6.4.2013

RULLAATI RULLAA!

Lumet ovat sulaneet kaduilta jopa täältä periferiasta, mutta vihoviimeiset lumikasat ovatkin sitten jääneet meidän talomme viereen. Epäreilua! Toivottavasti nuo viimesetkin kasat sulavat ensi viikon aikana, jotta päästään kunnon kevät tunnelmiin.
Kauppaan mennessä laitoimme jalkaan jo tennarit ja farkut, mutta ihana uusi CTH minin kevätlakki ei kelvannutkaan, koska se on kuulemma "vauvojen hattu", ja päähän piti saada lievasti sanottuna talvinen karhulakki. Omaa tahtoa on tullut muutenkin aika lailla tuohon pukeutumiseen, ja aina jonnekin lähdettäessä mukaan pitää saada oma rakas Salama McQueen reppu. 
Ostin pojalle monissa blogeissa näkyneen H&M:n viiksipyjaman, mutta se ei kelpaa, koska se on kuulema tyttöjen pyjama. "Ei viiksiä! Ne on tyttöjen!" huutaa poika joka kerta kun olemme koittaneet laittaa pyjaman päälle. No ei sitten väkisin, pitäköön tytöt sitten viiksensä. ;) 
Mistähän näitä juttuja oikein tulee? Me emme ole koskaan puhuneet erikseen tyttöjen tai poikien vaatteista saatika erotellet vaatteita vauvojen tai isojen poikien vaatteisiin. Hassua! 

Tässä vihainen nuori mies päässään ISOJEN POIKIEN karhulakki, COSsin parka, jossa irroitettava tikkivuori, Mini rodinin farkut sekä byKier nahkaiset tennarit.


Kevääseen liittyy ihanan auringonpaisteen lisäksi myös muita kivoja jutuja, kuten pyöräily ja potkulautailu. Meille tarjottiin testiin Mini Micro Scooter potkulautaa, jonka otin kyllä kiitollisena vastaan, koska olin muutenkin ajatellut ostaa pojalle kevääksi potkulaudan. Tässä potkulaudassa on kolme pyörää, joten se pysyy hyvin pystyssä, ja poika oppi sillä potkuttelemaan heti. Mini Micro on myös tukeva, ja hauskan näköinen. Tuo potkulauta onkin niin tärkeä pojalle, että eräänä aamuyönä heräsimme koko perheen voimin etsimään sitä, kun joku oli ilmeisesti kadottanut sen unissaan, ja huuto raikasi ympäri taloa" POOOOOOTKULAUTAAAA!"
Laitan lisää kuvia tuosta potkarista myöhemmin, mutta tässä vähän esimakua tulevasta potkuttelukeväästä. Katsokaa myös lopussa oleva video, löysin sen Youtubesta ja se on ihana! :)

PS. Ja näitä ihania Mini Microja myydään TÄÄLLÄ

20 kommenttia:

 1. Taitaa olla jonnekin geeneihin koodattu nämä tyttöjen ja poikien jutut. Olen yrittänyt olla neutraali niin tyttö rakastaa pinkkiä ja poika vihreää. Tytön mielestä pojille ei voi laittaa kynsilakkaa jne.

  Hieno potkulauta Eppusella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selvästi! :D En tosiaan tiedä mistä tuon on keksnyt. Joku olikin kyllä hyän teorian tuohon alle keksinyt, ja voipi olla että poika mieltää "viikset" joksikin ihan muuksi. :)
   Mutta selvästi noi autojutut ja muut on meilläkin jossain geeneissä. :D

   Poista
 2. Hieno potkulauta! Ei taida olla Sisun ensipotkulauta kesäksi tosin tuon hinnan takia;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin jo viime keväänä halunnut ostaa tuon Eppuselle Lapsimessuilta synttärilahjaksi, mutta poika oli silloin vielä liian pieni. Onhan tuo kyllä arvokas! :)

   Poista
 3. mekin oste
  ttiin tytölle potkulauta lelukaupan loppuunmyynnistä, annetaan synttärilahjana. Tuo kaksi etupyörää onkin aika kätevä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä kun toi lauta pysyy sitten myös pystyssä kun se "hylätään" ja varmaan helpompi potkutella aluksi kun ei ole tuota tasapainoa vielä kehittynyt. :)

   Poista
 4. Tosi suloinen potkuttelija! :)
  Kyllä se hattu vielä kelpaa, mä voin vaikka lähettää sulle kuvan missä W pitää samanlaista. W ei tod. ole vauva. ;)

  Osan noista tyttöjen ja poikien jutuista nuo keksivät päiväkodissa, meillä niitä opettaa päiväkodin lisäksi isoveikka jonka mielestä tyttöjen juttuja on hyvin paljon. Mä yritän aina sihistä veikkaa hiljaseksi, mutta aina se ei onnistu (ei W:lle tarvi ihan kaikkea opettaa ;) ). Kerran taistelin näiden poikien kanssa siitä että onko taitoluistelu tyttöjen juttu vai ei, mä hävisin vaikka näytinkin mies-taitoluistelijoita heille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tarvitaan Walde ja hattu kylään, että saadaan markkinoitua E:lle että se EI ole vauvojen hattu. :D Ihme käännös taas tääkin kun viime syksynä poika halusi vastaavaa CTH:n syksylakkia käyttää koko ajan.
   Haha, isommilta se varmaan usein tulee! :D

   Poista
 5. Eikä, eikö viikset kelpaa vieläkään? :D Hieno on lauta, meille taitaa tosin olla vielä turhan "isojen poikien juttu" eli ostetaan varmaankin ihan normaali pyörä nyt keväällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "EEEEEEEiiiiiiiiiiiiii se on tyyyyttttttöjeeeeen!" ;-D
   Mä yritin viime kesänä tota potkulautaa jo, mutta silloin ei vielä oikein onnistunut. Nyt sitten jo alkaa sujua. :)

   Poista
 6. Vautsi kuinka hieno potkulauta!

  Meillä poika on tähän asti kiltisti käyttänyt siskonsa vanhoja juttuja, mutta vaikka on niihin tottunut niin eipäs enää kelpaakaan. Jos yritän tarjota hanskoja, aamupuurokulhoja tms. niin saan painokkaasti vastaukseksi 'EIKÄ! Se on tyttöjen juttu, EI poikien'. Meillä tämä ei voi olla lähtöisin päiväkodistakaan joten epäilen sen vahvasti vaan olevan miesten geeneissä. Täytyy olla tarpeeksi miehekästä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, meilläkin on pari tiettyä lautasta, jotka on selvästi suosikkeja. Toinen niistä on Salama McQueen kulho, jonka ostin jossain mielenhäiriössä jenkeistä tuliaisiksi Eppuselle. :D

   Poista
 7. Toi takki on kyllä ihana <3 mä olen pyöritellyt päässäni potkulautoja, potkupyöriä, polkupyöriä, ja meinannut seota valinnanpaljoudesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi monikäyttöinen kun siitä saa sitten vuorin irti, jos vaikka joskus tulee vielä lämmintä. ;)
   Meillä on myös potkupyörä, mutta sillä vielä harjoitellaan, tää potkulauta oli selvästi paljon helpompi. :)

   Poista
 8. Mulla on teoria, ei välttämättä totta MUTTA katsoppa sitä viiksikuosia... mulle tuli siitä heti mieleen mustatukkaisen tytön (esim. nuken) tukka eli tai peruukki :D Tietääköhjän Eppu edes mitkä on viikset? Voisi selittää tuota tyttö-mielleyhtymää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten yhtään huono teoria!!! Noin se varmaan onkin, että poik mieltää sen joksikin ihan muuksi, ja se kyllä näyttää ihan nuken tukalta. :)
   Vaikka suurin osa ruumiinosista on jo hallussa, pojalla ei kyllä ole hajuakaan mitkä on viikset. Kysyin nimittäin että "Missä on viikset?" ja sain vastaukseksi: "Täällä taskussa!" :-D

   Poista
 9. Upea potkulauta, meillä tyttö sai nyt synttärilahjaksi hienon lelukaupasta kotiutetun prinsessa potkulaudan, mutta jo kahdella pyörällä, kolmipyöräinen lauta olisi ollut meille jo vähän liian pienten juttu, koska toivon, että Pinja saisi nyt tuolla laudalla tasapainoa itselleen paremmin ja sitä myötä myös pyöräilyynkin sitä tasapainoa enemmän. Kovasti jo odottaakin milloin pääsisi potkuttelemaan ulos, sisällä onkin jo kokeillut lautaa, meillä on vaan niin paljon tuota hiekoitussepeliä vielä asfaltilla, ettei potkulauta oikein liiku kunnolla vielä siinä, jospa parin viikon päästä olisi lakaistu hiekatkin pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, prinsessa potkulauta kuulostaa ihanalta! :) Mäkin luulen, että toi kolme pyörää on jo Pinjalle liian pienten juttu, tää on varmasti paras näille pienille, jotka harjoittelee potkuttelua. :)
   Täällä on kans paikoin hiekotushiekkaa aika paljon, mutta yllättävän hyvin tuo silti kulki. Noh, eilen tuli sitten lunta, joten saa taas hetken odotella että päästään potkuttelemaan. :(

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)