23.2.2013

PANTTERI!

Tässä postauksessa on esittelyssä muutama meidän uusi kevätjuttu Mini Rodinilta ja Nova Starilta, jotka Babyshop lähetti meille testattavaksi. Mini Rodinista meillä onkin kokemusta, mutta Nova Starin aurinkolasit ovat ihan uusi tuttavuus. En edes muista, onko niitä aiemmin ollutkaan Nova Starin mallistossa, vaikka Nova Starin vaatteita meillä on ollutkin.

Mini Rodinin malliston ilmestyessä en ollut kovin innostunut muista panttereista kuin pantterineuleesta, mutta kun näin pantterikuosit ihan livenä ja pääsin niitä hypistelemään, ihastuin graafiseen kuosiin ja sen pehmeään laatuun (soft handfeel). Kuosi ei ollutkaan yhtään kovan tuntuinen, vaikka niin olin kuvitellut, vaan tosi pehmeä ja mukava. 
Pantteripaita on helppo yhdistää vaikka mustien perusleggareiden tai minkä tahansa farkkujen kanssa. Meillä on ollut näitä Mini Rodinin basic leggareita monet, ja ne on kyllä hyväksi todettu kovassakin käytössä. Leggarit ovat pysyneet hyvinä useista pesuista huolimatta, niissä on sopivan kapea malli ja ne pysyvät hyvin ylhäällä. Nämäkin kuvissa näkyvät leggarit ovat olleet käytössä todella pitkään, ja silti ne ovat vielä ihan mustat ja hyväkuntoiset. Nyt kevääksi noita leggareitä oli tarjolla upeana oranssina, pinkkinä ja tummansinisinä. Olisin halunnut tilata nuo oranssit basic leggarit meille, mutta joka paikasta tuntuu meidän koko olevan lopussa - harmi. Muutenkin tuo Mini Rodinin mallisto on tuntunut olevan suositumpi kuin koskaan, ja monet ensimmäisen julkaisuerän tuotteet ovat loppuneet. Nyt vaan sitä toista erää odotellessa. Eiköhän se ensi viikolla ilmesty. (?) :)

Nova Starin aurinkolaseista vielä muutama sana. Näissä meidän laseissa on tummansiniset kehykset, ja keltaiset sangat. Malli on aika muodikas "kasari", ja se sopii sekä tytöille ja pojille. Poika innostui laseista niin, että niitä piti käydä monta kertaa peilaamassa. Jopa äidin, isän ja koiran päähän niitä koitettiin sovittaa, tosin vähän huonolla menestyksellä. ;). Näitä aurinkolaseja on moissa eri väreissä, ja niiden UV suojaus on 400. Itse tykkäsin eniten noista sinikeltaisista, koska ne ovat niin iloiset, ja sopivat hyvin keltaisen Pico-takin kanssa. Lasien hinta on 10,40€ mikä on mielestäni varsin kohtuullinen. Nova Star aurinkolasien mallit ja värit näkyvät täällä.

(Aurinkolasit & paita Babyshop.com)









3 kommenttia:

  1. Wow, noi lasit sopii Epulle niin hyvin!Aatulla on ne musta/punaiset, hauskat nekin!

    VastaaPoista
  2. Nuo lasit ovat ihanat, ja hinta myös! Voi kun meidän esikoinen vaan suostuisi pitämään...

    VastaaPoista
  3. Suloinen Eppu! Meillä ei harmittavasti poika liiemmin ole aurinkolaseihin tykästynyt. Joskus kevättalvella ulkosalla tai kesällä veden äärellä kun oikein häikäisee suostuu pitämään, mutta muuten eivät päässä pysy.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)