29.11.2011

Onko nyt talvi?

Ei kai? Onpas. Ei ole syksy, eikä kunnolla talvikaan. Kylään lähtiessä riitti kun vetäistiin päälle neulepaita ja toppaliivi. Maa on välillä märkä, mutta lämpöasteita oli +9. Kävin ystäväni kanssa lyhyen kiistelyn Facebookissa siitä, onko nyt talvi vai syksy. "Ylihuomenna on jo joulukuu!", koitin perustella. Mutta myönnettäköön, että ilmat ovat ehkä hieman lämpimät. Tänään jopa aurinko pilkisti pitkästä aikaa. Toisaalta olen taas lukenut toisista blogeista, että muualla maassa on jo ensilumi satanut maahan.
Toppaliivista on siis tullut meidän kaveri näillä keleillä, ja toppaliivissä viihtyvät sekä Eppu että äiti. Epulla liivin alla oleva neuletakki löytyi hamsterilaatikosta (onpas siellä muuten paljon tavaraa!;) ja itseasiassa se on kokoa 2, mutta kääräisin hihat niin sitä voi käyttää jo nyt. Luonnonvalkoinen neule näytti vaan niin hyvältä Zaran neulemyssyn kanssa. Tämä kappale tuli meille secondhandina, mutta täytynee hamsteroida toinenkin jos eteen sattuu. Alle laitettiin vielä uusi Gapin ruutupaita, pitäähän sitä nyt kauluspaita laittaa kun kylään ollaan menossa.;) Ruutupaidasta kuvia sitten myöhemmin. Saa nähdä millaiseksi nämä ilmat muuttuvat. Kaapissa kuumottavat "muutamat" talviasut ja toppatakit. Kellään muulla samaa "ongelmaa"? 


P.S. Vinkkinä: Käväisimme tänään Tammen ystiksessä Korkeavuorenkadulla, ja siellä oli paljon lastenkirjojakin tarjolla ainakin maanantaina. Saimme mukavia löytöjä pukinkonttiin, joten voin suositella, jos liikutte siellä suunnalla. 
Kopioitu netistä: Tervetuloa tekemään ihania kirjalöytöjä jouluksi Tammen ystävämyyntiin 28.-29.11. Os. Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki. Avoinna ma klo 10-18 ja ti klo 9-17. Pankkikortit ja yleisimmät luottokortit ok.

Beanie: ZARA / waistcoat: TIMBERLAND / cardigan: BURBERRY /
jeans: POLARN O. PYRET / shoes: SKOPUNKTEN

5 kommenttia:

  1. Minä löysin huutiksesta uutena varmaan saman toppaliivin kun Epulla ensi syksyksi, niin tutulta tuo näyttää! Nämä kelit on kyllä just tällaisia, että ei yhtään tiedä mitä pukea. Mies kun pukee luonnollisesti vähemmän poikaa ollessaan päivät töissä, oli hän eilen illalla kauppaan lähtiessämme ihan ulalla siitä, mitä pojalle pitäisi pukea - meinasi pukea juurikin sen mukaan, että on joulukuu ihan just.... Ihania talvijuttuja olisi kaapissa hirveästi, kunhan vaan pääsis käyttämään.
    Enemmän tosin polttaa omat talvitakit, nyt on tosiaan vaan menty toppaliivillä....se on niin helppo :)

    VastaaPoista
  2. Täällä on lumi maassa ja pari astetta pakkasta ;) Voi miten söpö tuo Epun hattu!

    VastaaPoista
  3. Meiltä (pohjoisesta) puuttuu lumi, mutta pakkasta on -9 tänään. Pari päivää sitten olisi hyvin vielä pärjännyt toppaliivillä.

    VastaaPoista
  4. Voi miten söpö Eppunen, niin tyylikäs. Piti jo kauan aikaisemmin kommentoida toppahaalaripostauksia, mutta pieni apulainen oli mukana hääräämässä, niin eihän siitä mitään tullut. :D

    VastaaPoista
  5. Taaperon tyylillä: Täällä aikaisemma postauksessa myös kuvia ko. liivistä: http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2011/10/syksyisia-tunnelmia.html
    Juuri tuon helppouden takia sitä meilläkin suositaan, varsinkin kun muuten liikutaan paljon autolla.

    Sini: Lucky you! :) Pieni pakkanen ja lunta kelpais meillekin.. ;)

    Oliviah: Tuo -9 on kuitenkin aika mukava keli kun on kuitenkin kuivaa. Ehkä saamme pian lunta.. tai sitten emme.. ;-)

    Tiina: Kiitos kehusta! :) Pienet apulaiset on välillä vähän turhankin innokkaita kun kyseessä on tietokoneet. ;)
    Terveisin nimim. "läppäri tuli tänään korjauksesta.." ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)