1.2.2013

ALEVINKKI -20% MUOTI & KOTI

Nopea alevinkki:
Stockmannin verkkokaupassa kanta-asiakkaat saavat helmikuussa 20%:n edun normaalihintaisista muodin ja kodin tuotteista koodilla 02LOYAL2013 . Etu koskee kertaostosta, johon voi kuulua useita tuotteita (ei koske elektroniikkaa/kodinkoneita). Kanta-asiakkaaksi voi liittyä myös netissä. Kannattaa kurkata erityisesti lastenvaatteet, siellä on monia kivoja juttuja.

Pitää myös vinkata, että nuo Frandsenin ihanat pallovalaisimet ovat nyt kantisalessa, samoin tuo Vitran Uten. Silo seinälokerikko. Meille tilasinkin nyt nuo keltaiset pienet pallot yöpöydän valoiksi.

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

(Postauksessa mainoslinkki)
 

9 kommenttia:

 1. Hei, ihana uusi blogi seurattavaksi. Ja kiitos, kun vinkkaat noita ale-asioita. Joissakin kuvissa vilahtaa ihana musta-valkoinen matto sellaisilla salmiakkityylisillä kuvioilla. Mistä on hankittu, on ihana? t:johku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun löysit tänne! :) Matto on Elloksen, mutta kannattaa etsiä sinne joku alekoodi jos tilaat, niin saat vielä hyvän alen matosta. :)
   Näitä on eri kokoisia ja eri värisiä, mutta tässä siis tämä meidän: http://www.ellos.fi/ellos-home/villamatto-170x240-cm/329619?Ns=RankValue2|1&Nao=0

   Poista
 2. Aiempaan postaukseen liittyen meinasin kysellä, että oletko saanut mummolta vinkkiä mistä oli ohje shaalikaulusneuleeseen? Meillä ihastuttiin siihen kovasti ja mummi lupasi sellaisen meille kutoa. Tarvitsisi vaan vähän ohjetta varsinkin kauluksen tekemiseen. :)

  Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi viivästynyt vastaus, mutta nyt sen sain selville. :)
   Ohje löytyy Suuri Käsityö lehdestä 2008 vuoden marras-joulukuun numerosta. :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti vinkistä. Täytyy käydä kirjastosta lehti hakemassa, niin mummi pääsee kutomispuuhiin ja me saadaan ihana neule. :)

   Poista
 3. Heips!

  Saako tuon alen siis noista kaikista kuvakollaasisi tuotteista kuten ymmärsin? Yritin tilata lastenkenkiä, mutta en onnistu alennusta saamaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Niiden pitäisi kyllä kuulua siihen, elleivät ole lasten tarvikkeiden alla (tai näin sanottiin kantispalvelusta). Jos laittaa ensin kanta-asiakaskortin numeron ja sitten tuon alekoodin, sen pitäisi toimia. :)
   Mutta jos ei toimi, tuota kannattaa vielä kysyä kantispalvelusta +358 (09) 121 3124. Se on klo 21 asti auki, ja pystyvät katsomaan tosi nopsaan tuotekohtaisesti. :)
   Itse kyllä olettaisin että lasten kengätkin siihen kuuluvat, mutta nyt kyllä melkein kannattaa kysyä tuolta jos se ei ala toimia.

   Poista
 4. Pitää yrittää uudestaan. Tai suosiolla käydä liikkeessä helmikuun kuponkien kanssa;) Kiitokset joka tapauksessa!!!

  VastaaPoista
 5. Käytiin tänään hakemassa ihan liikkeestä kun kerran vieressä asutaan. Yllätyin kun huomasin heidän valikoimiinsa tulleen mini rodinin! Pieni otos valikoimasta, mutta oli kuitenkin! Ja sain kivasti alelapuilla ostettua tytölle kaavailemani undulaatit.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)