12.10.2012

Päivän SHOPPAILUVINKIT

No niin, nyt ollaan jo voiton puolella, nimittäin meidän viikonloppu alkoi N-Y-T. Tässä perjantain shoppailutärpit. Ja tähän saa alle myös vinkata muita hyviä ystävämyyntejä tms. viikonlopulle. :)

1. Hullareiden perjantain uudet tuotteet TÄÄLLÄ (mainoslinkki), ja tässä alla minun mielestäni sellaiset mielenkiintoisimmat, joita saatan käydä katsastamassa.
Samalla olisin kysellyt, sattuuko kenelläkään olemaan kokemusta noista Kavatin alla olevista talvikumppareista? Meiltä nimittäin talvikumpparit vielä uupuvat, mutta ko. merkistä ei ole kokemusta. Viime talvena meillä talsittiin Tretornin talvikumppareilla, mutta nyt nuo olisivat tuolla aika hyvään hintaan..(?) Koitan myös pian postailla jo ostamistani hullarilöydöistä, koska mielestäni onnistuin löytämään muutaman tosi kivan jutun "joulupukinkonttiin". :)






2. Boutique Lillis alekoodi 25 on voimassa vielä tämän päivän, ja sillä saa kaikesta -25% alennusta.




3. Taaperokylttien ystävämyyntikamppis, joka on voimassa 15.10 asti. Tämä vinkki on suunnattu erityisesti ystävälleni, jonka suloinen pikkupoika otti ritolat Skanssin Popilta sillä aikaa kun mammat tekivät ostoksia..;)



4. Täytyy vielä vinkata (vaikka moni tämän jo varmaan tietääkin) että Facebookista löytyy ryhmä nimeltä "Merkkituotteiden ystävämyynnit" ja sitä kannattaa myös seurailla jos on kiinnostunut shoppailu ja aletärpeistä, koska siellä ilmoitellaan kaikista tulevista ystävämyynneistä jne. :)

Mukavaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. HIENOT mainostukset ja mukavaa viikonloppua!!

    mä täällä pahanolon ja kyllästymisen viemänä..ja vaan odotan..ehkä lähden illalla taas hullareille käynnistämään synnytystä, mutta en osta mitään!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihanaa kun on viikonloppu!:) Sorruitko hullareille?;)
      En sitten itse saanut noita kumppareita.. damn.. :(

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)