14.8.2011

MASSIMO DUTTI AW11

Ihan ensiksi UUTINEN:


MASSIMO DUTTI nettikauppa aukeaa 6.9.!!! Nyt peukut pystyyn, että se toimittaisi myös tänne Suomeen. :)


Sitten mallistoon.. pahoittelen jo heti alkuun huonoa suomen kieltä ja mahdollisia virheitä.. kirjoitan tätä vähän kiireellä. :)
Massimo Duttin syksyssä näyttäisi ainakin näiden kuvien perusteella olevan myös tuota "lumberjack" -ruutua sekä isokokoista skottiruutua. Tytöille on tarjolla tässäkin mallistossa pitkiä neuletakkeja ja lettineuleita, ja pojille kirjoneuletta. Kuten aiemmassa postauksessani River Woodsin mallistosta, myös tässä on tehty pojille kiva vakosamettitakki (kuva on sen verran pieni että on vaikea sanoa onko se babycordia??, mutta näyttää kuitenkin mukavalta vaikka onkin ns. asiallisempi takki). Mielestäni myös tuo ruutupaita vakosamettitakin alla on ihanan syksyinen.:) 
Tytöille on tässä yhdistetty ratsastushousujen kanssa pitkiä nahkasaappaita ja jotenkin minusta näissä kuvissa on hieman englantilainen vaikutelma (???). Mitä mieltä olette? Tytöille on mallistossa tarjolla tosi kivoja takkeja; nahkatakki, kelsitakki sekä pidempi maihari, joka on ehdottomasti oma suosikkini. Tuollaisen huolisin itsellenikin. Maiharinkaan ei tarvitse olla poikamainen vaan sen kanssa voi yhdistää jotain todella tyttömäistä. Ja tässäKIN mallistossa näkyvät nuo duffelinapit, esimerkiksi tuossa poikien takissa sekä viimeisessä mustavalkoisessa kuvassa maiharin kanssa. 
Väreinä näissä kuvissa korostuvat muodikas tummanvihreä, punaruskea, luonnonvalkoinen, "tangopunainen" sekä ihana kirkas punainen. Mielestäni väreistä tulee mieleen 80-90 -lukujen vaihde.. muistan ollessani pikkutyttö äitini pukeutuneen hyvin vahvasti tällaisiin sävyihin. Mitä mieltä te olette? :)


P.S. Pitkävartiset kumisaappaat!!! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania ihania!! Tykkään Massimosta, harmi, kun sitä ei ole täältä saanut. Toivotaan todella, että verkkokauppa toimittaisi Suomeenkin!!

    VastaaPoista
  2. Joo, mä pidän täällä peukkuja niin että molemmissa peukaloissa on varmaan syyskuuhun mennessä jännetuppitulehdukset. ;) Ei vaan, mutta tykkäisin ostaa MD:a myös itselleni.. :)Täytyy vielä tehdä jotain google-hakuja josko mistään löytyisi mitään infoa... :)))))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)