8.4.2013

KEVÄT INSPIRAATIO JA ALEKOODI

Juuri kun olin ajatellut, että ei voi olla mitään masentavampaa kuin huhtikuussa maahan satanut lumikerros, heräsin yöllä siihen, että poika oli aivan kipeä ja kuumeinen, ja aamulla sitten olin itsekin. Tuplaharmistus! Nyt sitten kökitään sisällä ja parannellaan, mutta ihan vain uhmatakseni tuota kurjaa takatalvea, päätinkin laittaa muutaman kuvan meidän kesä- ja kevätvaatteista. Sain nimittäin viikonloppuna järkättyä kaikki kesäkamat omaan laatikkoonsa, ja tässä muutamia kuvia niistä.
Suurin osa meidän kesävaatteista on ihanan värikkäästä Mini Rodinin mallistosta, mutta mukaan mahtuu myös muutama Bobo choses sekä Beau Lovesinkin juttu.

Huomasin ilokseni, että muutamat viimevuotiset shortsit ja housut mahtuvat vielä, ja uskonkin että noita viime vuoden keltaisia sammareita käytetään tänä keväänäkin paljon. Myös nuo pikkuiset trikooshortsit ovat hyviä sitten kesäkuumalla, mutta saa nähdä tuleeko niille nyt käyttöä koko kesänä kun sääennusteet lupaavat kesästä kylmä ja sateista. Buu! :)
Kaikki meidän Mini Rodinit olen ostanut ruotsalaisesta Oiidesign.se nettikaupasta, ja muut jutut on haalittu sieltä ja täältä. :) Ja vinkkinä vielä, että nyt Oiista saa alekoodilla fb50000  -20% alennusta kaikesta, jopa aletuotteista.

Tässä alla siis muutamia meidän värikkäitä kevätasuja. Poika ei suostu vieläkään sovittamaan yhtikäs mitään (enkä oikein viitsi sellaista vaatiakaan), joten joudutte nyt taas katselemaan vaatteiden roikutuskuvia. Mutta lupaan laittaa näistä vielä päällä kuvia sitten kun on oikeasti kevät ja lämmin, ja päästään eroon toppahaalareista ja muista talviromppeista. :)

Nyt me jatkamme niistämistä, lepäämistä ja keväästä haaveilua. Mukavaa päivää! :)8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää Eppusen kesä! Just tänään sovittelin Aatulle noita uusia slimmejä ja livenä väri on kyllä tosi kiva, oikein kesäpöksyt!

  VastaaPoista
 2. Ihania väriläiskiä - tykkään :) Mä olen ostanut aina joka vuosi Fionnille shortseja normi koolla ja sitten todennut niiden olevan tolle hoikkikselle ihan liian isoja eli meillä on jemmassa jo vaikka kuinka monet shortsit tälle kesälle :) jotain tuollaista värikästä olisin kyllä tykännyt sinnekkin sekaan :)

  Pikaisia paranemisia teille!

  VastaaPoista
 3. Oijoi kun tykkään!
  Meillä Eemeli rakastaa keltaista ja oranssia ja vihreää ja välillä pukeekin kaikki ne värit päälleen :)
  Slimmejä Eemelillä oli vielä viime keväänä mutta nyt ei kuulemma suostu laittamaan niitä päälleen vaan haluaa löysiä, pehmeitä farkkuja.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Mä oon taaaas kerran kaikessa jäljessä sillä vasta välikautta kokoavana ei hajuakaan kesästä. Muutenkin olen nyt jokusen päivän katsellut kuinka mies on onnistunut kaukaa katsoen antamaan pojalle ihan kivat vaatteet joista lähemmässä tarkastelussa vilkkuu niin napa kuin nilkatkin. No meneehän ne sitten kesävaatteista jos en saa kirittyä aikataulua kiinni :D

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä! Rakastan noita karkkivärisiä Converseja lapsilla, ja pohdin edelleen pitäisikö meillekin hankkia sellaiset :)

  VastaaPoista
 6. Cool outfit sets! Never seen those Tip Toey Joey ones before. Is it from their junior range? The Adidas are pretty rad too!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)