15.9.2011

Ruudullinen löytö vaatekaapista

Aamulla meille tuli vähän kiire kun piti tavata ystävä. Ulkona oli jo viileä ja koitin ennakoida "lentävää pipoa" ja yritin nopeasti napata jonkun takin, jossa on huppu. Kiireessä käteeni osui jotain pehmeää.. ja ruudullista! Mikä tämä on? Se saa nyt kelvata. 
No, olihan se takki vähän iso, mutta jotenkin niin söpö ja taatusti lämmin. Alla Eppusella oli ihana GANTin rugby-paita, josta olisin myös halunnut esitellä kuvan, mutta en muistanut kuvata sitä, ennenkuin paidalle oli kaatunut päivän ruokalista.
 Jalassa Epulla oli ensimmäistä kertaa meidän uudet Hilfigerin syksyhousut (nämä täällä) ja ne olivat todella hyvät mitoitukseltaan (=kapeat ja pitkähköt) ja pehmeä materiaali teki niistä varmasti mukavat jalassa. Nyt vähän jännittää, että onko takin koko juuri sopiva siinä vaiheessa kun lämmin kevätaurinko alkaa paistaa. (?) 



"On se vielä iso!" :) 
Jacket: BURBERRY / pants: TOMMY HILFIGER / shoes: CAMPER.

7 kommenttia:

  1. Kyllä takkia voi hyvin käyttää jo nyt. Ei ole liian iso. Kädetkin näkyy. Noi Hilfigerit näyttävät päällä tosi kivoilta. Tykkään pojalla tuon mallisista housuista.

    VastaaPoista
  2. Onhan se reilu mutta kuten M yllä toteaa niin täysin käytettävissä jo! =)
    Ihana asu ja nuo kengät... No, aivan mahtavan hienot! ;D

    VastaaPoista
  3. Minustakaan takke ei näytä yhtään liian suurelta, hyvin voi jo käyttää! Nuo housut näyttävät tosi hyviltä, pitääkin ottaa meillekin kokeiluun!

    VastaaPoista
  4. -M- / Sari / Riikka: Hei, kiitos kommenteistanne! :))) Ihana kuulla, että tämä ei näytä teistä pahalta niin ehkä me voidaan käyttää tätä nyt kun olisi juuri oikea aika ko. takille. Pohdin, että onkohan ihan törkeän näköinen kun jotenkin näytti tuolta kädentieltä, olkapäistä ja hihoista reillulta, mutta ehkä me nyt käytetään kuitenkin. :) Ja sitten kun alle laittaa neulepuseron tai muuta paksunpaa kuin trikoopaita niin varmaan sekin auttaa asiaa. :) Olisi vaan niin mukava kun ei jäisi käyttämättä. :)
    Tarkoitus olisi kokeilla tätä takkia myös joidenkin pilli/baggy housujen ja conssien kanssa niin saisi taas ihan eri lookin. :D

    Noista housuista vielä; koitan saada niistä vielä paremmat kuvat jalassa edestä ja takaa joku päivä, koska niiden istuvuus on meidän hoikkeliinilla ihan loistava. Meillä on vastaavat myös tummansinisenä, ja en voi kuin suositella näitä. Huippulaatu!

    VastaaPoista
  5. Voih...

    Saat suositella noita housuja mullekin, sillä tällä hetkellä kaikkia 86 kokoisia housuja saa pojalle kiristää vyötäröltä.

    Meilläkin alettiin käyttää nyt Popshopin baggy leggareita, ovat todella hyvät. Tällä hetkellä popin slim jeans on myös löysä vyötäröltä, vaikka muuten superihana malli hoikkeliinille.

    VastaaPoista
  6. Minna: Nämä on ne, jotka ostin silloin, kun oltiin yhdessä siellä! :D
    Baggyt on huiput, joudun ehkä tilaamaan vielä toiset mustat.. Meillä myös saa kaikkia Poppeja kiristellä hurjasti vyötäröltä, mut hei, ei se mitn. ;)

    VastaaPoista
  7. Joo, ne baggyt on niin ihanat, että piti jo hamstrata seuraavassa koossa sekä mustat että harmaat.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)