12.2.2012

Erään shoppailureissun kuvia

Tässä meidän shoppailupäivän kuvia edellisviikolta. Pikkumies tykkäisi kovasti kävellä eikä vaan istua napottaa rattaissa. Mutta kun alla on pienet ja vikkelät jalat, ongelmaksi on muodostunut karkailu. Eppu on oppinut juoksemaan aika lujaa ja vähän väliä äitikin saa spurttailla, jotta pikku-ukko ei katoaisi horisonttiin. 
Otimme jemmalaatikosta löytyneet Finger in the nose -farkut käyttöön, ja voih, ne ovat ihanat! Harmi, etten muistanut niiden olemassaoloa aiemmin. Farkkujen kaverina on Gantin huppari sekä rugby, joka on muuten sama, jonka ostin viime kesänä Tukholmasta. Se on aika reilua kokoa, kokolapussa nimittäin komeilee 80/12 months, mutta mielestäni vastaa melkeinpä kokoa 86 (/92?) cm. Kengät ovat Timberlandin.
Tarkkasilmäiset saattavat huomata, että näiltäkin vaatteilta löytyy "ruokalista", tarkemmin sanottuna mangosorbettia. ;) Jätskin lisäksi kävimme myös ostoksilla Punavuoren peikossa, josta löytyi Eppuselle ihana uusi auto. Vinkkinä, että Punavuoren peikossa on muuten todella upeita autoja sekä lentokoneita, jotka ovat mielestäni myös aika kivoja lahjaideoita. Eppu sai itse valita autonsa ja päätyi siniseen Porscheen. Sitä olikin sitten mukava pyydystellä ympäri kauppakeskusta, sekä pojan, että äidin.. ;-) 


Mukavaa sunnuntaita kaikille!:)




Rugby & hoodie: GANT / jeans: FINGER IN THE NOSE / shoes: TIMBERLAND.


18 kommenttia:

  1. Muistissa on tuo aika, kun muksujen kanssa tekisi mieli kävellä, mutta ne karkailevat hauskuuttaakseen itseään. Ohihan se pian on, lohduttelen sinua =)

    Kivalta kuulostaa teidän shoppailureissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kumma miten tuollaisella töppöjaloilla voi kiihdyttää niin kovaa karkuun.:D Kiitos tsempistä, ehkä tässä omakin kunto kasvaa kun juoksee perässä.. ;-D

      Poista
  2. Heh, me annettiin tuo sama Porche 1,5v pojalle kun pikkusisko syntyi 2,5kk sitten. Poika sai sen synnärillä kun tuli katsomaan siskoa. Meidän porche ei vaan enää tuolta näytä kun poika on irrottanut siitä kaikki mahdolliset osat.. Kovasti kuitenkin leikkii vielä sillä, vaikka esim. yksi rengas on kokonaan poissa ja muistakin renkaista kumit poissa. :) Meillä on kanssa ollut yksi Gantin rugby kokoa 86 käytössä syksystä asti ja vieläkin hihat ovat aika pitkät n. 83cm pojalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta se on sitten ollut rakas auto kun sillä on leikitty niin paljon. :) Meillä on yksi toinenkin auto tuolta, mutta se on kans vähän kärsinyt kun poika on laittanut sen rappuja alas monta kertaa.. :P
      Joo, nuo taitavat olla aikas reiluja. Hassua kyllä, koska se ei kuienkaan koske ihan kaikkia Gantin vaatteita..:)

      Poista
  3. Tyylikäs shoppailija ja porche ;-) Olen katsellut samoja kenkiä pojalle, mutta miettinyt ovatko ne kovat pienen pojan jalkaan. Jotkut TBL:n kengät ovat olleet turhan jäykkiä eivätkä tytöt ole niitä suostuneet käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Mietin kans aluksi, että ovatkohan kovat ja jäykät, mutta eivät ne olekaan pahat käytössä. Ja ne vk-kengät sekä kävelykengät, jotka meillä myös on, ovat sitten vielä pehmeämpiä kuin nämä.:)

      Poista
  4. kivat kuvat ja mukavaa sununtaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, ja ihanaa sunnuntaita teidän perheelle!:)

      Poista
  5. Tyylikäs pikkumies autoineen :)!

    Meillä 3v tyttö on pahimmanluokan karkuunjuoksija, kovasti odottelen milloin malttaa vieressä kävellä. Isosiskonsa kun ei ikinä moista harrastanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Ounou.. sinkoilua luvassa siis meilläkin varmaan vielä jonkin aikaa.:) On niin hauska nähdä kun toiset pienen pienet taaperot kävelevät äitien kanssa nätisti ja rauhallisesti kauppakeskuksissa. Juu, ei meillä. :D Mut kunto se vaan kasvaa!;)

      Poista
  6. Ihanan reippaat kuvat! Ja hieno auto!

    VastaaPoista
  7. Mentiin tänään Skanssiin pyörimään näytön ajaksi ja mies oli ihan ihmeissään, kun ei ostettu mitään. Onko tällaisiakin kauppareissuja... Meillä poika pysyy vielä suht kiltisti ostoskärryissä, kun niissä on niin erilaista istua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhuuui.. mites nyt sillen?;-D Ostoskärryissä pysyykin aikas hyvin, mutta rattaiden kanssa on vaan niin paljon helpompi pyöriä tuolla. :)

      Poista
  8. Tuo ruokalistajuttu naurattaa minua hirveästi, meillä on aivan täysin samanlainen sottapyttyruokailija :D Aina hävettää kaivaa essut esiin kun syödään ulkona ja lopuksi hirveä määrä wetwipesejä jotta saa essun ja nassun puhtaaksi. Kavereiden siististi ruokailevia lapsia ihaillen...tosin välillä mietin että onkohan vika vaan minussa :D
    Tyylikäs Eppunen ja farkkumerkki sai myös hymyn naamalle :))) En ollut kuullutkaan siitä, täytyypi ottaa selvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi wetwipsit on ihan korvaamattomia, kotona ja reissussa! :-D
      Kannattaa käydä kurkkaamass noi, luulen, että voisit tykätä. :)

      Poista
  9. Onpas täällä tyylikäs minishoppaaja:)
    Meiltä löytyy tuo samainen Porche, joskin isin kokelmista;)
    Minusta poiken Gantit ovat mitoitukseltaan todella reiluja, meillä on niistä aina käytössä yksi koko pienempi, mitä muu vaatekoko. Tyttöjen maalisto taas on aika niukkaa ja välillä tulee virhearvointeja, kun ottaa kokoja "vanhasta" muistista:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *riikka*: Kiitos:) Haha, se on oikeasti tosi hieno, joten en ihmettele että kelpaa myös isukille. :-D
      Meillä on muutama takki, jotka olivat taas ihmeen kapoisia, mutta pitkiä nekin. Noh, meneepähän ainakin pitkään. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)