14.5.2011

Kenkämaniaa osa I.

Hupsista.. ei sentään Tiny Tomsseja löytynyt, mutta kivat pikku kesäkengät jäivät matkaan tämän päivän kauppareissulta. Olen hulluna kaikkeen denimin siniseen, joten nämä hauskat tarratennarit löytyivät Stockmannilta ja vielä hyvinkin edukkaaseen hintaan. Juuri sopivat nopeasti puettavat tennarit kauppareissuille. Selittelyä.. ;)4 kommenttia:

 1. Mä oisin toivonut että tätä denimiä ois ollu myös niissä "tyttöjen" mallisissa, mulla on aika sama hullutus ton denimin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, Itiksen Stokkalla oli ainakin tänään vielä sitä tyttömallia myös denimin värisenä jäljellä, tai siis sitä toista mallia, missä se nappi kiinnitys jalan yli. :) Satuin käväisemään siellä muissa asioissa ja osuivat silmään. Stokkallahan voi pyytää tilaamaan jostain toisesta myymälästä jos ei "omassa" jotain ole. :)))

  VastaaPoista
 3. Ristin sen toisen mallin ihan itsekseni tyttömalliksi :D Jumbon stokkalla ei silloin ollut kun tuossa mallissa denimiä, kävin tänään hypistelemässä sitä nepparimallia keskustassa mutta lopputuloksella "kolmien kenkien kanssa ei voida kotiin mennä". Joten sinne jäivät, ihanat kyllä olivat!

  VastaaPoista
 4. Minustakin se oli tyttömalli!:) Nämäkin itseasiassa löytyivät Jumbosta, mutta kävipä niin että kun perjantaina ne huomasin, oli niitä pari "laaria", ja pyysin että laittaisivat sivuun tuon koon minulle kun en ollut varma koosta ja kun seuraavana päivänä menin niitä sovittamaan ja hakemaan Epun kanssa, suurin osa kengistä oli jo myyty. :D Taisivat olla tosi suosittuja siis. Hinta oli ainakin kohdallaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)