5.2.2012

Kevätkenkiä ja VK vinkki ;)

Ystäväni esitteli pojalleen tilaamiaan ihania kevätkenkiä. Siitä innostuneena päätin itsekin penkoa jemmalaatikkoa ja tarkistaa mitä ihmettä sitä on taas tullut hamstrattua. ;) Tällä kertaa ei löytynyt mitään epäilyttäviä löytöjä vaan olin ihan iloinen ostamistani kevätkengistä. Tosin täytyy myöntää, että en muistanut niitä olevan näin monta paria. Hupsista keikkaa!
Ja näköjään maku ei ole muuttunut sitten talvikenkien, heh. Näköjään olen tykästynyt noihin Timberlandin kenkiin, kun niitä näyttää löytyvän meiltä hieman joka sesongissa. Olin jo tilaamassa Eppuselle ihania tähtitossukoita Bodenilta (näitä täällä), mutta koska jemmalaatikosta löytyi jo melkein vastaava tossupari Ralph Laurenilta, jäi tuo tilaus nyt tekemättä.
Meillä on siis keltaiset Timberlandin välikausikengät odottamassa lämmintä kevätsäätä. Nämä kengät ostin Nykin matkaltani viime marraskuussa, ja ovat mielestäni tosi söpön näköiset. Toiset Timberlandin keltaiset kengät, nuo kävelykengät, on ostettu ehkä viime keväänä tai syksynä jossain hulluudenpuuskassa, mutta ihme kyllä niiden koko näyttäisi hyvin natsaavaan tähän kevääseen. Lucky me. ;)
Neljännet kevätkengät ovat Cupcaken turkoosit kumisaappaat. Ne ovat taas löytö syksyllä olleesta Sisukkaan ystävämyynnistä. Väriltään ne eivät sovi minkään meidän vaatteiden kanssa, mutta ovat silti aika hauskat. Niin ja niissä on tähti, Bling. ;) 
Näitä kuvia kun katselen, luulen, että meidän ei tarvitse hankkia juuri mitään kenkiä kevääksi. Tosin yksi pari uusia Converseja kuumottelisi kovasti. Mutta nehän lasketaan kesäkengiksi, eikö? ;) Minkälaisia kenkiä te suositte keväällä? Onko jotain jo hankittuna? Plajastakaa jemmalaatikkonne salaisuudet! :)

Ja sitten siihen välikausivinkkiin.. Bongasin Väinön Vintin Facebook -sivuilta (täältä) mielenkiintoisen jutun. Väinön Vinttiin on tulossa myyntiin Didriksons välikausivaatteita. Nämä ovat käsittääkseni siis kevät 2011 mallistosta, ja hinnaltaan aika edukkaita. Itse iskin silmäni tuohon Facebook -sivuilla olevaan turkoosiin välikausipukuun.. se on ihan syötävän ihanan näköinen. Ja juuri tätä kirjottaessani tajusin, että sepäs sopisi hienosti meidän turkooseihin kumppareihinin. Apua, menkää joku muu ostamaan ne pois, etten taas kerran sorru. :D
Halusin mainita tämän välikausivinkin täällä blogissa, koska jos joku muistaa täällä blogissa jokin aika sitten olleen kilpailun, jossa kysyttiin mitä tuotteita haluaisit nähdä Väinön Vintillä myynnissä. Tuon kilpailun yhteydessä monet mainitsivat ulkoiluvaatteet, ja kas, nyt niitä sitten saa. Minusta on mukavaa, että kuluttajien toiveisiin vastataan näinkin nopeasti. :) Laitan tähän vielä linkin Väinön Vintti nettikauppaan, jos nuo välikausivaatteet ilmestyvät sinnekin piakkoin. http://www.vainonvintti.fi/

Mutta hei rakkaat lukijat, kertokaapas, minkälaisia välikausivaatteita ja kevätkenkiä teille on täksi kevääksi tulossa? :)

Mukavaa alkavaa viikkoa.. vielä hetki ntässä kirpeässä pakkassäässä.. brrrrr... :)

P.S. Huomasin kolme uutta lukija mukana! Tervetuloa! =)




10 kommenttia:

  1. Timberlandit on aivan ihanat! Onko toiset hankittu Timben liikkeestä vai kenties Stockalta? :)) Minäkin haluan tuollaiset meille kevääksi!!!

    Meillä on kevääksi Po.Pin samis haalari kuin teilläkin, vaan tummansinisenä.
    Samaisesta Alesta, huippulöytö kun vielä on se fleecevuorikin :) Hirveästi on pipoja jo nyt, lisää polttelisi hankkia mutta tämä ostoslakko ei ole ollenkaan hyvä juttu. Ja nyt on vasta VIIDES PÄIVÄ!! Kevääksi ei olla hankittu vielä mitään kenkiä, kokoasia on edelleen vielä vähän auki enkä ole ehtinyt asiaan muutenkaan keskittymään. Josko tässä joku kerta ehtisi vapaapäivänä kaupoille...sitten ensi kuussa siis ;D
    mutta ihania juttuja sulla hankittuna epulle, timberlandit on jotain niin ihanaa, haluan virtuaalivarastaa ne meille :DD

    VastaaPoista
  2. Ihania kenkiä!

    Mä on käyttänyt välikausilla pojalla vaan Converseja ja Vanssin tarralenkkareita. Kävin jo stokkalla uusia välikausikenkiä katselemassa ja sieltä löytyikin yhet aaaaaaivan ihanat! Mutta oikeaa kokoa ei tienkään ollut, paitsi pinkkinä. En muista merkkiä (T:llä alkava), Camperin tapaiset korkeakaulaiset vettäpitävät (Gore-tex)tarralenkkarit.

    Viime kevään ja syksyn musta popin välikausisetti taitaa olla turhan nafti. Haaveilen siitä popin uudesta takista, jossa paljon niitä taskuja (ei vielä kaupoissa).

    Mä tykkään että on erikseen housut ja takki, varsinkin keväällä. Kun tulee kuuma-kylmä-kuuma. Saa helposti riisuttua sitten vaikka takkia ja olla housut-windfleese yhditelmällä ja kuivalla ilmalla sitten pelkällä takilla yms. Ja kun ei toi kohta 2,5v vieläkään osaa (halua) pukea itse haalaria.

    VastaaPoista
  3. Ihanat nuo alimmat timbet!Mä ostin Aatulle bisgaardin tähtikengät ja sit on vikingin goret ja kesään jotain kevyempää. Converset tekisi kyllä mieli Aatulle ostaa, ne on niin söpöjä!Tarkoittikohan Minttu Tretornin goretennareita?Niitä oli just cittarissa talviversiona -50% mustina ja oli aika kivat, tosin koot oli liian isoja kummalekaan mun lapsista.

    VastaaPoista
  4. Sini, kiitos juuri niitä tarkoitan! Pienin koko noissa on 28, mutta aika niukkaa mitoitusta. Myyjän mukaan toi pienin koko voisi olla just hyvä keväällä, jos jalka vaan vielä vähän kasvaa ennen sitä.

    Noita "talvi versioita" stokkallakin oli. Mutta ei ne missään nimessä ole liian lämpimät keväällä, vaan juurikin enemmän välikauteen. Täytyypä käydä sittarissa siis katsomassa!

    En tiedä onko noista tulossa edes sitä kevät-kesä versiota, kun kuulemma oli kokonaan virheellinen erä ainakin ensimmäinen.

    Sori kauhee hössötys yhistä kengistä, mutta nää on tärkeitä juttuja! ;D

    VastaaPoista
  5. Ihania kenkiä! Itse en uskalla niitä ostaa pojalle jemmaan, kun ei tuon jättijalan kasvua pysty yhtään arvioimaan. Ticketin haalari olisi kevääksi kyllä, mutta taitaa sinne leveydeltä mahtua kaksi poikaa. Ei järin putkeen siis sekään hankinta mennyt :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kenkiä :)

    Converseja mietitään täälläkin. Molemmille on valmiiksi hankittuna Gucion kengät ja isommalle yhdet "siistimmät" kengät. Kumisaappaat on hankittuna molemmille jo, tosin pienemmän omissa ei ole juurikaan kasvunvaraa. Kesää varten on ostettava jotkut sandaalit, mutta siihen on vielä aikaa :)

    http://masustamaailmaan.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Mistä ne converset kannattaisi hankkia?

    VastaaPoista
  8. jenkeistä Converseja saa puolet halvemmalla kun suomesta, eli jos joku tuttu siellä päin liikkumassa kannattaa pyytää tuomaan. Muuten ne ne on melko saman hintaisia kaikkialla.

    Mä haaveilen valkoisista nahkaisista ja tarrallisista converseista pojalle, ne vaan jo kustantaa sitten vähän enemmän. Meidän kohta 2,5 veellä on ollut yht 8 converset... :P

    VastaaPoista
  9. Ihania kenkiä Epulla taas kerran :)
    Mä en oo osannut (vaikka jemmari oonkin) kenkiä jemmaan ostaa kun vähänlaisesti kokemuksia vk-kengistä. + se koko ongelma.
    Joten koitan näistä blogeista imeä vinkkejä viisaammilta;)

    Nuo Cupcaket löytyy meiltäkin on toosi somat ja siihen on se turkoosi tähti-takkikin. Tosin mennyt pienestä käytöstä tosi naarmusiksi (kumpparit siis).

    VastaaPoista
  10. Pahoittelut, että vastaaminen kommentteihin on vähän viipynyt! Meihin on iskenyt pieni "the tauti" joten voimat ovat olleet hieman koetuksella.:-/ Täällä kuitenkin ollaan jotakuinkin elossa. :) Ja ilahduin niin kun huomasin että monta uutta lukijaa on tullut lisää! ♥ Tervetuloa!

    Taaperon tyylillä: Voi kiitos :) Molemmat Timberlandit ovat Timberlandilta :D Toiset Suomensta, toiset jenkeistä. :) Tiedän sitten ketä epäillä jos meidän kengät on virtuaalivarastettu. ;-D Hihii! :D

    Minttu: Se takki, se on aivan ihana!:) Olikos sulla kyvakin siitä blogissa? Muistaakseni siellä kävin ihailemassa takkia.:) Vai muistanko ihan väärin? :)

    Sini: Kiitos:) Ne tähtikengät on ihania!=) Mä kans katselin niitä Tretorneja Cittarissa, näyttivät ihan päteviltä!:)

    Nanna: OIh, nyt mä muistankin kun teillä oli pienellä miehellä hieman isompi jalka kuin meillä. =) Taitaa kasvaa pitkä mies hänestä kun on iso jalka(?) :) Meillä lähti se Ticket juuri samaisesta syystä kiertoon, harmi sisnänsä, koska muuten tosi hyvä haalari. :)

    Maria: Kiitos:) Voi, olin ihan unohtanut, että ehkä jotkut sandaalit pitäisi myös hankkia. :) Meillä myös kumpparit on ihan ehdottomat ja siksikin ne jo hankittuna.:) Täytyypäs tulla vastavierailulle sun blogiin!=)))

    Minna: Minttu tuossa alhaalla vastasikin jo =))) Minä kans ajattelin pyytää, että josko mies voisi reissusta tuoda Eppuselle Conssit. Myös Lontoossa on loistava Conssi tarjonta, hieman erilainen kun jenkeissä. Tosin hinnat eivät ole ihan yhtä hyvät. Tai sitten jos kehtaan, vaivaan jotain ystävää. :D


    Minttu: Toinen Converse fani linjoilla? ;) Mä kyllä voisin itsekin huolia ihan itselleni tuollaiset nahkaiset Converset kevääksi :-D Hihii!

    Anna: Voi kiitos =))) Mull on mennyt nämä kenkä hamstraukset ihan älyttömällä tuurilla, ei taidolla. ;-D Nyt ostin parit kengät syksyksi, vähän jännittää, jatkuuko tuuri.. huih.. :-D
    Ne kumpparit sopii ihanasti sen takin kanssa! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)