22.2.2013

MINI RODINI VINKKI

Huomenta! Tässä aamun pikapikavinkki: Mini Rodinia löytyy nyt myös Stockmannin verkkokaupasta. Koko mallistoa siellä ei ole, mutta joitain staileja löytyy mm. super suositut pantterishortsit ja swetarihousut. Jos joltain on jäänyt nämä saamatta niin tuolta vielä löytyy. Myös Helsingin keskustasta löytyy vähän Mini Rodinia. Hankin meille tuon pantterineuleen, housut sekä swetaripaidan ja ne ovat kyllä tosi kivat. Joo-o, ihastuin vähän noihin panttereihin. ;)
NK:lla on tuo Mini Rodinin osasto ollut jo pitkään, joten jo oli aikakin saada se myös Suomeen tavarataloon. Shopiti shop! Mini Rodineja pääsee shopailemaan Stokkalle suoraan TÄSTÄ.

PS. Kurkataa myös edellinen postaus, Reiman lasten suunnittelukilpailusta sekä arvonnan voittajista, jotka ovat vielä kateissa... :) 

(mainoslinkki)

5 kommenttia:

 1. on nuokyllä aikas päheitä:) jokos se reiman lahjakortin voittaja oli tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voittajat ovat tuossa alemmassa postauksessa, mutta kumpaankaan en ole vielä saanut yhteyttä. Toiselle on laitettu meiliä asiasta, mutta jos joku tuntee jompaa kumpaa, vinkatkaa! :)

   Poista
 2. Onpa kyllä kiva, että Stockalla on nyt Rodinia! Minusta on kiva ostaa vaatteita myös perinteisesti eli hypistelemällä niitä kaupassa ennen ostopäätöstä ja tällä nettilastenvaatteiden aikakaudella se on jäänyt vähemmälle. Tulee myös enemmän hutiostoksia (myös Rodinista :/). Välillä käyn Punavuoren peikossa ihan vain siksi, että siellä voi hipelöidä noita vaatteita. Mutta kiva, jos nyt Stockallakin. En ole vielä pyörähtänyt.

  Ja meillekin tuli panttereita. Ne iski jotenkin eniten tuosta ykköserästä. Kesävaatteita ostan ehkä vähän myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä olisekä baby että kids puolella, mutta aika vähän molemmissa. Jotain kuitenkin. :) Toivottavasti tulee jotain lisää.
   Mullekin noi pantterihousut tuli sieltä ostettua kun olivatkin livenä paljon kivemmat kuin kuvissa. :)
   Ja kohta vielä tulee se toinen erä... :)

   Poista
 3. Mahtavaa että saa myös Stockalta! Minulla on nimittäin sinne lahjakortti ;-) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)