2.12.2011

Joulutunnelmaan...

Joulutunnelmaan pääsee helposti kun lähtee ihailemaan Stoccan tai muiden keskustan kauppojen jouluikkunoita. Vaikka lunta ei vielä olekaan niin silti nuo kauniit jouluiset ikkunat saavat hyvälle tuulelle. Stockmannin jo perinteeksi muodostunut lastenikkuna kerää pieniä ja suuria ihailijoita, ja itsekin päätin, että vien Eppusen vielä katsomaan tuota suurta jouluikkunaa. Valtava lasten jouluikkuna oli lähes sadunomainen.
Lasten H&M:n jouluikkuna huusi taas "Osta! Osta!", ja siihen oli kerätty juhlavaatteiden lisäksi tosi hyviä joululahjavinkkejä lapsille. Erityisesti poikien jutut ihastuttivat minua. Pikkupoikien nallekarhureppu on kyllä MUST-have! ja myös poikien graafiset neuleet ihastuttivat. Ne muistuttivat hiukan COS:n neuleita, eivätkä olleet hinnalla pilattuja (14,95€).
Naisille ja tytöille on juhlasesongissa näkynyt paljon paljetteja, hileitä sekä tekoturkista. Jostain naistenliikkeen ikkunasta bongasin myös kimaltavan "hilebambin", joka toivotteli: "Merry christmas!"


Stockmann christmas window display for children.













H&M






7 kommenttia:

  1. kiva ikkuna ja tykkään jopa musiikista..

    VastaaPoista
  2. Ihanan jouluisia ikkunoita! Reppu näytti kyllä suloiselle, joten taitaa lähteä tontuille vielä toivetta matkaan.

    VastaaPoista
  3. Riikka: se musiikki sopi ihan hyvin tuohon teemaan. :)

    Nanna: Hieman houkuttaa shoppailemaan.. harkitsen myös sitä nallereppua, se oli supersöpö. :)

    VastaaPoista
  4. Musiikki ikkunalla on aivan ihana ja tuo iso bambi niin upea ilmestys, tykkään muutenkin tämän vuoden ikkunasta, Tapiolassa on jotenkin vielä kivempi! Pitääkin poiketa h&m:llä, kivannäköisiä juttuja.

    VastaaPoista
  5. Näyteikkunat ovat mun intohimo. Aikaisemmissa töissä niitä on suunniteltu ja toteuteltu ja mulla onkin ihan hirveästi koneella kuvia näyteikkunoista lomamatkoilta. Maailmalta saa parhaat ideat! Edelleen syynään ikkunat tosi tarkkaan, oli joulu tai kesä. Nämä Stockan ikkunat on kyllä ihanat, Heman tosi kivan simppelit, mutta silti sieltä löytyy juju :) Nallereppu on ihan tosi ihana!!

    VastaaPoista
  6. Kivoilta näyttivät teidän näyteikkunat:) Itse en ole ehtinyt käydä paikallisia jouluikkuinoita vielä katsastamassa, pakko jossain välissä ehtiä, minusta ne ovat aina niin ihania katsella. Kaipa olen vähän lapsellinen vieläkin:)
    Ja nallereppu pitää kyllä käydä katsastamassa!
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  7. -Anni-: Pitääkin poiketa katsomassa jos tulee Tapiolan Stoccalle asiaa. Tykkäsin kans kovasti musiikista ja ikkunasta yhdessä, ja niin taisi tykätä moni muukin kun ikkunalle oli aika ryysis. :)

    Taaperon tyylillä: Joo, voin vain kuvitella kuinka kauan näitäkin on rakennettu. Sen verran paljon löytyi jo pelkästään tuosta lastenikkunasta kaikenlaista pikkusälää. :) Heman ikkunat oli todella selkeät ja informatiiviset, kauden must-have tuotteet.

    *riikka* : Jouluikkunat pitää aina kiertää ja katsoa. Muistan vielä kun lapsuudessani kotikaupungin eräässä näyteikkunassa oli liikkuva joulupukki, jota piti päästä ihmettelemään. <3
    Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle! :)))))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)