3.2.2013

ebbe

Saimme Riikan ebbekaupasta muutamia ebbejä testiin. Tykkään tosi paljon yksinkertaisista vaatteista, joten valinta ei ollutkaan ihan helppo. Saanko kaikki? ;)
Päädyin kuitenkin Carl -collegepaitaan ja Eder -collarihousuihin. Paidan valitsin osaksi sen takia, että siinä on ihan iso e- logo rinnassa, mikäs sopisikaan paremmin meille. E niin kuin Eppunen.
Eder housut ovat tosi hyvän malliset, kapoiset sekä pitkät, ja pysyvät hyvin jalassa, eli ihan täydelliset päiväkotiin. Siellä tätä settiä onkin nyt käytetty ahkerasti eli vaatteet ovat päässeet kunnon testiin.
Meillä on sekä paidasta että housuista nyt koko 100cm ja se on aika passeli noin 94cm pitkälle pojalle. Ja housuissa on vielä varaakin pituudessa.
 Tässä vielä muutamia SS13 kevään uutuuksia, joita tulee ensi viikolla Riikan ebbekaupppaan.
Meille taidan ostaa tuon vihreän t-paidan kesäksi, se on tosi kaunis vihreä ja keväisen raikas. Myös sinipunainen raitapaita, joka näkyy kuvassa alla on yksi suosikkimme. Ja kuvassa näkyvä punainen Eskil paita löytyykin livenä TÄÄLTÄ sekä TÄÄLTÄ.
Onko ebbe teille tuttu merkki? Mitäs tykkäätte näistä kevät uutuuksista? :)

5 kommenttia:

 1. Meillekin varmaan tulee tuo vihreä raitapaita kevääksi/kesäksi. Se on sekä äidin että pojan mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä muistelenkin, että joku pikkumies tykkäsi vihreästä!:D

   Poista
 2. kivoja on, tykkään varsinkin tuosta e-logopaidasta! sorrun kyllä ostamaan tytölle aina kaikkea röyhelöistä ja vaaleanpunaista, mutta sekin vaihe menee varmaan jossain vaiheessa ohi, jolloin sitten kaipaa tälläista selkeälinjaisempaa tyyliä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)