29.11.2011

KAUNEIMMAT LASTENHUONEET PART III - MARIMEKKO NY NY

Kauneimmat lastenhuoneet sarjan osa III esittelee Marimekon lastenhuone esillepanon, jonka pongasin Nykistä. Marimekon myymälä on siis avautunut lähelle Flat Ironia. Lisäksi Marimekon osasto löytyi ainakin Crate & Barrelilta. GO! GO! Marimekko! :)
Mutta sitten itse liikkeen sisustukseen, ja siihen lastenhuoneeseen. Täältä löysin ihania ideoita, ja kieltämättä skandinaavinen look sekä kirkkaat värit hivelevät ainakin omia silmiäni. Leikkisää, tyylikästä ja designia yhdistettynä. I love it! 
Suosikkijuttuni näissä kuvissa oli ehdottomasti hauskasti totetutettu seinähylly, sekä "puolikas" pyöreä pöytä, jotka mahtuisivat vaikka pieneenkin huoneeseen. Myös Boo boo -kuosilla tapetoitu seinä kerrossänkyjen välissä näytti todella raikkaalta, ja kaiken lisäksi aloin himoitsemaan liikkeessä esillä ollutta Polku-naulakkoa. Tuollainen naulakko olisi ihana eteisessä pienen miehen vaatteille. 
Kokonaisuudessaan Marimekon myymälä oli todella upea ja huipputyylikäs. Tekstiilit, kuosit ja design tulivat upeasti esille valoisassa ja modernissa liikkeessä. Vielä kerran: I just love it! :)









5 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköinen myymälä ja hyvä sijainti, wau! Marimekko erottuu kyllä raikkaudellaan. Ihana noi suomenkieliset lastenkirjat!

    VastaaPoista
  2. Taaperon tylillä: Hyvä hyvä, ja ihana se olikin! :)

    Katri: Tämä oli todella loistavalla paikalla, ja niin upea sisustukseltaan. Suosittelen tätä ehdottomasti. Ja tuo lasten kokonaisuus oli ihanan raikas ja värikäs, juuri sopiva lapsille, mutta silti niin tyylikäs. Erityisesti tykkäsin tuosta tavasta yhdistellä eri kuoseja lastenhuoneessa. :)

    VastaaPoista
  3. iiik, raitavaatteet punaisin resorein ja vetskarein. pakkosaada! :)

    VastaaPoista
  4. Minttu / mami go go: Tuo on tosi ihana puku, tykkään graafisuudesta ja siitä, että siinä on kuitenkin myös väriä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)