12.8.2011

River Woods AW 2011

RIVER WOODS (syksyn upeimmat kuvat?)

River Woods on tuttu merkki varmasti ainakin Saksassa tai Benelux maissa matkanneille. Itse olen ko. merkkiä seurannut jo useamman vuoden ajan ja katalogiakin odottelen joka kerta suurella innostuksella, koska mielestäni heillä on upeat valokuvat lastenmallistoista. Myös tänä syksynä nämä kuvat ovat ehdottomasti yhdet upeimmista, joita olen lastenvaatemerkeiltä nähnyt. Suosittelen katsomaan myös River Woodsin nettisivut http://www.riverwoods.net ja sieltä ainakin lasten- sekä vauvojen mallistot. 
Lause ko. merkin nettisivuilla "River Woods is an international brand of casual sportswear that reflects the spirit of Northeastern American lifestyle" kuvaa mielestäni aika hyvin tätä merkkiä ja sen vaatteita. Uskon itse, että monet vastaavat mallistot varmasti "benchmarkkaavat" River Woodsia. 


Syksyn mallistokuvissa näkyy tälläkin merkillä olevan tuo kiiltäväpintainen toppis, josta mainitsin GANT:n malliston yhteydessä, sekä tietysti tytöille denim- tai chambretunika (en nyt tiedä mitä materiaalia se tässä on kun en ole nähnyt livenä). Samettitakki, duffelinapit sekä ruutupaidat tuovat 90-luvun vaikutteita esille poikien puolella, mutta "taustalla" näkyy myös merkin ns. merihenkinen fiilis. Tytöille on kauniita kuviollisia villakangastakkeja, joista oma suosikkini on tuo tummansininen valkoisilla polkadotseilla. Huomatkaa myös tässä mallistossa tyttöjen kauniit neuleet, joissa neulos on isoa ja ns. käsityömäistä sekä tyttömäiset villahameet. Kirjoneule vähän hillitympänä pilkottaa kiiltävätakkisen pojan takin alta ja pienemmän villakangastakkisen pojalla näyttäisi olevan tuota lumberjack ruutua neuleena. Vaikka mallisto on tavallaan aika klassinen, kauden "the" muotijutut silti näkyvät siinä pieninä nyansseina. Myös "hottis" pool green löytyy yhdestä tyttöjen kuvasta sukkiksista (ks. nettisivujen kuvat). Asusteet on mielestäni valittu ihanasti sopiviksi asukokonaisuuksiin, mutta ne eivät ole tylsiä "tone to tone" asusteita vaan saattavat olla koko asukokonaisuuden pieni kontrastiväripilkku. 
 Minä ainakin tykkään! :)


p.s. Kumisaappaat! ;)
5 kommenttia:

 1. Tää onkin uusi merkki mulle. TOSI kivannäköisiä vaatteita. Minkähintaluokan vaatteita nämä ovat?

  VastaaPoista
 2. Siis miten mä en oo kuullutkaan tästä merkistä.. Aivan ihania takkeja! :)

  VastaaPoista
 3. -M-: En nyt sano mitään tarkkaa, etten valehtele, mutta jos olisi pakko heittää joku hintasegmentti sanoisin (tämä on vain minun mielipiteeni), että ovat ylempää keskihintaluokkaa. :)

  Marika: Eikös olekin!?:) Tykkään kans!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania, voisin ottaa noista vaikka mitä meille!! Miehelläni on jotain ko. merkiltä ollut joskus, mutten ole tiennyt, että merkillä on laspillekin mallistot. Mistäköhän noita mahtaisi saada..?

  VastaaPoista
 5. Riikka: En osaa sanoa onko nettikaupoissa, mutta uskoisin että jostain löytyy. Ja sitten tietysti jos tulee reissua maihin, jossa merkin oma liike. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)