8.1.2012

Tommy Hilfiger SS12

Tässä muutamia poimintoja Tommy Hilfigerin SS 2012 mallistosta. Lainaus suoraan Hilfigerin nettisivuilta kuvaa hyvin mallistoa: "This Spring, Little sailor-girls and college guys are having all the fun in preppy blue and white looks."
Tommyn preppy tyyli siis pitää. Uudet kevätkuvat pastellinsävyisillä taustoilla näyttävät ihanilta. Ja huomaatteko, myös tästä mallistosta löytyy tuo pikee mekko (täälläkin).. tosin tässä mallistossa tuossa vähän klassisemmassa muodossa ilman frilloja, kuten ainakin minä olen sen tottunut useimmin näkemään. :) Ekan kuvan pojan käärityt lahkeet basic chinoksissa näyttävät hauskoilta ja ovat selvää jatkumoa viime keväästä. Erityisesti tykkään myös pikku pojan college blazerista. :) Mitäs tykkäätte näistä?

P.S. Tervetuloa uudet lukijat!





7 kommenttia:

  1. Mä just eilen katselin noita ja ihastuin siihen vpunaiseen pikeemekkoon yllättäen ;) Eli tykkään, mutta harkitaan, että tarvitaanko.

    VastaaPoista
  2. Kivoilta ja talven jälkeen ihanan raikkailta näyttää! Eiköhän tuolta jotain taas meillekin kotiudu:) Vielä en ole jaksanut kevättä ja kesää miettiä..

    VastaaPoista
  3. Sini: Suprise!;) Ehkäpä joudun jotain tilaamaan...;)

    *riikka*: Ihanaa nähdä kevätvärejä, mutta nythän vasta se talvi alkoi niin hassulta tuntuu.. :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Pystyykö noita tilaamaan Suomeen?

    t.Elina

    VastaaPoista
  5. Elina: Hei! Kyllä pystyy tilaamaan, eu.tommy.com on sivusto, josta voi tilata Eurooppaan. Olen tilannut useamman kerran, ja tietysti on paras jos löytyy joku kaverin, jonka kanssa tehdä yhteistilaus niin saa samalla myös jaettua postikuluja. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana, kun sä postaat melkein joka päivä. Ei tarvi pettyä, kun tänne kurkistaa, uutta luettavaa riittää!

    VastaaPoista
  7. Minna: Valitettavasti tätä iloa ei tule jatkumaan pitkään.:D Tämä on ehkä jotain hetkittäistä vieroitusoiretta jostain..hih ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)