30.12.2011

FEEL IT or STEAL IT!

Jos johonkin voi luottaa, niin H&M:n kuvastoon ja siihen, että ainakin Yves Rocher muistaa oman syntymäpäivän. Postista kolahti taas keväinen kuvasto täynnä kirkkaita värejä ja intouduinkin sitten tekemään tällaisen pienen koosteen lasten kevät tyyleistä, vaihtoehdot sekä ylemmästä keskihintaluokasta, että alimmasta hintaluokasta eli H&M:ltä. Eli aina ei tarvitse olla miljardööri, että lapsen voi pukea muodikkaasti, tai vaihtoehtoisesti, joskus hyviin perusjuttuihin voi taas panostaa. 
Feel it! Or steel it!   ;)








11 kommenttia:

  1. Hih, samoja mielikuvia tuli useisiin merkkeihin kun selailin kuvastoa. Isot rusetit neuletakeissa ihan kuin Lili Gaufrettella tänä syksynä ja muutenkin. Itse kuvasto ei kovin sykähdyttänyt eikä mitään must juttuja tullut ja valitettavasti laatu on joissain luvattoman huonoa. Totesin nyt taas kun kaupassa hiplasin yhtä balettitossumekkoa ja siinä saumat kierti jo uutena ja langanpäitä roikkui siellä sun täällä. Jotkut perustrikoopaidat ja collegepökät esim taas on tosi hyvänlaatuisia ja netistä on näitä siksi hankala ostaa kun ei yhtään tiedä mitä saa..

    VastaaPoista
  2. ps. Toi Hilfigerin tummansininen rotsi on niin magee!

    VastaaPoista
  3. Sini: Tätä listaa olisi voinut jatkaa loputtomiin, mutta valkkasin nyt vaan omat suosikit. Mutta toisaalta nuo pikeemekotkin ovat olleet ainakin RL mallistoissa vuodesta hakku ja lapio lähtien. :)
    Ja Hilfigeristä; se on IHANA! :) Tuo kuva on itseasiassa varmaan vielä "AW mallistosta" mutta odottelen kovasti kun noita tipahtelee kaikkiin uusiin kevätmallistoihin. :)

    VastaaPoista
  4. Mulle tuli ihan sama mieleen, varsinkin noista RL:n pikeemekoista. Värimaailmakin oli ihan sama kuin niissä kolmessa RL:n mekossa, jotka hankin viime vuonna alesta. No nyt olisi saanut vielä halvemmalla vastaavat? Laatu on mielestäni H&M:lla mennyt kuitenkin alaspäin ja hinnat kuitenkin pikkuhiljaa ylöspäin. Perustrikookin on huonontunut tässä 4 vuoden aikana, kun olen lastenpuolella shoppaillut.

    VastaaPoista
  5. Samat mietinnät oli kun kuvastoa selasin :D Jotain uutta olikin jo liikkeissä, toistaiseksi ei mitään sellaista "oo, ihana".
    Valitettevasti laatuhuonontumaa on minusta ollut myös noilla kalliimmilla merkeillä, esim. popilla tai sitten mä olen vaan pessyt silmät kiinni vaatteita.

    VastaaPoista
  6. On se hyvä että meillä on H&M, saadaan takuuvarmasti kalliimpien merkkien tyyliä halvemmalla sieltä... :D
    Lastenvaatteiden laadusta mä en oikein voi sanoa mitään, pojalla on hyvin vähän H&M:n vaatteita. Mulla on kyllä sieltä vaatteita vino pino ja mun vaatteissa ainakin laatu on ollut ihan jees! =)

    VastaaPoista
  7. Moikka, oho aika samanmoista. Hauska posti. -Tiina

    VastaaPoista
  8. Tosi hyvä postaus..ja mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  9. oih tuo rl pikeemekko... oispa mulla piskuinen tytteli...

    VastaaPoista
  10. Oliviah: Joo, myös värit täsmäävät aika hyvin. :)
    Ehkä tuo puuvillan hinnan nousu vaikuttaa ainakin jonkin verran noihin hintoihin.. ja samalla myös laatuihin jos hinnat halutaan pitää hyvinä.

    -Anni-: Minullakin ollut vähän huonoa tuuria muutaman Popin sekä muutaman muun merkin jutun kanssa, en sitten tiedä oliko kyse vain huonosta tuurista vai mistä. :)

    Sari: Siellä nyt ainakin on ensimmäisenä ne trendikkäimmät jutut. :) Tiettyhän sitä voi myös miettiä, milloin se laatu on riittävä, eli ei aina välttämättä tarvitsekaan olla sitä "the parasta". :)

    - A - d - é - a -: Ja voih, tätä olisi voinut tehdä vaikka kuinka monta sivua.. näitä kyllä löytyy.. ;)

    Riikka: Kiitos, ja tätä oli ihan superhauska myös tehdä. :)

    mads: Tämä postaus on selkeästi huolestuttava oire jostakin......;-)

    Minna: Who knows...?????? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)