12.6.2011

Baby GAP, ihania jenkkituliaisia

Kuten olen jo monesti aiemmin todennut, minulla on ihania ystäviä, jotka hemmottelevat pikkumiestä upeilla yllätyksillä niin, että en voi kuin ihmetellä. Tällä kertaa meidät yllätti ystävät "Ee & Tee", jotka palasivat pitkältä reissulta matkattuaan ympäri maailmaa. Ystäväni tuntevat vaatemakuni kai aika hyvin, koska saimme tuliaisena söpöjä pikkuvaatteita GAPilta, jonka olen myös tässä blogissa maininnut suosikiksemme jo useamman kerran. Nyt Eppu sai mitä söpöimmän t-paidan, jossa on ihana "kulutetun" näköinen printti "LOCK UP YOUR DAUGHTERS!" ;-D Hahaa! Mielestäni tämä oli hauska printti. :)
 Yleensä en ole mikään tekstiprinttien ystävä, mutta yllättäen olen GAPilta tämän lisäksi saanut myös muutaman muun vaativaan makuun sopivan tekstiprinttipaidan lapselle. Omasta mielestäni juuri GAP taitaa lasten tekstisloganit niin, että ovat hyvällä maulla tehtyjä, toisin kuin ehkä jotkut muut tekstiprintit, joita näkee aika usein. Luulenkin, että tästä tulee yksi meidän suosikkipaitoja. Baby GAPin t-paidoissa, kuten jenkkiteepoissa yleensä, on myös aivan ihanan pehmeä ja kevyt puuvillalaatu. Mielestäni juurikin jenkkimerkit taitavat nämä superpehmoiset t-paidat ja topit, ja niiden laatu on mielestäni usein positiivisesti poikkeava verraten useimpiin Euroopassa myytäviin t-paitoihin.


Tämän t-paidan lisäksi Eppu sai vielä superkivan kaulusbodyn. Mielestäni tällaiset bodyt ovat superkäteviä pienillä pojilla, koska näitä käyttäessään ei tarvitse laittaa body+kauluspaita yhdistelmää päällekkäin (varsinkaan kuumana kesänä!). Tämä yhdistelma on meillä usein käytössä, koska kuten varmaan tiedätte, vauvojen puseroilla on tapana nousta korkeuksiin ärsyttävän usein ja niitä todella saa olla nykimässä jatkuvasti alaspäin. Tällainen kaulusbody on todella loistava keksintö, koska sillä saa helposti esimerkiksi farkkujen kanssa siistin vaikutelman, joka on samalla kätevä. Erityisesti tykkäsin tämän bodyn kirkkaan vihreästä väristä, joka näyttää aivan ihanalta vaikka tummansinisten farkkucaprien kanssa. Bodyn rintapielessä on myös Baby GAPin tuttu nallelogo brodeerattuna. Nice! :) 

T-shirt: Baby GAP.


Bodysuit with collar: Baby GAP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)