31.1.2013

ME&I KEVÄT 2013

Joko olette käyneet kurkkimassa Me&I:n kevättä? Sain Me&I mallistokuvia, jotka haluan jakaa täällä myös teidän kanssanne. Luvassa on iloisten lastenvaatteiden lisäksi myös ihania juttuja äideille, erityisesti uudet housumallit kiinnostavat minua. Mukana on nyt myös vähän muodikkaampia juttuja, kuten high rise pants sekä äidille että lapsille. Nuo näyttävät juuri siltä, että ne kuuluu yhdistää Conssien kanssa keväällä. Myös äitien boyfriend jeansit ovat tosi kivat, niitä olisi kiva sovittaa.
Äitien mallisto näyttää vieläkin paremmalta kuin viimeksi, mutta apua, missä ovat naisten slim sweat jeansit? Minä en voi elää ilman niitä! Tähän väliin pitää nyt kertoa mitä minun syksyllä ostamille slim sweateille kävi. Ne olivat eräänä päivänä päällä pitkän neuletakin kanssa, ja kun köpöttelin työpäivän jälkeen autolle, otin kunnon lipat pienellä ja taidokkaalla voltilla, ja laskeuduin suoraan polvilleni niin että rakkaisiin housuihin tuli reikä polveen. Bravoo! Tätä ei olekaan tapahtunut sitten pariin vuosikymmeneen. Harmi vaan, että nyt en saa ostettua uusia housuja. Huhuu Me&I, palauttakaa slim sweat jeansit naistenmallistoon heti! :)
Mukana näyttäisi olevan jokunen vanha tuttu suosikkikuosi kuten "moody frog", mutta omat suosikkini ovat silti ehdottomasti panda sekä nuo värikkäät autot. Alla vielä pieni kollaasi omista suosikeistani sekä lopuksi kuvia koko mallistosta. Mitäs sanotte? Onko kukaan menossa kutsuille tai jopa järkkäämässä niitä? :)

PS. Lupaan julkistaa haalariarvonnan voittajan pian, mutta olemme täällä sairastaneet koko perheen voimin, joten blogin päivitys on vähän epätasaista. Pahoittelut! :)










25 kommenttia:

  1. Keltainen Traffic-paitahan se on pakko saada, samanlainen pipo olisi kyllä kruunannut malliston. Muuta ei oikein ollut sellaista mitä olisi pakko saada. Long rise sweatpantsit täytyy tarkastaa livenä - kutsuja on sadellut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi long rise sweatit näyttää kans tosi kivoilta, mutta vaatii varmaan sovittamisen. :)
      Mä elättelen toivoa, että josko serkku tai ystävä pitäisi taas kutsut että pääsisi näkemään nuo myös livenä :)

      Poista
  2. No joo,eka viestintekele tais häipyä jonnekin :-\

    Ennen en tykännyt ollenkaan noista kuosillisista (kuvallisista) paidoista. Nyt menee kohtuudella ;-) Viime kesänä kolmosella oli traktoripaita keltaisena. Nyt vois ottaa vihreänä,niin kuopus vois periä keltaisen ja voisivat sit samistella ;-) Liikennepaitakin pitää varmaan saada ainakin toiselle. Tykkäsin myös vihreästä sammakkopaidasta ja sienistä. Tosin sienet ottaisin mielummin pitkähihaisina ja syksyksi. Farkkushortsit on kivat. Ovatkohan pehmeää/ohutta farkkua vai kovaa/paksua?

    Jostain syystä mun tuttavapiireistä ei oo tullut kutsuja Meandi-esittelyihin,mutta onneksi voi tilata suoraan myyjältä. Jää vaan puuttumaan se tuotteen hypistely,joka on aika olennaista vaateostoksilla ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tää blogger on välillä vähän oikukas. :(
      Mä kans mietin noita farkkushortseja, näyttävät tosi kivoilta. Ehkä pitää odottaa että pääsis kutsuille ne näkemään livenä. :)
      Mäkin tykkään tuosta liikennepaidasta!
      Mullekaan ei ole nyt tullut yhtään kutsua, vaikka usein tullut monetkin kutsut samaan aikaan. Mutta pitää sitten vaan tilata suoraan myyjältä. :)

      Poista
  3. Kivoja vaatteita:) Täällä suunitelmissa kutsujen pitäminen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten odotellaan raporttia millaisina nuo olivat livenä!:)

      Poista
  4. Mulla jäi itelleni kyllä ostoslistalle nuo high rise pantsit ja muutama tunika; lapset ensin;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin katsoin high rise pantseja, sekä lapsella että itselleni. ;)

      Poista
  5. Tosi kiva mallisto erityisesti naisten osalta. Ostoslistalle päätyy maksimekko, valkoiset boyfriendit ja ehkä high riset, mutta pitäs päästä sovittaan ensin. Lasten puolelta haluaisin sinisen sammakkomekon ja teepparin isommille, mutta ne itse toivovat eri vaatteita. Pitää aloittaa neuvottelut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tuosta naisten mallistosta, toi bleiseri sekä high rise pantsit houkuttelisivat. :)
      Ehkä noi high rise pantsit pitää ostaa pojallekin, kun sopivat niin hyvin Conssien kanssa..:)

      Poista
  6. Kiitos näistä kuvista! me&i:n omat sivut ovat mielestäni muuttuneet huonompaan suuntaan, kuvat ovat siellä aika monen klikkauksen päässä. Ensi viikolla pidän kutsut ja saas nähdä mikä sitten viehättää ja mikä ei. Nettikuvien perusteella kovin montaa ostosta ei ole mielessä. Mutta kuten aina käy, niin livenähän nämä vaatteet ovat paljon ihanampia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva jos näistä on hyötyä. :) Musta on kiva nähdä koko mallisto kerralla kuvina niin saa selkeämmän kuvan ja voi helposti vertailla. :)
      Olisi kiva kuulla, mihin sitten kutsujen jälkeen päädyit? :)

      Poista
  7. Niin ja jospa ne slim sweat jeansit tulisivat mallistoon sitten kun tulee lisäyksiä? En oikein usko, että olisivat niitä jättäneet kokonaan pois mallistosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin _toivon_ että niitä tulee vielä! Mä ihan oikeasti tarvitsen ne, koska ne on ihan parhaat pitkän neuleen/neuletakin kanssa, ja eivät ole niin kylmät kuin leggarit. :)

      Poista
  8. Slim sweat jenasit on emännälahjana kakkostasolla tällä kertaa, ei muuta kun emännöimään siis!
    Täydennysmallisto tulee 13.3, joten voihan olla toki, että sieltäkin löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou, mikä on kakkostaso? Mä en ole koskaan pitänyt kutsuja niin en tiedä. :)
      Alan olla jo vähän epätoivoinen jos en saa ostettua uusia. :D

      Poista
    2. Minulla oli myös mutsut samana päivänä kun mallisto julkaistiin, kuten on ollut jo monena vuotena :) Olen siis miikkari friikki :D Ja oma tilaukseni oli taas iso, todella iso :D

      Kakkostaso tarkoittaa sitä että olet emäntä ja jos kutsuillasi on 8 vierasta tai enemmän saat valita lahjaksi joko 32€ alennuksen TAI lahjan ja nuo mustat slimmit ovat nyt yhtenä vaihtoehtona lahjaksi. Eli nyt sitten kutsuja varaamaan :)Emännälahjat vaihtuvat yleensä jossain vaiheessa eli kannattaa hetimiten varata kutsut itselle :)

      Poista
  9. Eiköhän noista jokunen löydä taas meidän lasten suosikkivaatteiksi. Hieman harmittaa kun en tajunnut punaisia nalle-pöksyjä isommassa koossa ostaa jemmaan, kun ovat punaiseen rakastuneen pojan lempparit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne nallet, jotka kurkistaa taskusta? :) Ne on kyllä super ihanat! :)

      Poista
  10. Kiitos kivasta blogista! Sulla on aina kivoja juttuja täällä. Tervetuloa vierailemaan mun blogiin, myös juttua lapsista ja lastenvaatteista ja viimeisin postaus meidän suosikeista me&i:lta ja eilisistä kutsuista. :) www.willafox.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ♥ Ihanasti sanottu! Tää kyllä pelasti mun päivän, täällä ollaan nimittäin kaameassa lentsussa ja fiilikset vähän matalalla. :)
      Ai sulla oli kutsut jo? Mäpäs tulen katsomaan postauksen!:)

      Poista
  11. Äitien mallistossa on kyllä paljon kivoja juttuja :) Tyttöjen vaatetilanne näyttää onneksi hyvältä niin voisi panostaa vähän omaankin kaappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi swetti bleiseri on kans tosi kiva, näyttää monikäyttöiseltä! :)
      Mä luulen kanssa, että itse ostan nyt enemmän itselleni.;)

      Poista
  12. Vielä ei ole kutsuja tullut enkä ite tällä kertaa meinaa pitää. Mut eiköhän niitä ilmaannu jonnekin, niin pääsen itelleni kattomaan jotakin kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat kutsun!:) Se on niin paljon kivempi kun pääsee sovittamaan ja näkemään vaatteet oikeasti. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)