3.12.2012

JOULUVALOT

Sain vihdoin ja viimein vähän viriteltyä meille kotiin jouluvaloja. Tilasin Stockmannin verkkokaupasta La Case de cousin Paul joulupallot ja perjantaina paketti odottikin jo minua postissa. Virittelimme joulupallot paikalleen ja kyllä ne ovat ainakin minusta tosi kivan näköiset. Pauli serkku on vaan ollut hieman vitsikäs, ja palloihin pitää itse leikata reiät ja viritellä ne tuohon valonauhaan.

Tuossa sohvan toisella puolella on myös kaksi isoa ikkunaa, joten tekisi mieli ostaa siihenkin samanlaiset valopallot. Lisäksi haluaisin vielä yhdet värikkäät joulupallot pojan huoneeseen. Olisikohan sitten meillä tarpeeksi jouluvaloja? Nyt pitää vinkata tähän vielä, että nuo joulupallovalot ovat kantistarjouksessa Stokkalla eli hinta on 23,90€ (ovh. 29,90) (Ilmainen toimitus postiin (2,90-5,90) ja kotiinkuljetus vain 10€ (15-65€) 17.12. asti) Ihanat joulupallot löytyvät TÄÄLTÄ.

Seuraavana vuorossa olisi sitten jonkinlaisten valojen hankkiminen pihalle sekä etukuistille, ehkä myös yläkerran parvekkeelle. Minkälaisia valoja te olette pihalle tai parvekkeelle laittaneet? Entä etuovelle? Olisiko jotain hyviä vinkkejä? Itse haluaisin jotain kirkkaita tai ns. valkoisia valoja, mutta lapsi ihailee naapurin värikkäitä jouluvaloja. 

Tässä vielä vähän kuvia meidän uusia jouluvalopalloista. Kirkkaassa päivänvalossa ne eivät ihan pääse oikeuksiinsa, mutta koitan ottaa vielä lisää kuvia niistä joku ilta.

** Postauksessa on mainoslinkkejä 








17 kommenttia:

  1. Ihania palloja =) Mä katselin että Clas Ohlsonilla oli kivoja valkoisia palloja ulos, samoin Prismassa. Taitaa jäädä meidän pallojen hankinta ensi jouluun, riittävästi näprättävää ilman sitäkin xD nim. jär-kyt-tä-vä kaaos edelleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on itseasiassa ollut ne Claes Ohlsinin valkoiset pallot koko syksyn terassilla, joten nyt pitäisi saada jotain uutta..:)

      Poista
  2. Nuo on kyllä ihania! Tellu tahtois ne värikkäät huoneeseensa, mutta eihän siellä olekaan kun jo 3 tai 4 eri valosarjaa. Meillä olisi kanssa etsinnässä ulos jotkut kivat valot, mutta en oikein ole osannut päättää mitkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ne värikkäät on kyllä hienot!:)
      Voiko jouluvaloja lasten mielestä olla liikaa?:D

      Poista
  3. Voi että nuo pallovalot on kyllä ihania! :) Haluaisin itsellekkin johonkin roikkumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä tosi kivat ja sopii moneen paikkaan, suosittelen! :)

      Poista
  4. Voi itkut mitkä ihanat koirulit Eppusen vieressä! Ja ollaan ihan samikset noilla Paulin palloilla! Nimim. En nauttinut YHTÄÄN tuosta DIY-hommasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on mun valkoisia vauvoja! ;)
      Mä näppärästi ulkoistin tuon hankalimman vaiheen niin saatiin aika nopeasti kasattua nuo. :)

      Poista
  5. Ihania nuo teidän koirat :)
    Nuo pallot on kyllä kivat!

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää! Mä kans askartelin noita yks päivä varmaan kolme tuntia paikoilleen, palloja siis. Nyt sain ne ikkunaan, ja ei! Joku valoista on palanut! Ei kun selvittelemään taas :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisiko joku lampuista olla huonosti kiinni tai irronnut? Ainakin muistelen että joissain jouluvaloissa on ollut niin että jos yhdessä on vikaa, mikään ei pala.(?) Toivottavasti olet kuitenkin saanut ne jo toimimaan! :)

      Poista
  7. kylläpä on hienot ja niin ihania kuvia!!!

    Olipa muuten ihana tapettikin, mä muutan teille kohta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja suosittelen palloja!:D
      Tervetuloa, meille mahtuu!:)

      Poista
  8. Minäkin innostuin kuviesi perusteella hakemaan pallot kotiin, ja nyt sitten pähkäilen sen DIY-vaiheen kanssa... Ei teillä sen vaiheen jo selvittäneillä olisi mitään hyviä vinkkejä, miten homma parhaiten hoituu? En uskaltaisi alkaa ihan summissa saksilla vaan sohimaan... Aika vitsikästä Paul-serkulta tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset teräväkärkiset ompelusakset ja näppärä mies oli mun ratkaisu. ;) Me oltiin kuin pieni tehdas, mä leikkasin noita reikiä ja mies asensi lamput palloihin sitä mukaa. :D

      Poista
    2. Kiitti, kyllä mäkin sitten uskaltauduin ihan itse näpertämään ja sain kuin sainkin valot kuntoon, ja on ne kyllä kauniit! Nyt tekisi mieli hakea vielä toiset johonkin toiseen huoneeseen... :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)