4.12.2012

MINI RODININ HAALARI

Talvi tuli ja muutaman päivän aikana olemme saaneet monen viikon lumet kertalaakista maahan. Lumi ja pieni pakkanen on paljon kivempaa kuin märkä sade- tai loskakeli. Ulkonakin viihtyy paljon paremmin, kun on jotain kunnon tekemistä ja valoisaa. Isä teki Eppuselle pienen pulkkamäen pihalle ja siitä sitten laskettikin "muutaman" kerran viikonloppuna.
Otimme nyt myös meidän Mini Rodinin toppahaalarin käyttöön. Toimiihan se, ja värikin on kiva. Materiaali on ehkä vähän jäykempi kuin tuossa meidän Ticketin baby baggiessa. Mitoituksessa ei ole suurta eroa näiden kahden haalarin välillä, mutta tämän kokopituus on vähän lyhyempi kuin Ticketillä. Leveys on hyvin sama kuin tuossa meidän Ticketin haalarissa, mutta tähän on laitettu vyötärölle kuminauha, joten haalari näyttää käytössä hieman kapeammalta. Kerron sitten lisää käyttökokemuksia kun niitä tulee enemmän. Tässä vielä perään muutama talvinen kuva. :)

Beanie & overall: MINI RODINI





32 kommenttia:

  1. Epulla ei näytä olevan kypärämyssyä? Miten nuo tavispipot olen pysyy päässä, itse en uskalla niitä pelkästään laittaa ettei ne tipu vauhdissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuvassa oleva pipo on muuten aika huono malliltaan (totesin sen juuri viikonloppuna). Mutta poika halusi välttämättä kissapipon niin sillä sitten mentiin siitäkin huolimatta. Hassu sattuma kun mainitset kypärämyssyn, meillä oli nimittäin sellainen hankittuna talveksi, ja kun sen viikonloppuna kaivoin esiin, sain todeta sen olevan pieni. :( Nyt olisikin sitten uuden ostaminen listalla, joten vinkit sen suhteen otetaan mielellään vastaan. Muistelen, että joku joskus kehui Popin kypärämyssyjä ainakin (?)..tuo meidän pieneksi jäänyt oli muistaakseni Kivat -merkkinen.

      Poista
    2. Voi kun teillä on lunta siellä! Ihanan värinen tuo haalari. Mä ostin molemmille reiman villaiset mustat kypärämyssyt, suosittelen!

      Poista
    3. Mä ehdottomasti suosittelen Ruskovillan kypärämyssyjä. Menee nollakeleillä sellaisenaan ja kovilla pakkasilla meillä on siinä aina joku pojan tai äidin valitsema pipo.

      Ihana tuo haalari. Sama sinisenä on myös aika täydellinen.

      Poista
    4. Meillä on Ruskovillan kauluri, ja se on kyllä ihana eikä kutita! :)

      Poista
  2. Ihana on tuo ruskeakin Rodinin haalari! :)

    VastaaPoista
  3. Many monthsia suosittelisin itse. Se on merinovillaa ja siinä on ehdottomasti isoin se kauluriosa joten suojaa niskan parhaiten.
    Ne koot on vaan mielenkiintoisia, niitä on kolme. Vn py on 51cm, ja keskimmäinen koko on justjust sopiva ja isosiskon isointa kokoa voisi jo käyttää.
    Kivat:lla on niitä silky-myssyjä ja ruskovillalla myös (meillä on ollut molempia näitäkin), mutta tosiaan itse tykkään että suojaa hyvin harteita niin erillistä kauluria ei tarvitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että toi keskimmäinen ois meillekin sopiva ja olisi hyvä jos ei tarvitsisi laittaa enää kauluria erikseen. Kiitos vinkistä! :)

      Poista
    2. Piti vielä kysyä että mistä sä olet ton Many Monthsin ostanut?

      Poista
  4. Ihana Pikkumies :) Meillä on tuo Rodinin kissahattu käytössä kokoa pienempänä kuin normaalisti, ja ilman taitosta. Silloin istuu hyvin päähän.

    Kypärämyssyistä meidän suosikkeja ovat Ruskovillan silkkiset kypärämyssyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää pipo on okoa 48/50 eli varmaan vieläkin pienempi olisi mennyt... Noh, ensi talvena tää on varmaan ihan sopiva. :)

      Poista
  5. Viuuh, mitkä mäet! Meillä on kanssa ollut neljävuotiaalla viikon verran tuo sama haalari pinkkinä versiona käytössä ja täytyy sanoa, että eipä ole vielä löytynyt moitteen sanaa. Toivottavasti ei löydykään. Aluksi pelkäsin, että meneekö lahkeista lumi sisään, kun ei ole mitkään tiukat lumilukot nilkoissa, mutta lumessa on kirjaimellisesti kahlattu eikä näin ole käynyt. Saapa nähdä kauanko jalkalenksut kestää, kun Ticketissähän ne on sellaiset kumiset ja tosi vahvat - tässä puolestaan ihan peruskuminauhaa taimitäsenytonkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä täällä "maalla" on. ;)
      Joo, ei mennyt tästähään lumi sisään, mutta kumisia jalkalenksuja kaipaan myös minä, koska tiedän mitä näille käy.. :(

      Poista
    2. Ja näin kauan päästiinkin ennen kuin se eka nappi irtosi... ;)

      Poista
  6. Onpa teillä hieno pulkkamäki! Me joudutaan odottamaan, että saadaan traktorilla kasattua lunta ja rakennettua mäki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, sellainen vasta hieno oliskin. Tän on kasannut isä lapiolla sellaisen auratunlumikasan jatkeeksi. :D

      Poista
  7. Meillä on tytöillä popin kypärämyssyt, ovat kyllä tosi hyvät.
    Kivoja ulkoilukuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Popila löytyisi varmaan tummansininen vaihtoehto, joka olis ehkä eniten mieleen.. :) nyt on monta hyvää vaihtoehtoa tullut. :)

      Poista
  8. Hih, Eppu on niin sun näköinen näissä kuvissa :D Etenkin kun hymyilee! Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mä oon ehkä kuullut tän joskus ennenkin! :D

      Poista
  9. Ihanan näköiset kuvat! Tuli mieleen - miten saatte KÄDET pysymään lämpiminä näillä keleillä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me on laitettu sellaiset villaiset ohuemmat Popin hanskat tuonne rukkasien sisään, ainakin meillä se on toiminut. :)

      Poista
  10. Ihanan näköiset kuvat. Tuli mieleen: miten saatte KÄDET pysymään lämpiminä näillä keleillä???

    VastaaPoista
  11. Ihana haalari, Jadella on näille lumisille pakkaskeleille toi sama ruskea ja Patrikille sininen. Lindexiltä saa muuten edullisesti harmaita, villaisia kypärämyssyjä. Tai ainakin sai, meillä molemmilla ne käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan siellä niitä enää jäljellä? Pitääpä katsastaa seuraavan kerran kauppareissun yhteydessä. :)

      Poista
  12. HYVÄKSY HYVÄKSY HYVÄKSY! t. pimahtanut äiti

    VastaaPoista
  13. Kiitos arpapalkinnosta! Postista tuli jo aivan ihanan näköinen ja tosi lämpimän oloinen Huttelihut-hiippalakki. Ulkona oli -29c ja kuulemma lämpimältä tuntui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että palkinto tuli perille, ja tarpeeseen! :)

      Meillä on kans mummolassa pohjoisessa kokeiltu noita asteita ja huh, ei sitä enää tiedä mitä oisi päälle laittaa kun paleltaa niin, hrrr. :)

      Poista
  14. Loistava haalarivalinta! Mun tyttärellä on toi sama cerisenä ja sekä äiti että tytär tykkäävät :-) Hieman on tosiaan jäykkä, mutta toivotaan että käytössä vähän pehmenee.

    VastaaPoista
  15. Et sattumoisin olisi tätä myymässä ja sulla olisi tää vielä? :D t.epätoivoinen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)