27.11.2012

JOULULAHJAVINKKI: SYLVANIAN FAMILIES

Kuten moni muukin blogi, saimme jälleen testattavaksi muutamia Sylvanian Families hahmoja. Tällä kertaa paketista paljastui pupuperhe ja heille sopiva auto. Tämä auto olikin loistojuttu pienelle pojalle, ja sillä on nyt leikitty aika paljon. Parasta autossa olivat aukeavat ovet sekä takaluukku, ja pupuperhe onkin nyt matkustanut edes takaisin takaluukussaan yhtä sun toista pikkutavaraa. ;)

Paketin mukana sain vielä toisen ylimääräisen pupuperheen sekä Lamazen uutuusvauvalelun. Koska meillä ei ole niille käyttöä, voisin arpoa ne lukijoiden kesken vähän myöhemmin jos kiinnostusta jälleen kerran uuteen arvontaan riittää?
Sylvanian Families suomenkieliset sivut löytyvät TÄÄLTÄ ja siellä on paljon tietoa sarjasta, sekä kaikista saatavista lisätarvikkeista. Ja kun selailin sivuja, huomasin, että hiljaittain on pidetty äänestys, mikä on suosituin Sylvanian perhe. Voittajaksi oli tullut äänestajien mukaan Perhe Kenguru. Lopussa siis vielä kuva suositusta kenguruperheestä. :)


8 kommenttia:

 1. Meidän 3v sai vuosi sitten Sylvanian koiraperheen. Nyt on toivonut joululahjaksi koirille taloa ja autoa. Oon vuoden aikana ostanut hyvistä aleista/tarjouksista mm. Sylvanian laivan, sivuvaunullisen moottoripyörän, kaksikerroksisen bussin ja ambulanssin. Luulen, että joulupakettiin päätyy laiva, koska se käy myös "talosta". Mielestäni kiva sarja siksi, että sopii hyvin myös pojille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se koiraperhe onkin kaikkein ihanin. Mulla nimittäin oli pienenä se, tai siis kun ne olivat vielä Pikkaraisia. :)
   Laiva tai bussi varmasti kelpaisi tällekin pikkumiehelle, tai joku mihin voi lastata ja jolla voi ajaa. ;)
   Ja olen ihan samaa mieltä, sopii ihan hyvin pojillekin!

   Poista
 2. Mä voin vain kuvitella mitä kaikkea ihanaa sinne takakonttiin saakin tungettua :) Meillä poika salaa aina varastelee näitä tytön juttuja etenkin bussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lähdetäänkö vaikka Salamasta ja Martista..;)
   Ja mä uskon, että meilläkin toi bussi olisi aika suosittu.:)

   Poista
 3. Auto on oikein kiva. Ja nuo eläinperheet söpöjä, meilläkin niitä on jos jonkinlaisia.

  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo eläimet ovat kyllä söpöjä, ja tuovat mieleen muistoja.:)

   Mukavaa päivää myös sinne!

   Poista
 4. Tuollainen auto voisi kyllä hyvin kotiutua meillekin. Meiltä löytyy tällä hetkellä pieni talo ja pupu-/kissaperheet. Näistä tykkää lapset sekä äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto on tosi kiva, yllätyin oikein, kun en tiennyt etukäteen millainen tuo on. :)
   Ja sama täällä, myös äiti tykkää.;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)