23.6.2011

CONFESSIONS part I. "Retkahdus!"

Luvassa tunnustuksia. Ihan jo hävettää... mutta tässä ne sitten ovat: "Retkahdus!" 
Selittäisin tämän jotenkin jos voisin, mutta kun en voi. Nämä kengät "jäivät vain käteen" erään ostosreissun aikana. Hupsista!
Tiedän, että meillä on jo yhdet tällaiset kengät ja "muutama" pari muitakin kenkiä. Ehkä voisin syyttää erästä ystävää kun hänkin osti (=osasyyllinen, yllyttäjä..)  mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että eipä tarvinnut kauheasti yllyttää. Onneksi mies sanoi, että näissä on hieno kuosi. Minähän en siis ikinä hamstraa mitään, paitsi näköjään aina välillä. ;) 
No, tässä ne nyt kuitenkin ovat; kauppakengät seuraavassa koossa. Keksin kuitenkin muutaman selityksen: 
1.) Näitä yksinkertaisia kangaskenkiä on käytetty meillä tosi paljon, koska ne on yksinkertaisesti todella helppo vain vetäistä jalkaan kun on vähän kiire ja meillähän on aika usein.
2.) Otin sentään eri väriset kuin edeltäjät, vaikka mieli vaelteli denimin sinisissä.
3.) Hinta ei päätä huimannut (n. 20€). Oikeastaan säästin rahaa, eikö niin? ;)


Nyt haastankin kaikki lukijat tekemään tunnustuksen hyvän selityksen kera: "Mitä olet hamstrannut?" 
Jos joku toinen blogisti lukee tätä haaste jatkuu: "Kuvien ja linkin kera".   ;)


Shoes/kengät: CIENTA.

18 kommenttia:

  1. Löysin tänään tänne blogiisi ja jäin heti koukkuun, Love it <3!Suloinen poika sulla ja iiiihana tyyli. Mulla on samanikäinen esikoispoika ja samanlaisia ajatuksia ja samisvaatteita tai ainakin niiden haaveiluja löytyy..:=)
    Hamstrannut oon vaatteita ja ulkovaatteita kaikenlaista pientä mukavaa. Nyt vaan hoksaa ettei poika kasva enää ihan niiiin nopeasti ja tuntuu pitkälle odottaa tuota 86 kokoa kun siitä koosta jo garderopi lähes pullottaa..:)Heh.
    Anna

    VastaaPoista
  2. Noi kengät on tosi ihanat! =)
    Mähän nyt olen superhamstraaja joten löytyy vaikka mitä mitä ei olisi tarvinnut mutta ostin silti kun niin halvalla sai... :D

    VastaaPoista
  3. Hei Anna! Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan lasten muodista! :) Mukava kuulla jos tykkäät blogista ja vaatteista! Tuo koko asia on muuten ihan totta, apua, nyt kun mietin oikein niin sama odottelu täällä edessä. :D
    Sama juttu täällä, eli myös noita ulkovaatteita on tullut hamstrattua vaihtelevalla menestyksellä.. mutta ehkä vielä kirjoitan siitä joskus vähän tarkemmin.. jos kehtaan ;)

    VastaaPoista
  4. Mrs Agatha: Joo, tykkään kovasti ja on oikeesti tosi helpot. :)
    Rahan säästö on hyvä selitys aina! ;) Kuvia, kuvia.. ;)

    VastaaPoista
  5. Yks hamstraaja ilmoittautuu myös... Mäkin odottelen koon 86 korkkaamista, koska siinä on vaatetta jo enemmän kuin tarpeeksi. Olenkin kieltänyt jo itseäni ostamasta mitään koossa 98 ennen ensi joulun aleja... Silloin se ehkä voisi olla perusteltua. Mulla on jo parit mat:n anorakit äitiyspakkauksen laatikossa jemmassa, kun löysin halvalla.

    VastaaPoista
  6. Minna: Onneksi jouluun on enää ööö... 6 kuukautta ;)
    Ne anorakit on tosi ihania, joten sehän on ihan perusteltua! :)))

    VastaaPoista
  7. Jep, mulla on siis suunnitelma. Kokoa 98 ei saa hamstrata kuin aikaisintaan joulun jälkeen alesta. Ja syksyisiä must have uutuuksia koossa 86 tai 92 tarpeen mukaan. Ai jai, MaT:n anorakit jemmassa kokoa 86 ja 92, ruskea ja tumman sininen. Kamala, mahdetaanko me olla "huonoa seuraa" toisillemme...

    VastaaPoista
  8. Täällä on yksi superhamstraaja tai pikemminkin käsittämättömien tarpeiden kehittäjä. Kaikkea löytyy yli tarpeen kolmelle lapselle. Kauhean paljon en osta jemmaan. Olen aikoinani niin tehdessäni huomannut toisinaan kyllästyväni vaatteeseen ennen kuin se on päässyt käyttöön tai on löytynyt jotain vielä ihanampaa. Olen siis tyypillinen nainen, jonka mielipide vaihtuu. Pojalle olen kyllä nyt sortunut alessa ja ostanut ensi kesään jemmaan. Kuvittelen, että poikien vaatteet pysyvät enemmän samanlaisina vuodesta toiseen. No, ensi kesänä nähdään kuinka käy...

    VastaaPoista
  9. Minna: Ai-ai! ;)
    Jaa mitenniinhuonoaseuraa???? ;D Sama sairaus ;-D

    -M- : Kyllä, tuo on täälläkin ongelma, eli olen kyllästynyt usein ja löytänyt sitten jotain kivempaa kuin ajankohtaista.. :/ Yritän siis välttää hamstrausta.. hieman vaihtelevalla menestyksellä ;)

    VastaaPoista
  10. Tänään tänne eksyin ekaa kertaa ja tykkään kovasti. Mulla on muutaman kuukauden vanhempi poika ja tosi samanlaiseen tyyliin tykkään pukea poikani. Samoja vaatteita löytyy meiltäkin ja ihan huvitti kun meillä on noi julbon 1 ja 2 koon lasit ihan samoissa väreissä kuin teillä. :)

    Noi Cientan kengät vastaa yhtä kokoa pienempää, siis kun tuolla jossain sanoit että Addujen 20 oli isompi.. :)

    VastaaPoista
  11. Hei Emmi! Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan lasten muodista! Ja mukava kuulla. :) Joku muukin hamstrannut siis Julboja ;) Eikö olekin ihania laseja?:)
    Ok, hyvä tietää tuo Cienta juttu, en tunne tarkemmin heidän mitoitusta, mutta nyt kun sanoit niin rupesin miettimään että esim. Eccolta meillä on nyt koko 19 ja Cienta koko 20. :) Nuo ekat ostettiin ihan sovittamalla ja otin sitten vaan seuraavan koon nyt, ja vielä se ainakin tuntuu isolta.. toivottavasti kuitenkin päästään niitäkin käyttämään ennen talvea. :)

    VastaaPoista
  12. Onpas ihanat Cientat, meillekin kelpaisi nuo!! Heräsin tänä vuonna liian myöhään noihin Cientan "poikien" malleihin ja missasin ne meiltä:( Ja tuollaisia ei täällä meidän Stockalla edes näkynyt!
    Yksi hamstraaja ilmoittautuu täälläkin:) Olen kyllä oppinut hillitsemään isommat seuraavien kokojen hamstraukset, kolmelle kun tavaraa kertyy muutenkin ja olen huomannut että jos mieli ei muutu, niin sitten unohdan hamstrukset kaapin perukoille..Keskitynkin nykyään siis hamstraamaan sopivia kokoja:)

    VastaaPoista
  13. Riikka: Nämä uudet Cientat on ostettu Haloselta (denimit Stockalta) enkä olisi osannut sinne mennä ellei ystävä olisi vinkannut. :) Onkohan siellä ale näissä lasten kengissä juhannuksen jälkeen(?)
    Sopivien kokojen hamstraus on ihan hyvä vaihtoehto! :)))

    VastaaPoista
  14. Seura on hyvää, ehkä taisin tarkoittaa bad influence ;-)
    Mäkin missasin nuo kivat poikien Cientat ihan täysin, no ensi keväällä sitten. Ne teidän denimit ovat suloiset.

    Enää alle viikko!!

    VastaaPoista
  15. Ihanat kengät, mä tahtoisin meidän neitille!! :D Löysin tänne jostain blogista, en ole varma edes mistä, mutta klikkasinpa itseni samointein lukijaksi että löydän takaisinkin :)

    VastaaPoista
  16. Hei Iitunen!:) Tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan lasten muodista! :) Ja ainakin nämä kengät löytyi Haloselta, mutta varmaan niitä on muuallakin :)))

    VastaaPoista
  17. Ooh, ai Halosellakin on Cientoja?! :D Uusi tieto, luulin että joudun odottamaan Stokkan reissuun asti.. ;D Hih, heti oppi uutta!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)