8.10.2011

My little one - Mini Rodinit testissä

Huomasiko kukaan muu, että Sisukkaan ystikset jatkuvat huomenna? Jos joku ei vielä tiedä, voin kertoa, että se on taas lauantaina sekä sunnuntaina klo 12-16 Espoon Olarinluomassa, kuten viime viikonloppunakin. Itse huomasin Facebook -kutsun vasta tänään aamulla ja tekstasin hädissäni ystävälleni "..oletkomuutenhuomannutettä.." Apua.
 Olen asettanut itseni osittaiseen ostoskieltoon, mutta tähän mennessä se ei ole pitänyt kovin hyvin. Saa nähdä pystynkö pysyttelmään poissa huomenna ysmyistä sekä Hulluilta Päiviltä. ;)
Tässä kuitenkin kuva viime viikonlopun saaliista, jonka nappasin ystävämyynnistä. Ensimmäisen kuvan musta takki on Mini Rodinin Asti jacket. Mielestäni se näyttää aika vaatimattomalta flat -kuvassa (täällä), mutta kun näin sen "livenä" olin myyty. Takin koko on 80/86 ja täytyy sanoa, että se on vähän reilumpi kooltaan kuin tämä kuva antaa ymmärtää. Ehkä kuminauha vyötäröllä hieman "kirii" takki ylöspäin kovassa menossa. Toivonkin, että tämä ihanuus sopii Epulle myös ensi keväänä.
Halusin kerrankin pukea pojan päästä jalkoihin yhden merkin vaatteisiin, joten takin kanssa meillä on Mini Rodinin lempifarkut (malli Santiago slim), pipo sekä takin alla pingviinibody, josta toinen kuva on otettu. Nuo kyseiset farkut ovat todella hyvät hoikalle pojalle, kuten olen jo monta kertaa aikaisemminkin sanonut, ja ne ovat myös keränneet kehuja sekä tutuilta että tuntemattomilta. Minulla on laatikossa odottamassa vähän vastaavanlaiset Polarn O. Pyretin slim fit -farkut, joita eräs ystäväni suositteli. Tarkoitus olisi pian ottaa myös ne käyttöön ja tehdä pientä vertailua toisten farkkujen kanssa. 
Tuosta Mini Rodinin peruspiposta, joka Epulla on kuvassa, haluan kertoa, että se on todella pientä kokoa. Tällä hetkellä olen ostanut Epulle päähineitä koossa 48/50, mutta tämän pipon koko on 52/54, eikä se ole yhtään liian suuri. Jopa tämän koon kanssa pipo meinaa välillä nousta ylöspäin, mutta ei kuitenkaan niin usein kuin kokoa pienempi, joka meillä oli aiemmin. Joten jos olet hankkimassa tätä pipoa, suosittelen ottamaan reilusti isomman koon. Muutenhan tällainen yksivärinen ja laadukas musta trikoopipo on todella monikäyttöinen ja mielestäni jokaisen vaatekaapin perusjuttuja. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

P.S. Tervetuloa uudet lukijat! :))))





5 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää takki! Kannattaa nauttia kun saa pukea lasta miten itse haluaa, A:n (4v2kk) kanssa on yli vuoden ollut moinen jokseenkin hankalaa, tyttö kun tietää todella tarkasti mitä haluaa ja varsinkin mitä ei. Eli ei mitään mustaa ("no kun mä en tykkää mustasta, mä tykkään vaan värikkäistä"), ei housuja ("no kun niissä ei ole helmoja ja ne tuntuu huonoilta"), useimmiten ei legginsejäkään, vaan mekko (ei hametta) ja paljaat kintut tai sukkahousut (ei mustia tms), alushousujenkin kanssa tosi tarkkaa (pitää olla kuvioita, jos ei niin vain vaaleanpunaiset menee). Sitten on monia yksittäisiä vaatekappaleita jotka ei kelpaa (esim yksi paita joka on "liian mekkomainen", mutta koska ei ole oikeesti mekko niin ei käy). Pari kertaa oon saanut sen pukemaan, puoli päivää kerrallaan, Pariisista tuodut Little Marcin shortsit... Mä oon siis päättänyt että en ostaa enää mitään vaatteita jotka ei oo takuuvarmoja (=pinkki hihaton mekko...) tai sitten A:n täytyy olla itse mukana. No, U ei vielä vastustele mun vaatevalintoja. :-)

    VastaaPoista
  2. Ai niin, pakko lisätä että tällä hetkellä on myös kaikki mekot missä on kaulus on nou-nou (tulkitsen tän liittyvän jotenkin poikien vaatteisiin), ja myöskään napit ei käy (liittyy samaan asiaan), eli monet pitkäaikaiset lempparit on pannassa, esim Marimekon Ilonen takki. nyyh.

    VastaaPoista
  3. Tosi cool setti! Meillä ei ole ollutkaan (vielä) Mini Rodinia. Täytyypä tutkailla mallitoa ja varsinkin noita farkkuja.

    VastaaPoista
  4. Tyylikäs poju (taas)! Harmi ettei noita yksivärisiä pipoja tahdo helpolla löytyä, tuntuu että kaikissa on jos jonkinlaista härpäkettä....

    VastaaPoista
  5. Ruusu: Kiitos, kiitos. Ja mähän nautin, siis vielä kun voin! :) A:lla on selkeästi oma tahtu sekä tyyli, mutta eikös se ole vaan hyvä (paitsi äidille ;)
    Ja A on selkeästi nähnyt liikaa pojilla niitä kauluksellisia rugbeja. :D Tai ainakin toi kaulus + napit selkeästi viittaa siihen. :) Se takki on kyllä ihana, ja mikä klassikko. Mullakin on ollut se pienenä. :)

    -M-: Kiits. Ja suosittelen lämpimästi. En mäkään silti ihan kaikista MR:sta tykkää, mutta monia suosikkeja on myös löytynyt. <3

    Monniblogi: Kiitos. :) Joo, ei löydy ei. Olisin kesäksi halunnut myös valkoisen ja harmaan, onneksi nyt löytyi tämä ja sattuman kautta saatiin nyt vielä seuraava koko.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)