16.9.2011

Rakas joulupukki.. (osa I)

Kun jouluun ei ole enää kuin 3 kuukautta (tai 99 päivää tai 2375 tuntia tai 142510 minuuttia..), haluaisin esittää listan joulun toiveleluista. Voimme kyllä ottaa vastaan nämä kaikki:


1. Vilac: Red sailing boat.
2. Areaware: Jack Russel cushion
3. Plan toys: Fruits and vegetables to cut set
4. Ferm living: Mr large robot cushion
5. Radio Flyer classic 10 trike
6. Kiddimoto: American heroes helmet
7. My name is Simone: Daisy plush toy


Ihania, eikö? Ja sopisivat sisustukseen.. ;-)

8 kommenttia:

 1. Meillä on tuo pyörä ja se on kyllä ihana, mutta valitettavasti ei kovin kätevä... On niin painava ja pienen hankala polkea. Mutta siis tosi ihana enkä kadu yhtään että sen ostin! :D
  Noista My Name Is Simonen pehmoista haaveilen, sääli ettei tuo meidän poika oikein tykkää pehmoleluista. Ehkäpä ostan tuommoisen kuitenkin... ;D

  VastaaPoista
 2. Sari: Voi eiiiii... vähän mietinkin, että voiko noin söpö pyörä olla hyvä.. mutta se näyttää tosi ihanalta. Toisaalta, jos on raskas niin ei pääse poika karkaamaan ainakaan pyörällä kovin kauas, ehkä pitäisi hankkia tuollainen meille.. ;) Mä kans haaveilen noista pehmoista, mutta sama juttu kun teillä, eli Eppunen ei välitä pehmoista (paitsi muutamasta unikaverista). Tuota koiratyynyä käyn aina säännöllisesti kuolaamassa, mutta en ole raaskinut vielä ainakaan tilata kun hinta oli aika suolainen (49€+pk) ja jos poika ei siitä edes välitä.. :)

  VastaaPoista
 3. Ompas kivoja, ihana tuo pyörä!

  VastaaPoista
 4. Sini: Eikö, ihan värikkäitä! Ja fillari is niin hieno!:)

  VastaaPoista
 5. Ihania, todellakin. Pukki voisi postittaa jotain tuollaista tännekin!

  VastaaPoista
 6. Ida-Antonia: Nyt siis joulupukille kirjettä raapustamaan.. ;)

  VastaaPoista
 7. Noi puuhedelmät on kyllä mahtavat! Ja niille löytyy varmasti käyttöä vuosiksi! Omat lapsukaiseni (A 4v ja U 15kk) leikkivät kauppa- ja ravintolaleikkejä, eivät nyt ehkä varsinaisesti yhdessä mutta samoilla hedelmillä kuitenkin!

  VastaaPoista
 8. Eppunen on alkanut leikkiä ruuanlaittoleikkiä (ämpärin ja kauhan kanssa) ja ajattelin, että noi voisi olla kivat. En siis tiennyt että 1-vuotias poika alkaa jo leikkiä sellaista, mutta näköjään näin on. Näki puistossa kun eräs isompi tyttö leikki ja sekoitteli kattiloissa ruokia niin siitä lähtien leikkinyt myös. Noista saisi hedelmiä soppaan sekaan.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)