14.6.2011

Lila, pinkki vai vaaleanpunainen? ;)

Päivän outfit: Tänään valitsimme Zaran valkoisten housujen (nämä täällä) kaveriksi Mayoralin pikeenpaidan. Tykkään kovasti tämän paidan rennon sporttisesta ilmeestä, ja kävinkin sitä monta kertaa katsomassa ennenkuin päätin ostaa sen. Ostopäätöstä jarrutteli tieto takaraivossa, että meillä on jo aika monta pikeepaitaa kesäksi, mutta en sitten vain voinut vastustaa tätä...kään... Toisaalta pikeet menevät syksylläkin vaikka hupparin kaverina, joten eipä tämä ainakaan kaappiin tule jäämään. Hassu juttu oli se, että kun olin ostamassa tätä paitaa, myyjille tuli kassalla pientä erimielisyyttä siitä, ovatko raidat paidan kauluksessa ja hihansuissa vaaleanpunaiset, pinkit vaiko lilan sävyiset. Ihan sama, antakaa tänne nyt se paita. ;)

Pique shirt: MAYORAL, pants: ZARA. 

Denim jkt: GANT.

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla. Mulla on pari kuukautta vanhempi poika ja sama Mayoralin paita löytyy myös meiltä (kahdessa värissä...). Tervetuloa mun blogiini "Arjen iloja ja ihmeitä" kurkkimaan :-)

  VastaaPoista
 2. Hei -M-, Kiitos ja kiitos samoin! :))) Heti piti tulla kurkkimaan ja kivalta näyttää! Saanko udella missä toisessä värissä teillä tämä ihanuus on? :)

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy keltainen. Pinkkiä olen myös himoinnut alesta ensi kesäksi... Meidän keltaisesta paidasta löytyy kuva Keltaista -postauksessa huhtikuussa.

  VastaaPoista
 4. Oijoi! Ihanalta näyttää keltainen!!! Tykkään tosi paljon tuosta ä t.sin brodeeraus kelt. pohjalla!!!!:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)