä ostan aina kaikki vauva- ja lastenlahjat Popista.:)
      Ja kaukalosta.. heh, toi on selkeästi myös meidän kohtalo.:D

      Poista
  10. Meillä on melkeen saman ikäiset lapset. Mut hurjan pitkälle näyttää teidän Eppunen ja ihanan paksut hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Poika on venähtänyt yhtäkkiä ihan hurjasti, mutta en tiedä pituutta un neuvola-aikakin meni maaliskuulle. On kuitenkin sellainen pitkäjalkainen niin voi olla myös, että näyttää pitemmältä kuin oikeasti on :D Olisi itsekin kiva tietää pituus. :)

      Poista
    2. Meilläkin pitkäjalkainen poika. Housut saa olla pari numeroa isommat kuin takki :D
      Meillä oli nyt neuvolassa 84,5cm ja näyttää kyllä paljon lyhyemmälle kuin teidän hurmuri :)

      Poista
    3. Se son siis hassua, että meillä saman koon paidat menee pidempään kuin housut, joista yleensä loppuu ekana pituus. :D Meillä on nyt maaliskuun puolessavälissä neuvola, niin saapa nähdä kuinka pitkä poika on..mulla ei ole mitään hajua.. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)